Şimdi Ara

NASIL KIZ TAVLANIR ÖĞRETİYORUM. REDDEDİLENLER, HOŞLANDIĞI KİŞİYE AÇILACAK OLANLAR KON

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
4
Favori
2.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Evet beyler foruma ne zaman girsem popüler konularda;
    Kıza nasıl açılmalıyım?
    Kıza açıldım reddetti.
    Kıza ne şekilde yaklaşmalıyım?
    Yarın açılıyorum (Reddedildim) gibi konular görmekten bıktık artık. Bu işler artık bu şekilde yürümüyor. Kızın yanına gidip nasılsın ehehe.. ben senden hoşlanıyorum ehehe.. benimle çıkar mısın? gibi tekliflerle yaklaştığınızda kızlar sizi kabul etmiyor. Hala öğrenemediniz mi?

    Sınıfın sessiz çocuğu, kenar köşede sessiz oturan, başkalarının ayak işlerini yapan, grubu olmayan, grubu içinde kullanılan eziklenen, sınıfta dışlanan bir karaktersenizde şansınız yok.
    Öncelikle biraz özgüvenli olun kendinize güvenin. Diğer insanlardan bir farkınız yok. Hepiniz, hepimiz insanız. Birbirimizden farklı görünsekte kimse kimseden üstün değil. Bunu aklınızdan çıkarın. Dış görünüşünüze özen gösterin. Tırnaklarınızı kesin, saçlarınızı güzel modelli kestirin, aynaya baktığınızda kendinize güvenin yani kişisel bakımlarınızı düzenli yapın. Gördüğünüz şeyi beğenin ki insanlarda sizi beğensin. Kız arkadaşınızın olmamasının yada reddedilmenizin en büyük nedeni özgüven problemleri. Sonrasında dış görünüşünüz. Siz kendinizi beğenmezken karşınızdaki nasıl sizi beğensin? Etrafınıza baktığınızda görüyorsunuzdur yakışıklı olmayan erkeklerinde güzel sevgilileri olduğunu.
    Buraya kadar tamamsak kendimize güveniyor, aynada gördüğümüz kişiyi seviyor, beğeniyorsak. Girdiğimiz yada bulunduğumuz ortamlarda dik durabiliyorsak şimdi gelelim asıl REDDEDİLMEnizdeki en büyük NEDENE.

    Beyler artık kızın yanına gidip benimle çıkar mısın? şeklinde bir teklifte bulunarak sevgili olamazsınız. Böyle bir teklif şekli yok. Direk olarak reddedilmenizin nedeni bu. Kızlar sizden korkuyor yada sizi tanımıyorlar. Tanımadıkları biriyle neden sevgili olsunlar? Yapmanız gereken şu öncelikle hoşlandığınız kıza yakınlaşmak arkadaş olmak. Daha sonrasında birbirinizi telefondan arkadaşça tanımak, muhabbet etmek. Bu arkadaşlık muhabbetini de çok uzatmayın 1-2 hafta arkadaş kalın daha sonra bir yerlere davet edip baş başa vakit geçirmeye çalışın. Benimle çıkar mısın? şeklinde bir teklifte kesinlikle bulunmayın. Şurda güzel bir kafe var birlikte kahve içelim mi? yada hafta sonu okul çıkışı bir kahve içelim mi? karnım çok acıktı bir şeyler yiyelim mi? gibi tekliflerde bulunabilirsiniz. Tek başına gelmek istemezse grup olarak çıkabilirsiniz onun bir kız arkadaşı sizin bir erkek arkadaşınız şeklinde. Bu aşamaya geldiğinizde muhabbet edip, kendinizi yüz yüze güzel bir şekilde ifade edin(nelerden hoşlanır, neler yaparsınız) kıza olumlu bir profil çizin onun isteyebileceği gibi biri olduğunuzu gösterin.(ilk buluşmada ufak bir papatya buketi yada ufak bir peluş oyuncak alabilirsiniz. bu kızın sizin hakkınızdaki düşüncelerine +3 yazar) İlk buluşmada kesinlikle sinemaya, eve davet etmeyin. Onun sevebileceğini düşündüğünüz bir yere davet edin. Birlikte arkadaş olarak güzel vakit geçirmeye çalışın. Güzel zaman geçirirseniz kızda size karşı bir şeyler hissedecek yada en azından hakkınızda olumlu düşünceleri olacaktır.

