Şimdi Ara

NASIL OYNUYORUZ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler nasıl oynuyoruz Juve maçı için umut var mı ? Takım çok hırslı, atak ve presli oynuyor falan diyorlar abartıldığı kadar var mıyız?

• Takım gerçekten çok hırslı oynuyor. O hırs hemen belli oluyor. Hadi bu bizim toparlanma maçımız olsun seriye bağlayalım ne olur Allahım ya.
  • hiç bir değişiklik yok.

diğer maçlardan tek farlı dk 2 de gol gelmesi. bu da sanki takımın performansı artmış gibi gösteriliyor.

ben bunun adına cahallık diyorum.

şuan diğer maçlardan misal kasımpaşadan tek farkı rakip biraz daha zayıf ve arena'dayız.

yoksa oyun aynı oyun.
  • zevksiz basit bi maç ptt 1lig maçları daha zevkli geçiyor 2 gol atıp maçı ortada doldur boşalt oynuyolar. kalite 0 yüklen at kaç tane atabiliyosan basit takımların yaptıgı gibi 2 gol atıp geri çekildik şu anda
  • Haftalardir bu kadroyu yazdik hoca, spor yazari degiliz yeni akil ettiler ama Juventus maci icin tek forvet Emre colak ilavesi ile 2 atar yollariz.
    Gerci bu sekilde sablonda 2 3 mac alisma dönemi olmasi gerekiyor ama olmasi gereken kadro yapisi bu dönem dönemde macina göre tek forvet.
  • Şu takım oynasın 10 tane yese de oynasın, tek kale oynadığımız maçları özledim.
  • az önce topla oynama gösterildi

Elazığ mı üstün yanlış mı gördüm ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Okey nasıl oynanır ?
    16 yıl önce açıldı
    Batak Nasıl Oynanır..
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: patos64

hiç bir değişiklik yok.

diğer maçlardan tek farlı dk 2 de gol gelmesi. bu da sanki takımın performansı artmış gibi gösteriliyor.

şuan diğer maçlardan misal kasımpaşadan tek farkı rakip biraz daha zayıf ve arena'dayız.

yoksa oyun aynı oyun.

NASIL OYNUYORUZ ?
  • şu an rezil top oynuyoruz desem yeridir.elazığ gibi bir takıma karşı full defansif bir kadro ile çıkarmış mancini.oyunu kendi sahasında kabul eden bir oyun anlayışımız var.topla oynamada 55 e 45 gerideyiz.neyin kafasını yaşıyor bu mancini anlamış değilim.oyun kuramıyoruz defansta 2 top çevirip ileri atıyoruz o da rakibe gidiyor.ceyhunla yektayı sokmuş 11 e.yekta şu ana kadar ne yapıyor anlamış değilim.top rakipte iken nerdeyse 6 lı çizgi savunma yapıyoruz tandem yok,defansın önunde topa basan yok hey allam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: xakah74

Haftalardir bu kadroyu yazdik hoca, spor yazari degiliz yeni akil ettiler ama Juventus maci icin tek forvet Emre colak ilavesi ile 2 atar yollariz.
    Gerci bu sekilde sablonda 2 3 mac alisma dönemi olmasi gerekiyor ama olmasi gereken kadro yapisi bu dönem dönemde macina göre tek forvet.

Yekta yerine Emre Colak oynarsa melo da kendi mevkisine geçerse daha iyi olacak. Forvette de Drogba yerine Umut'u oynatırım ben olsam. Tek eksiğimiz defanstan top çıkarmak ve ileride baskı yapmak. Bu iki müdahale ile bu sorunlar çözülebilir. Gol her sekilde atılıyor önemli olan topla oynamak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treecko

az önce topla oynama gösterildi

Topla oynamanin önemi o kadar yok defans pozisyon vermiyor.
    Bu yapida uzun zamandir oynamadik alisma devresi yok, biraz daha takimi orta sahaya cekmek lazim.
    Ufak tefek seyler var ama bu tarzdaki oyuncularla daha garantili oynarsin ve zaman icindede kolay kaybetmeyen tkaim haline geliriz eksikler giderildikce.
    Mancinide bazi seyleri görmesi gerek Sneijder gelince ne yapicak oynatirsa nerede oynatacak ve zor maclarda tek forvet olayi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: patos64

hiç bir değişiklik yok.

yoksa oyun aynı oyun.

