Şimdi Ara

Nasıl ingizce konuşabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• çok genel bir soru

net bir cevabı yok ,çünkü, binlerce set, yöntem, teknik, kitap, normal kurs, online kurs, yurtdışı eğitim...vs

sonsuz seçenek var, başlangıç olarak imkanın varsa dershaneye git , yoksa buradaki uzun uzun tartışılan setleri oku araştır incele indir.
  • http://tr.englishcentral.com/videos#!/index

Bu site konuşmana yardımcı olmaz ama kelime telaffuzunu gelitirir. Tavsiye ederim. Ben ücretsiz videoların hepsini bitirdim nerdeyse.
  • Turbo Eğitim Setini de incelemeni tavsiye ederim hem telaffuz için hem de geliştirmek için

Link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi o.aksin -- 11 Şubat 2013; 19:26:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: şahin...

Nasıl ingizce konuşabilirim?

Practice ile olacak sey. Hergun gidip bir yere konusacaksiniz. Hafta da 3 ya da 4 gun en az.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: o.aksin

Turbo Eğitim Setini de incelemeni tavsiye ederim hem telaffuz için hem de geliştirmek için

Link

Yiğitçe çıkıp meydana ben fala ürünün sahibi/pazarlamacısıyım desene. Her ingilizce konusuna ürünün tanıtımını yapıyorsun. Forumun harbiden tadı tuzu kaçar oldu. 3. nickimide artık bırakıp kaçmak planları var. tıpkı benden önce aynı şeyi yapan büyüklerimiz gibi. ya sabır ya sabır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.