    Bu dediklerimi uygularsanız şansınızı %10' lardan %70 %80' lere çıkarmış olursunuz.
    Son olarak kendinize güvenin özgüveniniz yüksek olsun. Kendiniz olun. Olmadığınız biri gibi görünmeye çalışmayın. Doğal olun. Yeri geldiğinde çok ciddi yeri geldiğinde esprili, karşınızdakini güldüren, mutlu eden bir insan olun. Hayat üzülmeye değecek kadar uzun değil. Günlerinizi mutlu geçirin.







  • Peki ya kız uzaklarda yaşıyorsa ve öncedende çok az görüşmüşsek ne yapacağız?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • realist olacağız öncelikle. uzak bir şehirden yeni bir ilişkiye başlamayacağız. o kişiden uzaklaşacağız. Uzaktan ilişki yürütmek çok zor eski bir ilişkide olmadığına göre hiç bulaşmayın.
  • Okudum.Teşekkür ederim kardeşim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Felix88

    realist olacağız öncelikle. uzak bir şehirden yeni bir ilişkiye başlamayacağız. o kişiden uzaklaşacağız. Uzaktan ilişki yürütmek çok zor eski bir ilişkide olmadığına göre hiç bulaşmayın.

    Ama yaz ayları teyze ziyareti için benim buralara geliyor ve onunla olan ilişkim ta 8 yaşıma kadar uzanıyor.(ama hayatımda toplam 3 kere görüştük ve en son görüşeli 2 yıl oldu.)Telefon numarasıda bende var ama telefonunu erkek kardeşi ile beraber ortak kullanıyor.O yüzden ilişkiyi ilerletecek çözüm yolu yokmu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adil Atalay -- 26 Mart 2016; 15:08:29 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya klasik şeylerden bahsediyorsun usta adam ida biliyor özgüvenli olması gerektiğini ama kazanamıyor özgüvenini asıl sorun bu zaten. Tutmaz..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tarz konular papağan gibi aynı şeyi tekrar ediyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazın geldiğinde birlikte vakit geçirebilir, yazdığım taktikleri uygulayabilirsin. Yada bir çılgınlık yapıp kızı görmeye gidebilirsin. ama tavsiye etmem. Son olarak telefonu kardeşiyle birlikte kullanıyorsa mektup yaz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Regretol

    Ya klasik şeylerden bahsediyorsun usta adam ida biliyor özgüvenli olması gerektiğini ama kazanamıyor özgüvenini asıl sorun bu zaten. Tutmaz..

    Neden kazanamasın ki? herkes anne karnından özgüvenli çıkmıyor. Özgüven en basitinden yürürken başını bir dik tutmana, dik yürümene bakar. bir kez kendine güvendin mi gerisi çorap söküğü gibi gelir. ilk adımı atmak önemli olan.
  • İşte bende diyorumki sen onu göster adamlara o zaman bi hayrın dokunur özgüvenli ol demekle olmaz yani

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsini okudum nikah masasından yazıyorum kardeş sağol

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler,mesele özgüvenmiş demek , hemen özgüveni açık duruma getireyim o zaman,özgüven dosyası system32 içinde mi bulunuyor bu arada ?
  • Demek istediğim buydu 😄

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Felix88

    Yazın geldiğinde birlikte vakit geçirebilir, yazdığım taktikleri uygulayabilirsin. Yada bir çılgınlık yapıp kızı görmeye gidebilirsin. ama tavsiye etmem. Son olarak telefonu kardeşiyle birlikte kullanıyorsa mektup yaz

