Şimdi Ara

NASIL KİLO VER BİLİRİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba ben 17 yaşında bir kardeşinizim size bir sorum olacaktım boyum 181 kilom 95 kilo vermek istiyorum ki seneye askeri okul sınavlarında deplontonu geçebilmeliyim sizce nasıl forma gire bilirim vicudumun üst bölgeler de yağlanama var göğüs çalışmak istiyorum şınav ve barfiks çekemiyorum ama 56 tane mekik çeke biliyorum sizce bunu nasalı başara billirim şimdiden çok teşekür ederim

göğüslerdeki yağlanmayı nasıl azltabillirim sence eve kürek spor aletimi almalıyım yoksa halter setimi önerebileceğin bir ailet yada hareket varmı ekstradan

Orijinalden alıntı: zekai48

göğüslerdeki yağlanmayı nasıl azltabillirim sence eve kürek spor aletimi almalıyım yoksa halter setimi önerebileceğin bir ailet yada hareket varmı ekstradan
    Aletleri bilmiyorum fakat kilo vererek azaltırsın, büyük ihtimalle jinekomasti oluşmuştur o ameliyatla gider ama kilo vererek o göğüslerin %96sından kurtulursun fakat sıfırlayamazsın. Ameliyat ile gider onlar tamamen.
    ||Ryzen 5 3600X || MSI B450 Gaming Plus Max || 2x Corsair Vengeance 8gb 3000mhz || Gigabyte Geforce RTX 2070 Super || Xpg SX6000 Pro 1TB || Sandisk SSD Plus 480GB || James Donkey JD240 || Corsair RM750 80+ Gold ||
    Corsair Carbide Spec-05 || MSI MAG 241CR || Logitech G413 || Razer Deathadder Chroma || AKG K7XX Massdrop ||
  • Türkçe öğrenerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Kilo Verdim Ama Geri Alacam.
    6 yıl önce açıldı
    Boksta kaç ayda sonuç alırım?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • The Tenth Doctor kullanıcısına yanıt
    Jinekomaasti ameliyatı olsa askeriyede sıkıntı çıkmaz mı iz kaliyormus sonuçta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2DF0CD106 -- 20 Mayıs 2018; 23:28:2 >

Orijinalden alıntı: fast_rider

Jinekomaasti ameliyatı olsa askeriyede sıkıntı çıkmaz mı iz kaliyormus sonuçta
    Askeriye kurallarını bilmiyorum hocam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.