Şimdi Ara

nasıl unutulur? (tam bir malım)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • hocam basligi silmeyi bilmiyorum. boyle yapmanin bir yaptirimi var midir onu da bilmiyorum ama internette durmasini istemedim. cevap verenlere tesekkur ederim. silinebiliyor ise moderatorlerden silmelerini rica ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi detf77 -- 24 Nisan 2025; 4:21:9 >

• Selam. Yazını baştan sona okudum her kelimesinde ne kadar içten olduğun belli. Şunu baştan söyleyeyim, kimse sana çocuksu, şımarık, ezik diyemez. Sen sadece sevmişsin. İlk kez sevmişsin. Bu kadar yoğun hissetmen, bu kadar yıpranman da bundan. Bu seni zayıf yapmaz, bu seni insan yapar. Zamanla geçecek ama sakın kendini bukadar küçümseme    

Umarım bu yazını okur :) 

• Aga engeli bas gitsin hem yks varmış önünde böyle olaylar sana iyi gelmez sen derslerine odaklan ayrıca kızı unutmaya bak başka şeylere odaklan müzik spor sanat gibi hem derslerine odaklanmanı da kolaylaştırır hem de özgüven kazanırsın zaten bence uzaktan ilişkilerin %90 ı yürümüyor deneyimim var :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

ilk olması nedeni ile duyguların böylesine yoğun.

Ama aradan biraz zaman geçince gerçekten unutuyorsun - şimdi mümkün değilmiş gibi gelebilir ama öyle değil -

öyle unutuyorsun ki, aklına bile gelmiyor, anılar aklına gelse bile bişey hissetmiyorsun.

----

gelelim diğer gerçeklere,

YKS zamanı, aslında bu tip duygular şu zamanda bir TUZAK. Uyuşturucu, kumar gibi bir tuzak bana sorarsan.

çünkü asıl hedefine odaklanamıyorsun bu yoğun duygular yüzünden. Zaman geçiyor bu duygulardan eser kalmıyor fakat geçmiş zamandaki kimi hataların kendisi kalıyor. Yada bunları düzeltmek için ekstra zaman ve efor harcaman gerekiyor.

Karar senin bu konuda.

Hocam anladığım kadarıyla siz duygusal yapıda bir insansınız ve sizin ilerideki eşiniz ile çok mutlu(eğer eşiniz sorunlu değilse tabiki) bir ilişki yaşayacağınızı rahatlıkla söyleyebilirim fakat benimde içinde bulunduğum çağımız gençliği günübirlik ya da ilgi gördükten sonra bırakacak ilişkiler yaşıyorlar ama dediğim gibi kendinize hakim olabilirsiniz bence

Daha Fazla Göster
  • takma kafana, yasin genc o kadar cok kadin girecek ki hayatina. Kizda ilgi budalasi, ilgi eksikligini her hissettiginde sana yazmis. Keske sen kendini bu kadar alttan gostermeseydin. Hayat tecrubesi de yoluna bak. Onundeki az kalmis olan sinava odaklan

• Ben 4 sene aynı evi paylaştığım toplam 7 senelik ilişkimi aldatılarak bitirdim..Gündüz aklımdan çıkmıyordu gece rüyalarıma giriyordu.. Bir gece işyerinde kör kütük içtim.. Yola çıkıp kaza yaptım karakoldan topladılar kavga çıkardım bağırdım çağırdım.. Ele güne rezil oldum.. Kendime geldiğimde ne oldu dedim çevreme .. O rezillikten sonra bir daha rüyama girmedi.. Arada çok nadir aklıma gelir oldu kuş gibi oldum...

Ama zamanında söyle bir konu açmıştım. Belki faydası dokunur :

https://forum.donanimhaber.com/ask-acisi-cekenler-reddedilenler-terk-edilenler-vs-ana-konu--121342348

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

konuyu açtıktan 2 3 hafta sonra falan bana tekrar yazmıştı ve 7 Kasım'a kadar yine küsmeli barışmalı bir şekilde konuştuk. şu ana kadar belki 10 kere falan olmuştur bundan artık. en son konuştuğumuzda artık istemediğini net bir şekilde belli etti. elbette hatam vardır hatta çoktur fakat üzdü yine de. döneceğine dair bir umudum kalmadı. umarım hayatında mutlu olur.

konu artık konu başlığında yer almıyor fakat yine de güncellemek istedim. yeni gören kullanıcılar için bir şey ifade etmeyebilir bu yüzden.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.