Şimdi Ara

Nasıl Kilo Alır ve Fit Vücut Yaparım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, ben lise 2'ye geçtim 15 yaşındayım boyum 1.78 Kilom 56 çok zayıfım cılız gözüküyorum.Kilo almayı ve fit bir vücut yapmayı kafama taktım,internette biraz araştırdım 1 paket yulaf ezmesi aldım her gün sabah-öğle-akşam yiyorum.Sabahları 2 adet yumurta peynir zeytin vs. günde 3 kerede çalışıyorum (mekik,şınav,barfix vs.).Ara öğünlerde katmaya başladım ceviz kuru yemiş falan yiyorum.Nasıl hızlı bir şekilde kilo alıp fit bir vücut yapabilirim sizlerden yardımlarınızı bekliyorum.

• Günlük kalorini arttırarak ve spor yaparak sağlıklı kilo alabilirsin , nedir sağlıklıdan kasıt makarna pilav gibi karbonhidrat veren gıdalar yenilerek .Hızlı bir şekilde alınmaz zamanla olur + sabırla.
  • Mesela size klasik yediklerimi söyliyim otelde çalışıyorum zaten.

Sabah: 3-4 dilim beyaz peynir,2 kaynamış yumurta,1 simit,1 bardak süt,2-3 tane de poğça.Yedikten 10 dakka sonra falan ufak bir kaseye yulaf ezmesini sütle karıştırıp yiyorum ardındanda 4-5 tam ceviz yiyorum.

Öğlen:1 tabak pilav,makarna - kuru fasulye,bezelye,nohut,dolma vs oluyo.10 dakka sonra gene 1 kase yulaf ezmesi sonrasında 5-6 tam ceviz.Sonra hemen çalışıyorum (barfix,mekik,şınav) gibi basit hareketleri yapıyorum.

Akşam:1 tabak çorba - Köfte,şiş piliç,kanat,göğüs falan et türleri çıkıyor ondan 10 dakka sonra gene 1 kase yulaf ezmesi gene 5-6 tam ceviz.Sonra gene çalışıyorum işte.

Sizlerdende tavsiyelerinizi bekliyorum program vs.
  • Bende 19 yaşındayım boyum senden 5cm felan uzun kilo 54-56 arası değişiyo kısa zamanda kilo almak lazım zayıflık çok kötü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben günde 1 paket yulaf yiyorum :D
    beslenmen eksik başlarda yerken zorlanırsın ama yavaş yavaş miden genişler daha kolay yiyip daha kolay istediğin kiloya ulaşırsın
  • bak kardeşim kim internete yayıyor bunları bilmiyorum ama son 1 haftadır karşılaştığım en çok soru yulaf yiyorum kilo nasıl alırım oldu. inanmayın şöyle şeylere. yulaf bol lifli ve aşırı tok tutan bir besindir. yulaf ezmesini yağ oranını düşürüp kilo azaltmak isteyenler yer. sen yulaf yiyorsun. zaten zayıfsın miden küçücük. iyice doyuyorsun.. yapman gereken kompleks karbonhidratlara ve proteine yüklenip düzenli spor yapmak. (esmer pirinç-mercimek vs.)

not: yulaf ezmesinde kaliteli karbonhidrat vardır. ama kilo almak isteyen birisinin yulaf-patates gibi bol lifli besinler tüketmesi absürt olur. günlük kalori alımını arttır. illa mass gainer alcam dersen içinde şekeri az olan bir mass gainer tercih et. (önermiyorrum. düzgün beslenme ve spor ile çok rahat kilo alınır.)
  • 2-3 hafta hep ayni seyleri ye sistemin yavasliyacak oyle kilo alirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.