Şimdi Ara

Nasıl irade kazanabilirim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
93
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne zaman bir işe başlasam kısa süre içinde pes edip motivasyonumu kaybediyorum. Spora yazıldım kilo vermek için 1 ay sonra gitmeyi bıraktım. Diyet yapayım diyorum. Akşama dayanamayıp bozuyorum. Bilgisayar oyunlarını bırakyım diyorum. Akşamına sinirlerim zıplıyor. Bağımlılık gibi. Tekrar oynuyorum. Masturbasyonu bırakyım diyorum 2 gün sonra tekar başlıyorum.Ders çalışayım diyorum. Eve gelene kadar isteğim kayboluyor.

İrade denen şey bende yok.

Yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçmişte düşündüklerin ve yaptıkların bugününü inşaa etti .Bugün düşündüklerin ve yaptıkların

geleceğini inşaa edecek .Bişeyler yapmadan bişeyleri değiştiremiyoruz malesef .İnançlımısın

bilmiyorum ama namaz kılabilirsin .Uyku düzenini sağlar .Sabah güneş doğmadan ayakta ol .Günün ne kadar uzun

sürdüğünü anlayacaksın ve motive olacaksın .Zaten kalkar kalkmaz abdest uykunu açacak ve namaz beden gerinme hareketleri olarak düşün .

İradeni yenip kıldığın zaman özgüvenin artacak .Böylece iradeni de güçlendirebilirsin .
  • ergenlik caginda daha iyi olmaya calisan bi genc arkadaasimiz, kenidni gelistirmeye calisamn guzel, bunlarin hepsini yap ama olculu yap,

zaten basarili ve basarisiz insanlari bir birinden ayiran farkta budur, kendini tutma, kendini kontrol etme ,sana tavsiyem tutman kendini, yani bak yapma demiyorum hepsini yap ama yeri ve zamanina gore, butun gun oynama, belli saat oyna, sonra ders calis, veya once ders calis sonra oyna , spora kesinlikle devam et yoksa cok cok pisman olursun
  • Sebebin yok. Sebebini kağıda yaz ve bırakmak istediğinde oku.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.