Şimdi Ara

Nasıl onu unutabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok sevmek hiç iyi bir şey değil. Bir daha hiç sevmem ben saçma bişeymiş bu. Daha medium rare veya moderate severim seversem de. Hey garson bana oradan medium rare bi aşk lütfen. zuhaha. Olm nasıl unutucaz la? Nasıl unutulabilir? O beni istemedi arkadaş işte bu kadar basit. Ama beyin böyle çalışmıyor, unutamıyosun bazen. Nasıl unutabiliriz alkole versem kendimi geçer mi? 6 ay oldu artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 21 Kasım 2025; 0:0:30 >

• alkole hiç bulaşma. idrarı kan ile temizlemeye benzer. sosyal medya hesaplarına bakma, tüm fotolarını sil veya yak, onu hatırlatacak herşeyi yok et. o aklına geldiği an, hemen birşeylerle uğraş ve kendini meşgul eyle.. böyle yapa yapa unutursun.

ama şunu unutma: o hayatın tadını çıkarıp seni çoktaaaan unutmuşken, sen ise onun hatırasının kölesi olmuşsun. azıcık erkeklik gururun varsa, seni istemeyeni sen de isteme ve hemen unut

• ben de gerçekten çok sevdiğim birinden beni istememesi sebebiyle ayrıldım. şu an ne yapıyor onu bile bilmiyorum haber alabileceğim bir ortak noktamız yok. başka biri de var mıdır yok mudur bilmiyorum ama bu düşüncenin etkisiyle sürekli kendi kendime acı çektiriyordum 1 yıldır. gidip gidip geliyordu çünkü düşünmemek elde değil. şu ana kadar dönüp kendini hatırlatmasaydı bile unutabileceğimi sanmıyorum. bence unutman gereken bir şey yok. neler yaşadınız bilmiyorum fakat hissettikleriniz yaşadıklarınız güzel şeylerdir kişilerden birisi kötü niyetli bile olsa.

bence burada unutmak yerine duygusal olarak nötr hissetmeye çalışman gerekiyor. etrafımdan sürekli onunla ilgili her şeyi sil aklına getirecek şeylerden uzak dur gibi tavsiyeler alıyorum fakat şu ana kadar hiçbiri en azından bende bir işe yaramadı. bunun yerine kendi düşüncelerimle yalnız kaldığım vakit hissettiğim ve düşündüğüm şeyler üzerine neden böyle düşünüyorum ya da bana bunu düşündüren ve hayatımın akışını bu derece etkileyen bir şey gerçekten de bu kadar önemli mi gibi sorular soruyorum. elbette geçirmiyor fakat o anlık etkisini azaltıyor. aklına geldiğinde yapsan belki işe yarar. en azından kendine dair farkındalığını arttırıyorsun -ki bu o anki duygularını yönetmen için önemli bir şey bence

ben de pek iyi durumda değilim bu konuda tavsiyem bir işe yarar mı bilmiyorum ama eğer seni istemeyen kişi oysa ve gerçekten geçerli bir nedeni yoksa belki onun aklına bile gelmiyorsundur. acımasız bir düşünce ama özsaygın için bunu kendine 6 aydır dert edinecek hale sokma.

• geçmezzz

zamanla düzelir ama

• Hani kemal abimiz bir filminde dışardaki camdan tavuğa ekmek banıyordu lokantanın sahibi de bandın say diyerek para istiyordu. Aynen bu vaziyet hiç tanımamış sayacaksın. Aşk adamı salları, kralını tanımaz. Her türlü tavsiye de boştur. tırıvırıdır Dünya güzel kız dolu. Daha dün akşam kırtasiyede bir kız gördüm, resmen dibim düştü, evli ve çocuklu bir eşşek olduğum aklıma geldi ve silkinip yoluma devam ettim. Allah kadından da erkekten huyu ve kendisi güzel olan çok sayıda insan yaratmış. Bunlara yakın olun, yakaladın mı ısrarcı olun, çirkef, gudubet ve geçimsiz olanlardan uzak da uzak durun, adamı sinir hastası ederler.

• pelstina kullanıcısına yanıt

Hiçbir kıza bakmadan işini gücünü halledebilirsen bundan sonra da dibinin düşme riski de ortadan kalkar. Kızlar yok olmayacak, her zaman etrafta olacaklardır. Asıl iş, yiğitlik onları görmezden gelip bakmamakla, görünce de kafayı çevirmekle olur. Bunu yaparsan çok faidesini görürsün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    8 yıl önce açıldı
    BEN BU ARABAYI NE YAPAYIM?!!!
    9 yıl önce açıldı
    Gizli sorumu nasıl öğrenirim ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.