Şimdi Ara

Nasıl Sevgili Yapılır?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
3
Favori
2.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayat gayem bunların üzerine değil, fakat bildiklerimi yenilemek, yeni fikirler edinmek isterim.

- Nerelerde takılarak sevgili bulabiliriz ?
    - Takıldığınız yerde gözünüze kızı nasıl kestirirsiniz ?
    - Kız size ne yaparak yeşil ışık yakar ?
    - Nasıl tanışır, nasıl konuşursunuz, ?
    - Ne kadar süre sonra açılırsınız ?
    - Açıldınız, ilk buluşmada ne yaparsınız ?
    - Buluşmada konular ve samimiyet nasıl olur ?
    - Haftada ne kadar takılırsınız ?

Sorular yenilenecek :)

Nasıl Sevgili Yapılır?

Sevgili olmak, karşılıklı sevgi, saygı ve uyuma dayalı bir ilişkiye girmektir. İşte nasıl sevgili olunacağına dair bazı ipuçları:

1. Kendini Tanı

İlk adım, kim olduğunuzu, ne istediğinizi ve nelerden hoşlanıp hoşlanmadığınızı anlamaktır. Kendinizi ne kadar iyi tanırsanız, bir ilişkiye ne getirdiğinizi o kadar iyi anlayabilirsiniz.

2. Sosyalleş

Potansiyel sevgililerle tanışmak için sosyalleşmeniz önemlidir. Etkinliklere katılın, arkadaşlarınızla görüşün ve yeni insanlarla tanışma fırsatlarını değerlendirin.

3. Dostça İlişkiler Kurun

İnsanları tanıdıkça, dostluklar kurabilirsiniz. Dostluklar, zamanla romantik ilişkilere dönüşme potansiyeline sahiptir.

4. Beklentilerini Belirle

Bir ilişkiden ne beklediğinizi belirlemek önemlidir. Cinsiyet, değerler ve yaşam tarzı gibi konularda açık ve dürüst olun.

5. İlgi Göster

Potansiyel sevgililere ilgi gösterin. Onlarla sohbet başlatın, onlara sorular sorun ve ilgi alanları hakkında konuşun.

6. Flört Et

Flört, romantik bir ilişkinin ilk adımıdır. Gülümseyin, göz teması kurun ve fiziksel olarak dokunmaktan çekinmeyin.

7. Sabırlı Ol

Bir sevgili bulmak zaman ve çaba gerektirir. Sabırlı olun ve pes etmeyin. Doğru kişiyi bulacaksınız.

8. Yardım Al

Bir sevgili bulmak için mücadele ediyorsanız, bir arkadaşınızdan veya aile üyenizden yardım isteyebilirsiniz. Ayrıca bir terapist veya randevu koçuyla da görüşmeyi düşünebilirsiniz.

Önemli Hatırlatmalar:

• Saygılı olun ve sınırları aşmayın.
    • Her zaman dürüst ve açık olun.
    • Kararlı olun ancak umutsuzluğa kapılmayın.
    • En önemlisi, kendinize inanın ve değerli olduğunuzu bilin.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • - Nerelerde takılarak sevgili bulabiliriz ?
    Kafeler,sinemalar,büyük gezilecek parklar
    Ne saçma bi soru ben koklayarak kestiririm.
    Bakışma olabilir zaten verdiğinde siz anlarsınız
    Merhaba ben ... tanışabilirmiyiz veya saçma bi soru olabilir örneğin saat kaç dersin 21:20 sende dersin sağolun bende hiç saat olmaz telefon numaranızı verirseniz hep size sorabilirim gibi saçma salak sorularda olabilir.
    Ne zaman kıvama gelirse
    Cafe,Sinema vb
    Arkadaş samimiyeti
    Sana kalmış

Orijinalden alıntı: Prochnow

Kafeler,sinemalar,büyük gezilecek parklar
    Ne saçma bi soru ben koklayarak kestiririm.
    Bakışma olabilir zaten verdiğinde siz anlarsınız
    Merhaba ben ... tanışabilirmiyiz veya saçma bi soru olabilir örneğin saat kaç dersin 21:20 sende dersin sağolun bende hiç saat olmaz telefon numaranızı verirseniz hep size sorabilirim gibi saçma salak sorularda olabilir.
    Ne zaman kıvama gelirse
    Cafe,Sinema vb
    Arkadaş samimiyeti
    Sana kalmış