    Yazın geliyo derken 1-2 Gün kalıp gidiyor.Onun oraya gidemem çünkü henüz orta sondayım ve o başka şehirde.Şu anki Planım sonraki 4 yılda yani lise yıllarımda kız yazın buralara gelir gelmez onunla burada olduğu hemen hemen her gün vakit geçirmek.(Tabi babamın evde olduğu bir güne denk gelirse durum değişir)Üniversitedede kız nerede kalırsa(Yurtdışında bile olsa) yaz aylarında onu sık sık değişik bahanelerle ziyaret etmek .Birde kızın teyzesi benim eski bakıcım,Eski bakıcım olduğu için kızın Teyzesiyle aramda aşırı iyi.Sence burada yazdıklarım kızı tavlamaya yeter mi?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • bosu bosuna okumayin bastan assagi bilindik seyleri yazmis !


    kadin dedigin sey krallari tahtindan etti millet yine huyunu degistirmedi ! kadinlari tavlamak, onlari anlamak bir kac satir yazi ile olacak is olsaydi rusya kadinlari ajan kullanmazdi
  • Eğer okulda başarılı ve herhangi bir grupla dolaşmıyorsanız kızlar sizi bulacaktır tecrübeyle sabit.
  • Bunlar bos is.
    Ben 19 yasinda saclari dokulmeye baslayan biriyim.boyum 1.85tir.13 yasindan beri sakal trasi olurum.ben 15 16 yasindayken beni 24 25 yasinda sananlar,askerligini nerde yaptin diyenler olurdu. Su an 27 yasindayim ve sadece eskiden oralarda sac var mis gibi gorukecek kadar kaldi. Gta 5 teki Trevor reyis in 1 veya 3 numaraya kesmis hali gibi dusunun.
    Neyse efendim.
    Benim farkettigim olay Su. Sacim varken kizlar kadinlar gozumun icine alimli alimli bakiyorlardi.konusurken Canim cicimli oluyorlardi.hatta ayda en az 4 5 kez oyle bakislara denk gelirdim ki sanki kizla gece beraber olmus kocasi gibi hisserdim.kac kere otobuste kizlar tanismak isterdi.ama hoslanip ta acilamadigim kiz yuzunden hic yuz vermezdim. Neyse saclar zamanla gitti ve kizlarin bakisi da degisti.artik bakan yok.Simdi olanlari da suclamak yanlis olur.kendi açılarından haklılar.
    ama Su bir gercek ki herseyden once gorunume bakiyorlar.onemli olan ic degil dış güzellik onlar için.şu an ki aklım olsa o otobüste kuyruklarda konuşmak için bahane bulan kızlara yürürdüm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Boş işler. Şu kız için uğraştığınız kadar kendinizi mesleğinize derslerinize hobilerinize vs. adasanız inanın daha mutlu olurdunuz. Allah başka dert vermesin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi tıp konusunda sıkıntı yok güvenim felan iyi. Geçen işteyken bir kız gördüm aynı yerde çalışıyoruz kız bana hiç bakmıyordu. 1 hafta sonra yine karşılaştık ve bu kizi bana bakarken yakaladim. Sonra bu müşterilere poşet dağıtıyordu bende o esnada bostum hemen fırsat bulup yanına gidip ona hiç bakmadan poşet dağıtmaya başladım. Birine buyrun efendim almaz misiniz dedim adam almayınca kız güldü ama kötü niyetle değil tatlı gorundugu içindi kızlardan anlayan biriyim. Sonra bu tam ben poşet uzatacakken o uzattı senden hizliyim vs dedi gülüştuk. Sonra ben poşet dağıtmayı bitirdim kizda poşet almaya gidip geldi yanında başka bir erkek görünce etrafına bakıp beni aradı bende onu izliyordum zaten. Orada anladım kızın beni beğendiğini. 4 5kere baktığını gördüm yani. Sonra ben bu kızı bi arkadasa sordum sağolsun buldu instagramini attı kızın.kızın profil gizli takibe aldım. Şuan beklemedeyim. Ne yapmam lazım? Kızı ciddi ciddi begendim. Pek beğenen biride değilim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Aşk kadar saçma bir şey yok yav fas:AFS Sevgilileri gördüğüm kadarıyla %90 birbirlerini elliyorlar. Kavga ediyorlar , saçma sapan konuşuyorlar.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.