Şimdi Ara

O kızı nasıl bulabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merabalar
    Bugün yani 1 şubatta 13:30 treniyle adanadan mersin istikametine giden trene bindim ve tarsusda indim (adana ve mersinin tam ortasındadır tarsus). Olay adanada trene binmemle cereyan etti.
    Tren tıklım tıklım dolu dolayısıyla yer bulamadim kapi tarafindaki boslukta ayaktayim ve karşımda çok güzel bi kız vardı ara ara bakışmaya basladik ve bu böyle devam etti. Bi ara bakıp gülümsedi ben tepkisiz bakmaya devam ettim.
    Ama kız aşırı güzeldi bana bakmaz diye düşündüğüm icin fazla umutlanmak da istemedim ve atılımda bulunamadım. Bakismalar devam ededursun tren benim ineceğim yere gelmişti bile ve ben içimden nolur o da burda insin diye dua etmeye başladım ciddi söylüyorum.
    Kapi açıldı inen indi kalabalik biraz azaldı ama ben hala kiza bakiyorum ve daha inmeye yeltenmedim ama tren kalkmadan da inmem lazimdi sadece bi bakışma diğer istasyona kadar yolumu uzatmam için yeterli bi sebep miydi onun kararını orada veremediğim icin trenden indim ve direk tren kapısının karşısında durup sigara yaktim ve kıza bakmaya devam ettim aralıksız ve bu o da kafasını cevirmeden yaklaşık bi 5 saniye kadar sürdü ve yüreğim ağzımda nasıl heyecanlıyım.
    Fakat bu bakışmayı bozan trene yeni binen yolcuların kızın önüne geçmesiyle son buldu derken kız kalabaliktan kurtulmaya çalışıp görüş alanını açmaya çalışıyordu bana orada dank etti kız da gitme der gibiydi. Trene binsem mi diye düşünürken trenin kapılar kapandı ve hareket etti ben de büyük pişmanlık ve yoğun duygularla olduğum yerde kalakaldım. O vakitten beri kız aklimdan çıkmıyor ve nasıl bidaha gorebilirim onun hesabını yapıyorum.

    Yahu ben bu kızı nasıl bulacam.

    Güzelim eğer bir şekilde bunu okuyorsan sana ilk görüşte vurulduğumu söylemeliyim inş yaradan bir daha karşılaştırır bu sefer daha cesaretli olacam : )
    Uzun zamandır da böyle duygular yaşamıyordum vallaha fena çarptı.
    Bu arada üniversite 1. Sinif öğrencisiyim Çukurova'da. Kiz da benim yaşlarımdaydi. Yani liseli 2000li falan sanmayın : )



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kullu500 -- 2 Şubat 2016; 0:33:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Bulamazsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumadim, trende karsilasip vurulduysan o an harekete gececeksin. Cok gec yani gecmis olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trenin databasesine gir. Kameradan kızı bul. FBI yüz tarama uygulamasından kızın ad, soyad, her şeyini öğrenirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Requizm kullanıcısına yanıt
    Bu kafaya günde 10 film ile ulaşabilir miyim yeterli olur mu hocam tşk

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim de her gün güzel kız görüp acaba bu kızı bulabilir miyim dediğimçok olmuştur önemli olan bulman değil onu o anda görünce yapman gereken şeyi yapabilmen önemlidir.
  • Sen o Treni Kaçırmışsın Zor Bulursun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız arkadaş nasıl bulunur?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • osimdioyuncu kullanıcısına yanıt
    Hocam bu kız benim için nirvana gibiydi trene atlayıp onunla inip konusabilmek icin neler vermezdim şuan kafamı taşlara vuruyorum. Ve bu ders oldu gerekirse bin kere red etsin ama şu çaresizlik ve pismanligi yaşamayayım. Yapabilecegim tek şey sanırım onunla tekrar karşılasabilmek icin dua etmek : (

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı trene işin olmasa da ara ara bin belki denk gelir. Başka seçenek yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu hissi biliyorum hocam. aynı şeyler dolmuşta/otobüste filan başıma geliyor benimde. bu arada bende mersindeyim. mersin garında sigara içmek keyifli.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AyakkabiBagi

    Aynı trene işin olmasa da ara ara bin belki denk gelir. Başka seçenek yok


    Hocam oyle yapacam gibi gözüküyor en ufak şans icin bile denemeye değer benim gözümde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabiki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9 Ocak 1921

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.