Genelde kızlar benimle diyaloğa girerdi. Ben öyle fazla konuşmam, yani o kadar cesur olamıyorum yanımda bir arkadaş olmayınca. Aslında ciddi olmak lazım, tebessüm etmiyor, sırıtıyorum :D. Onun dışında bakarım mesela kız siyahlar giyinmiş, slim fit kot falan giyiyor böyle kızlar genelde metal, rock meraklısıdır benim gibi. Tarzın hoşuma gitti, büyük ihtimalle bu tür müzikler dinliyorsun der, girerdim konuya.

• Marangoza sipariş ver.
    kestirirsiniz ?
    ışte dediğim bunun için önce nasıl birini istediğini bulman gerekiyo örneğin ben birinde şu şu şu özellikleri isterim gibi kriter belirle buna göre de hoşuna giden bir veya birkaç kızla konuşabilirsin sonradan hoşuna gidenle devam edersin ama yelpazeni çok açma derim aynı anda bir maksimum iki kızla konuş (yavsamak maksadıyla)
    konuşmalarından yakınlığından anlayabilirsin örneğin sabahları veya işi bitince mesajları ilk o atiyosa bi işi bi adım ileri götürüp canimli, balımli konuşmaya başla bi de örneğin bi lakap bul (düzgün bişey olsun örneğin güzellik) ve onu sürekli öyle çağır sonra gelsin yavşak gülücükler :)))
    Tanışmak için uygun ortamı bulmak için arkadaş grubunu kullan mesela aynı konsere gidin numarasını al ve mesajdan yardır çekingen olma fazla abartmada direk yavsama
    - ilk buluşmada ne yaparsınız ?
    Sinema eldeki en güzel opsiyon sonra bi yerde oturup çay/kahve içersiniz
    yukarda dediğim gibi sinema en iyi opsiyon hem konu acar. Okul notlar ortak arkadaşlar illaki konu açılır için rahat olsun
    - Haftada ne kadar takılırsınız ? 1,2,5 sana ve ona kalmış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Liam Gallagher

Marangoza sipariş ver.

Ben demirci öneririm, daha dayanıklı, tabi su ile çok etkileşime girmemesi lazım, malum hareketli parçaların paslanması kullanıma etki edebiliyor.
    Intel 2600K - Asus P8P67 Deluxe MB - Gskill Ripjaws-X DDR3 2x4GB CL9 1600Mhz 1.5v RAM Gigabyte 670oc. Noctua NH-D14 OCZ 60GB VERTEX-2 Samsung 250GB HDD XPREDATOR Black Edition High Power Absolute Power 1000W
  • Bir de söylemeden edemicem, mekanda kızla tanışma olayını yapabilen hemcinslerimi takdiri bir borç bilirim. Ama işin güvenilirliği az gibi geliyor bana, kız mekana erkek tavlamaya mı geliyor, ' ayy bugün şuraya gidelim de bir erkek gelsin beni tavlasın' diye bir düşünceye sahip bir kızmış gibi geliyor ve bu benim güvenebileceğim bir kız tipi değil.
    Intel 2600K - Asus P8P67 Deluxe MB - Gskill Ripjaws-X DDR3 2x4GB CL9 1600Mhz 1.5v RAM Gigabyte 670oc. Noctua NH-D14 OCZ 60GB VERTEX-2 Samsung 250GB HDD XPREDATOR Black Edition High Power Absolute Power 1000W
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    goygoy nedir nasıl yapılır ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yagizio