Ya tamam her şeyin en iyisini sen biliyorsun diğer herkes cahil.
  • quote:

quote:

Bu yapida uzun zamandir oynamadik alisma devresi yok, biraz daha takimi orta sahaya cekmek lazim.
    Ufak tefek seyler var ama bu tarzdaki oyuncularla daha garantili oynarsin ve zaman icindede kolay kaybetmeyen tkaim haline geliriz eksikler giderildikce.
    Mancinide bazi seyleri görmesi gerek Sneijder gelince ne yapicak oynatirsa nerede oynatacak ve zor maclarda tek forvet olayi.

Dediğin gibi pek önemi yok ama rakip çok zayıf bir rakip.

ama bence sizin en önemli sorununuz bir sistemininizin olmaması bunuda atlatırsa mancini lig daha zevkli hale gelecektir

haftaya veya juve macına nasıl bir 11 ile cıkacagını kimse kestiremiyor maç önceside bir haber okumuştum 11 maçta 11 farklı 11 ile çıkmış mancini..

• ilk 10 dakika haricinde topu 3.bolgeye tasiyamadik. Oyunda bir gelisim yok, yine ayni ruhsuzluk devam ediyor; sadece goller cok erken geldi.. Takimda adam eksiltecek Melo'dan baska kimse yok. Ayrica 3-5-2 oynuyoruz; bu taktik Juve'ye soker mi bilmem.. Her mac ya taktik degisiyor ya da oyuncularin yerleri degisiyor. 2 ay oldu hala ne sistem var ne taktik.. Velhasil, bu ruhsuzlukla istersen Juve karsisina 15 kisi cik yine bir cacik olmaz..

• Elazığ 9 maçtır yeniliyormuş zaten. 10 oluyor işte. İyi başladık ama sonra sıktı, uykum geldi maçta.
  • Yok be abı rakip son 9 haftadır yenilen lig sonuncusu dişediş mi oynasaydık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Dediğin gibi pek önemi yok ama rakip çok zayıf bir rakip.

ama bence sizin en önemli sorununuz bir sistemininizin olmaması bunuda atlatırsa mancini lig daha zevkli hale gelecektir

haftaya veya juve macına nasıl bir 11 ile cıkacagını kimse kestiremiyor maç önceside bir haber okumuştum 11 maçta 11 farklı 11 ile çıkmış mancini..

Bütün kadro yapilarini denedi ama bu tarz ilk defa deniyor. Sistemi vardi klasik 442 yada 443 bozmalari bunu ilk Burak gibi adamlarla denedi sonrasinda Bruma, Amrabat, Aydin vs vs devreye girdi ama olmuyor 4 yada 5 kisinin yükü 2 oyuncuya biniyor sonundada defans cöküyor.
    Rakibin gücsüz olduguna katilmiyorum süpriz sonuclar alabiliyorlar gerci gücSüu olsada biz her rakibe bizimle ayni gücte gibi oynadigimiz icin gecen sezondan beri önemide yok.
    Bence rakip Gs takimini bu sablonda beklemiyordu %55 Elazig topla oynama bu arada.
    Mancini orta saha ve defansi biraz ileriye cekmeyi akil etmesi gerekiyor.

• 3-5-2 oynuyoruz
  • Çok iyi başladık maça. 3-5-2 oynuyoruz. Eboue ve Riera kanat bek oynuyor. Yeni bir sistem bu bizim takım için. Bu taktikle fazla gol yiyeceğimizi sanmıyorum. Ben takımı beğendim. Ikinci yarı farkı daha sa açabiliriz.

• Brogba kullanıcısına yanıt
    Hangi 3-5-2?
    hangi sistemle oynadığımız bile belli değil..2 ayda bir iskelet kadro,bir taktik oturmaz mı anlamadım daha geçen gün tölerans gösterilirse mancini iş yapar diyoruz adam daha 2 gün geçmeden bizi yanıltıyor.her maç hem kadro hem taktikle bu kadar oynamanın ne manası var anlayabilmiş değilim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.