Ben O Kadar Komikliğini Görmedimde Eyw.. Allahtan Bi Selpak Ver Demedim..
Up Up...
Ya git tecavüz et ne diyelim lan artık?
Çok aptalca..
çok heyecan yapmışsın az rahat ol kızın yanında anlatımında mükemmel
sapıkmısın lan sen
Haydar Dümenden PM Bekliyorum
bide kafasından aşagı bir bidon su dökersen tamamdır kız seni daha unutamaz mükemmel bi aşka adım atarsınız.
quote:
Orijinalden alıntı: GaMerFatih
quote:
Orijinalden alıntı: SilentHill III
quote:
İlk Gün yüzüne hapsurdum ve kalem tıraş açaçaklarını sırtına üfledim tamam hataydı unuttu kız..
Yeterrr!!! Ölücemm!!!
E Abarttınız Ama Olm Bunun Neresi Komik ??? Fiziksel Bir Olay Bİ Üfledim Uctu Gitti.. Hapsurmak Olayıda Kazara Hop Bakarmısın Dedim Hapsu... Lanet Olasıca Toz Devrecikleri..
Ya Agalar Saçma Şeyler Yapmayın Benim Bahçem Yok Ne Gömmesi Emmesi Bırak Abi ya.. Biraz Taktik Verin Nasıl Beceririm Bu İşi Ya :S
toz DEVRECİKLERİ nedir lan
quote:
Orijinalden alıntı: celades
quote:
Orijinalden alıntı: GaMerFatih
quote:
Orijinalden alıntı: SilentHill III
quote:
İlk Gün yüzüne hapsurdum ve kalem tıraş açaçaklarını sırtına üfledim tamam hataydı unuttu kız..
Yeterrr!!! Ölücemm!!!
E Abarttınız Ama Olm Bunun Neresi Komik ??? Fiziksel Bir Olay Bİ Üfledim Uctu Gitti.. Hapsurmak Olayıda Kazara Hop Bakarmısın Dedim Hapsu... Lanet Olasıca Toz Devrecikleri..
Ya Agalar Saçma Şeyler Yapmayın Benim Bahçem Yok Ne Gömmesi Emmesi Bırak Abi ya.. Biraz Taktik Verin Nasıl Beceririm Bu İşi Ya :S
toz DEVRECİKLERİ nedir lan
Tek bi çare kalmış o zaman.Kıza mont giydir
olum şakamısın seni gidi azmış pis hayvan ötesi hapşurukçu kız avcısı
Amd al.
Sivil Savunma Club'a katılın hep beraber.
siz nerde soyunuyosunuz lafında bişi yokki ben herkese sorarım bunu bu kadar utangaç olmayın
Bu ne ya yarım saattir kopuyorum abazalığın farklı bir boyutu heralde
harbiden ya nerde soyunuyorsunuz ne olcakki gerci o sırada memesi koluma deymekteydi bişi demiyodu o lafı söyliyince ya fark etti yada O Lafı Sevmedi Küstü geri çekildi..
Sen bi firsat yakalayamamissin ki digerini soruyorsun