eğer orta-uzun süreli bi ilişki arıyosan bulunduğun okul, dersane bunun için daha uygun; fakat çevren geniş ise çevre okullarda olabilir ancak mekandan kız kaldırma işi biraz yaş bulaşma derim
    - Takıldığınız yerde gözünüze kızı nasıl
    kestirirsiniz ?
    ışte dediğim bunun için önce nasıl birini istediğini bulman gerekiyo örneğin ben birinde şu şu şu özellikleri isterim gibi kriter belirle buna göre de hoşuna giden bir veya birkaç kızla konuşabilirsin sonradan hoşuna gidenle devam edersin ama yelpazeni çok açma derim aynı anda bir maksimum iki kızla konuş (yavsamak maksadıyla)
    konuşmalarından yakınlığından anlayabilirsin örneğin sabahları veya işi bitince mesajları ilk o atiyosa bi işi bi adım ileri götürüp canimli, balımli konuşmaya başla bi de örneğin bi lakap bul (düzgün bişey olsun örneğin güzellik) ve onu sürekli öyle çağır sonra gelsin yavşak gülücükler :)))
    Tanışmak için uygun ortamı bulmak için arkadaş grubunu kullan mesela aynı konsere gidin numarasını al ve mesajdan yardır çekingen olma fazla abartmada direk yavsama
    - ilk buluşmada ne yaparsınız ?
    Sinema eldeki en güzel opsiyon sonra bi yerde oturup çay/kahve içersiniz
    yukarda dediğim gibi sinema en iyi opsiyon hem konu acar. Okul notlar ortak arkadaşlar illaki konu açılır için rahat olsun
    - Haftada ne kadar takılırsınız ? 1,2,5 sana ve ona kalmış

Güzel cevap :) Çoğunu biliyorum fakat şimdi aklıma daha iyi fikirler geldi. Sinemada erotik olmayan, aksiyon olmayan ya komedi ya romantik bi filimden sonra iyi bir dondurmacıya gidip, konuşmak çok iyi olur.

@Thailano @Liam Gallagher, yorumlarınıza azda olsa gülmeye çalıştım :D Thailano, diğer fikrin olarak evet, orası biraz öyle olabilir ama kız kıza böyle mutlu görünenlerle ilgilen.

• quote:

Orijinalden alıntı: osuruktanmadalya

Hayat gayem bunların üzerine değil, fakat bildiklerimi yenilemek, yeni fikirler edinmek isterim.

Hocam lisedeyim sıra arkadaşım bu gün ilk defa hayatında bi kızla konuştu bahçenin arkasında . Biz izledik pencereden . Kız sürekli el kol hareketleri yapıyodu . Bizim arkadaşta utancından yerde ayağıyla çukur kazmış
    gülmekten yarıldık derste :))

• quote:

Orijinalden alıntı: Blackkan

quote:

Hayat gayem bunların üzerine değil, fakat bildiklerimi yenilemek, yeni fikirler edinmek isterim.

Hocam lisedeyim sıra arkadaşım bu gün ilk defa hayatında bi kızla konuştu bahçenin arkasında . Biz izledik pencereden . Kız sürekli el kol hareketleri yapıyodu . Bizim arkadaşta utancından yerde ayağıyla çukur kazmış

:D İlk kız arkadaşımı sanırım ana sınıfında yapmıştım. Çok güzel sarışın bi kız vardı, bi ara oyuncak arabama kurdele bağlamak istedim, bağırdım orada 3-4 kız gelip bağlamaya çalıştılar sonra '' Bu bizim evlilik arabamız olsun mu ?'' diye sormuşlardı :D Ben sarışın kızı seçmiştim. Ne güzel günlerdi ya. Onlarca sene geçti o zamanki kadar hayta değilim. Arkadaşınızın yanında durun, özel olmadıkça konular yanından ayrılmayın, güç verin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osuruktanmadalya -- 14 Şubat 2014; 22:36:05 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Blackkan

quote:

:D İlk kız arkadaşımı sanırım ana sınıfında yapmıştım. Çok güzel sarışın bi kız vardı, bi ara oyuncak arabama kurdele bağlamak istedim, bağırdım orada 3-4 kız gelip bağlamaya çalıştılar sonra '' Bu bizim evlilik arabamız olsun mu ?'' diye sormuşlardı :D Ben sarışın kızı seçmiştim. Ne güzel günlerdi ya. Onlarca sene geçti o zamanki kadar hayta değilim. Arkadaşınızın yanında durun, özel olmadıkça konular yanından ayrılmayın, güç verin.

:))) Güzelmiş . :) Arkadaşlar bunun için vardır zaten .

• bi yüzük tak yanlış anlaşılır

Sevgili bulunmaz, olunur. Kız bollugu genelde her ilin çarsı taraflarında, avm'lerinde, kurslarda, kafelerinde, meshur caddelerinde (istiklal-istanbul, doktorlar-eskisehir, kıbrıs sehitligi-izmir, kentmeydanı-bursa vsvs gibi olur.

