Şimdi Ara

Nasıl unutabilirim abiler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nasıl unutulur, nasıl silerim aklımdan onu dostlar? Yardımcı olun, yok mu bunun bi çaresi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soap_MacTavish -- 17 Mart 2016; 20:32:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: The Notorious

/>

Mike reyiz. Hastasıyız. Better Caul Saul izliyor musun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öncelikle sosyal medya falan hiç bir yerden takip etme numarasını sil umarım ezbere bilmiyosundur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soap_MacTavish

quote:

Orijinalden alıntı: Şekilsiniz ya

öncelikle sosyal medya falan hiç bir yerden takip etme numarasını sil umarım ezbere bilmiyosundur
    Mantıklı hocam twitter dan sürekli takip ediyorum. Numarasını da ezbere biliyorum maalesef.

öyle yapma işte zamanla takıntı olur
  • Hemen saç kazı sakal kes,geçiyor sanki tüm sıkıntı.
    Tam tersi kıza "senden sonra bittim" mesajı veriyorsun şu an. Çoğu kadın ayrılık sonrası kendine daha çok bakmaya başlar. Niye? Yıkıldığını belli etmemek için. Unutma konusuna gelince, UNUTMA YOK ALIŞMA VAR.

• başka denizlere yelken açarak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ne yaptında ayrıldınız?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayni sinifta olmaniz kötü,ister istemez goruceksin. Guclu bi iradaye sahip olman gerek okulda mecburiyetten tamam ama okul disi ortamlarda ondan uzak dur. Sosyal medyadan takip etme,onunla gezdiginiz yerlere gitme. Kendine ugras bul vucut gelistir,dil ogren vb ama en onemlisi zaman,zamana birak. Fazlada kasma kasarsan onun aklindaki,kalbindeki yerini silmen dahada zorlasir. Olagan hayatina devam et ve zamana birak.

• Kıza bir arkadaşını ayarla sevgilin ama kız senin olduğunu bilmesin sonra kızı silip atsın o sabahta bırakıp gitsin kızı en iyi çözüm daha iyisi var ama türkiyede fazla kaçar dene derim

• Hak ettiğinden daha fazla değer verirsen yıkılan taraf olursun, normal. Herkese ederi kadar davranacaksın ki ayrılık vaktinde kaybın olmadığını, en azından denediğini ve gelecekteki ilişkilerinde yaptığın hatayı tekrarlamayacağını bileceksin. Her biten ilişki insanı bir kademe daha eğiten unsurdur, zaten kusursuz olsa ayrılık olmazdı. Ne kadar kafanı da kazısan, sakalını da kessen, hatta tipini de değiştirsen bu kurallar değişmeyecek.

• quote:

/>

OHA ! YEMİN EDİYORUM DH TARİHİNDE VERİLEN EN GÜZEL EN HİSSEDİLİR EN NET EN AĞIR EN ACI CEVAP MAHFETTİN RESMEN
  • quote:

Orijinalden alıntı: hll knk

quote:

/>

OHA ! YEMİN EDİYORUM DH TARİHİNDE VERİLEN EN GÜZEL EN HİSSEDİLİR EN NET EN AĞIR EN ACI CEVAP MAHFETTİN RESMEN

/>

• Eyvallah ustam yorumun için harfiyen dikkate alacağım.
  • fernandao kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam yorum için uğraşacağım.
  • Bu adam karıyı bulduktan sonra kazıttı kafayı bulmadan degıl ornek alacak baska bırını bulamadınmı
    Bu mesaja eklenen görseller:

Nasıl unutabilirim abiler?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.