Şimdi Ara

Nasıl Kargo Şoförü Olabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
1
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, iyi günler. Başlıkta da belirttiğim gibi kargo şoförü olmak istiyorum. Sadece normal ehliyetim var. Araştırdığım kadarıyla bu işe girebilmek için SRC ve Psikoteknik denilen belgelere de sahip olmak gerekiyormuş. Bu iki ehliyeti nasıl alabilirim? Kargo şoförü olmak için yaşım yeterli mi (20 yaşındayım)? İş nasıl? Bilgilendirirseniz sevinirim.

• Hemen size yardımcı olacak arkadaşı yönlendiriyorum. @Muamma 77

• OptikForm kullanıcısına yanıt

Kargo ne alaka kardeş ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muamma 77 kullanıcısına yanıt

Yardımcı olsan ne olurdu?

• kursa gidiyosun veriyolar  ama 20 yaşındaki birine herkes araç emanet etmez şoförün yanında kurye olursun ancak arac sürmezsin

• OptikForm kullanıcısına yanıt

ŞOK olsa olur

Yakınım Aras firmasında çalışıyor. İyi maaş alıyormuş. O yüzden kargo şoförü olmak istiyorum. Yaşım yeter mi hepsine (belgelere ve ticari araç kullanmaya)?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ptt kargo durumu, Ne diyor bu?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Zibidi Gonzales kullanıcısına yanıt

Yani hocam, belgeleri alabilmek ve ticari araç kullanabilmek için yaşım yeterli mi?

• _xardacelikayakk _ kullanıcısına yanıt

onu kurs daha iyi bilir ona sorunuz

• Zibidi Gonzales kullanıcısına yanıt

Hocam, yeni kural getirilmiş. Yolcu taşıyan şoförler 26 yaşından küçük olamıyormuş. Benim yapmak istediğim iş kargo taşıma işi. Olur mu ki acaba?

o kural eskiden beri var. psikoteknik ve SRC alırsan neden olmasın.. sonuçta yolcu değil yük taşıyan araç kullanacaksın..

Kardeş ben 5 sene 5 aydır ŞOK marketlerinde büyük bir azimle ve sabırla çalışmaktayım sizi ŞOK marketlerine alalım olur mu ?

• Esnaf kuryeyi araştırabilirsin. Yaşadığın yer büyük mü küçük mü bilmiyorum ama Aras, MNG, Trendyol, hepsijet, kolay gelsin falan bunlara başvur.

• İş ve işçi bulma kurumunda sık sık ilanlar yayınlanıyor.
    Birde artık tecrübeli şoför olman, ehliyetinin derecesi falan yetmiyor. Bazı firmalar illa ki SRC sertifikası istiyor.

• SISU kullanıcısına yanıt

Bu kural yeni hatta bu yıl getirildi diye biliyorum hocam. Ama sizin dediğiniz de doğru olabilir. Ben baya bir araştırdım, 26 yaşına girmemiş kişiler ticari araç kullanamazmış. Ama ticari araç derken yolcu taşıyan arabalar için geçerliymiş sanırım. Bu kural kargo taşıyan arabalar için geçerli mi bilmiyorum. Onu öğrenmem lazım.

Orası nasıl oluyor hocam? Ne gibi işler yapıyorsunuz orada? Çalışma şartları nasıl? İşe alım şartları nelerdir? Bilgilendirirseniz sevinirim hocam.

• Wrestle Mania kullanıcısına yanıt

Yaşadığım yer küçük hocam. Bir ilçede yaşıyorum, nüfusu 25.000.

Zaten ben de Aras, MNG, Yurtiçi gibi bilinen firmalarda çalışmak istiyorum hocam.

Benim sorum, yaşım belgeleri çıkartmaya ve ticari araç kullanmaya yeterli mi? Ticari araçlarda 26 yaş sınırı varmış ama sanırım bu kural yolcu taşıyan araçlarda geçeliymiş. Kargo taşıyan araçlarda geçerli mi bilmiyorum. Benim de bunu öğrenmem lazım.

• Sebastos Ozius kullanıcısına yanıt

O ilanlara nereden bakabilirim hocam?

SRC sertifikası almaya ve kargo şoförü olmaya yaşım yetiyor mu peki hocam? Bunu çok merak ediyorum.

servis şoförlüğü yaptım bi süre. uzun zamandır var..

• SISU kullanıcısına yanıt

Doğrudur hocam. Peki yaşım kargo arabası kullanmaya yetiyor mu?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.