Bu bakısma asamasını baskaları cevaplasın. Ben mekanda hiçbir kızı kesmiyorum genelde. Begendiysem direkt gidip konusuyorum.

4-5 sn'den fazla bakıyorsa, saçıyla oynuyorsa, arkadaslarına bir şeyler söylüyor, sonra onlar da sana dönüp bakıyorsa, gülümsüyorsa falan çok rahat anlarsın.

Gidip sadece merhaba diyerek, ardından bir sey sorarak, ya da fikrini alarak vsvs konusmayı baslatırsın.

Orada numarasını alırsın, 1-2 bulusma ayarlarsın ve 1-2 hafta içinde sevgili olursun. Asla açılmazsın.

İlk bulusmada kızı 2-3 farklı mekana götürürsün, konusursun, eglenirsiniz falan filan.

Sen bir şeyler anlatırsan o da anlatır ve samimilik artar. Futbol,siyaset,din,eski sevgililer hariç her sey konusulabilir.

İster 1 ister 7 gün takılırsın sana kalmıs

• quote:

Arkadaşlarınla beraber cafe-bar yaş ilerledikçe gece hayatı a.v.m vs vs yada kendi çevrende gittiğin kurs olabilir,okudugun çalıştıgın yer olabilir.

Hoşuna giden birisi varsa yüzü,vücudu,hareketleri vs. o şekilde.

Bi kaç kere bakıyosa ve bu bakışmalar arasında güldüyse, arkadaşlarına seni söylüyosa ve sen çaktırmadan havalara gir bu sırada vs vs sana ilgi gösteren yada yakın çevrende senle samimi konuşan vs.

Çevrende zaten tanıdığın birinden hoşlanıyosan onunla konuşmaları artırarak daha fazla zaman ayırarak vsvs olabilir.Eğer mekandan kız kaldıracaksan ateş istenir sonra kız seni kesiyosa yukardaki taktikler uygulanır yada sohbete kulak misafiri olunup cevaplar verile bilir vs.

Açılma diye bişey söz konusu değil onunla zaman geçirdikçe birbirinize alıştıkça herşey kendiliğinden gelişiyo zaten.

Sinemaya gidilmez ilk buluşmada 2 saat biyere bakıp durcaksınız sohbet falan edemiceksiniz birbirinizi tanıyamıcaksınız. İlk buluşmada cafe ye gidilir adam gibi yemek yenir sonrasında nargileler içilir biraz gezilir dolaşılır zaman bolsa avm ye uğranır vs yani.

Konular kendiliğinden gelişir aslında ee neler yapıyosun diyerek girilir cümleye eğitim hayatı iş hayatı vs vs derken pek karıştırmadan eski sevgili muhabbetleri açılır burda dikkat etmelisin ondan uyanık davranıp yalan söylemelisin eski sevgilinle tekme tokat ayrıldıysan bile üzülen taraf senmişsin gibi anlatmalısın.

Valla ilk buluşmada sen ısrarcı ol sonrasında bırak akışına o buluşalım diyosa zaten kaptırmıştır sana.

• Sana ne söylenirse söylensin, bunları gerçekleştiremeyeceğini biliyorum. Evrenler arası geçiş söz konusu da, sanki başka gezegenden insanlara hayat tarzını soruyorsun. Aş bunları, git başka şeylerle ilgilen.

K.B.V, ilk buluşmalarda ne yaparsın genelde ? Sinema banada ilk başta olmaz gibi geliyor, zaten yapmıyorum. Önce bir gider Cafe'ye oturulur, çeşitli muhabbetler açılır ''hayatta ki amacın nedir, hobi ,fobi''vs gider. İlk buluşmada parayı ben öderim, bir sonraki aktiviteyi ona yüklerim.

Orijinalden alıntı: bulutyilmaz95

seviyosan git konuş abi

Sevmek gibi bi durum söz konusu değil şu anda :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up. Engin bilgilerinizle doldurun bakalım şurayı. Kendimden çok konu için istiyorum. Çoğu söylediklerinizi hatta tamamını biliyorum, fakat yeni fikirler edinip, kendime göre şekillendirip, başka arkadaşlarında yararlanmasını istiyorum.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.