Şimdi Ara

Nasıl zengin olacağız , fikri olan var mı beyler ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
0
Favori
4.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MrHamilton

Türkiye'ye gelen avrupalı, yaşlı karılardan biriyle evlen hem hayatın kurtulur hem Avrupa'da yaşamak için önüne kapı açılır
    Artık gelmiyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrHamilton

Türkiye'ye gelen avrupalı, yaşlı karılardan biriyle evlen hem hayatın kurtulur hem Avrupa'da yaşamak için önüne kapı açılır
    hocam mature sevmiyorum
  • şu ev satılsın 130k cardano ya koyacağım. şuan değeri 29 kuruş. tekrar 2018deki gibi 5 tlye çıksa hayatım kurtulur. gerçi sabırsızım 50 kuruşta bozarım gibi geliyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ofsayt Bozan Stoper

şu ev satılsın 130k cardano ya koyacağım. şuan değeri 29 kuruş. tekrar 2018deki gibi 5 tlye çıksa hayatım kurtulur. gerçi sabırsızım 50 kuruşta bozarım gibi geliyo
    O işler öyle kolay olmuyor:) Bir gecede 15 kuruşa düşüp paranın %100 değer kaybetme ihtimali de var. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alexdesouza.10

yeğen o işler zor

Alıntıları Göster
    2 yıldır pubg oynuyorum sadece günlük turnuvalara(gll) girerek ayda 600 dolar civarı kazanıom. ki ben işim nedeniyle uzun süre oynamıyorum günde 10 saat oynayarak yaklaşık 1 yılda espor takımında yer bulursun kendine zor değil.takımdada min 5k maaş alırsın turnuvalardan gelen paralarla aylık 10-20k kazanırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DUKENMEZ

2 yıldır pubg oynuyorum sadece günlük turnuvalara(gll) girerek ayda 600 dolar civarı kazanıom. ki ben işim nedeniyle uzun süre oynamıyorum günde 10 saat oynayarak yaklaşık 1 yılda espor takımında yer bulursun kendine zor değil.takımdada min 5k maaş alırsın turnuvalardan gelen paralarla aylık 10-20k kazanırsın.

Alıntıları Göster
    Iyimis baya o zaman bilmiyordum

• ben biliyom ama söylemem
  • Milletvekili adayı olup seçilmek.

• Çok iyi maaş alınmadığı sürece zor. Orijinal bir fikir lazım, insanların gözüne girecek bir fikirle olabilir.
  • Ben bu aralar Gömü /Define işine merak saldım.. Eski Ermeni köylerini araştırıyorum.. Haritalar.. İşaretler falan..
    Bi umut işte.. Bir şey olacağından değilde. Heyecan olsun biraz.. Bakarsın Bi Küp bulur Zenginleşiriz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bundan beş yıl kadar önce olsa; Kameraya kafa at yada arkadaşını ağaca bağlayıp üzerine yumurta at parayı koyacak yer bulamazsın derdim. Ama sanırım şuan o kadar kolay şekilde para kazanabileceğimiz bir sektör yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scope123 -- 14 Ağustos 2019; 0:19:48 >
  • berk768 kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi equallyworthless -- 14 Ağustos 2019; 0:35:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wilter

ben biliyom ama söylemem
  • Nasıl zengin olacağız , fikri olan var mı beyler ?

Nasıl zengin olacağız , fikri olan var mı beyler ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Varmoiztur -- 15 Ağustos 2019; 21:9:20 >

• borsa oynamayı deneyebilirsin
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.