Şimdi Ara

Nasıl gönüllü asker olunur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. askerlik yoklamam 1 yıl önce gelmişti ve Kalp rahatsızlığım olduğu için askere el verişli olmadığıma dair rapor aldım. Heyet'ten rica ettim askere gitmek istiyorum diye, elimizde birşey yok dediler. Kendime yediremiyorum, vatan-i görevimi bende yapmak istiyorum. gönüllü asker başvurusu yapabilir miyim.

• oraya senin gibi gelen bi kaç kişi hatırlıyorum, kendilerine küfür etmekten normal bi cümle kullandıklarını hatırlamıyorum.
  • askerlik şubesine müracat etmen gerekiyor. tek yol orası
  • 1 hafta sonra küfür etmeye başlarsın arkadaşın dediği gibi.
  • sana tavsiyem gitmemen. çünkü sağlıklı adam lazım oralarda. alınmanı istemem ama ayak bağı olabilirsin birliğe. seni antalyada tatil yerine de verebilirler. o zamanda senin şu anda içinde bulunduğun askere gitme duygularını tatmin etmeyacatir. bu yüzden askere gidecem diye uğraşma. vatana başka şekilde hizmet edebilirsin. iyi hizmetler
  • Helal olsun gerçekten. Bazıları gitmemek için neler neler çeviriyo. Böyle insanlar gerçekten lazım Türkiye'ye..
  • Ölürsün orada kimse yüzüne bakmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asker olmak mantıklı mı?
    2 yıl önce açıldı
    Hava astsubayı olunur mu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • öncelikle geçmiş olsun. batı bölgelerinde askerlik yapanları , askerlik yapmış saymıyorum. :)

Barut kokusu-günlerce yürümek-arkadaşını korumak - yemeğini paylaşmak- komutanına abi demek- psikolojik fizyolojik tüm baskıya dayanamaktır.Askerlik budur yarın bir gün silah görünce korkmamak hayata insanı son kez hazırlar askerlik o yüzden yaşamadık duyguları yaşayacaksın.Bir daha nerde g3 kalaşnikov rpg el bombası tank top tüfek kullanacaksın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyborg88 -- 5 Temmuz 2010; 16:03:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zet Nikøv

oraya senin gibi gelen bi kaç kişi hatırlıyorum, kendilerine küfür etmekten normal bi cümle kullandıklarını hatırlamıyorum.

250.000 kişi bizi korumak adına ve bu günlere getirmek adına etten duvar ördü. Asla geri dönmeyi düşünmediler. Çatışmaların durmadığı, karlı dağlarda kurtların yem aradığı en sap dağllara bile görevimi yapmak üzere gönüllü asker olmak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayırsever Vatandaş

Ölürsün orada kimse yüzüne bakmaz.

Vatan uğruna ölmek ayıpsa, Tanrı bile yüzüme bakmasın ne çıkar.
    Bir an önce asker-i üniformamı giyip vatan-i görevimi üstlenmek istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zet Nikøv

oraya senin gibi gelen bi kaç kişi hatırlıyorum, kendilerine küfür etmekten normal bi cümle kullandıklarını hatırlamıyorum.

Bunu, bunu dikkate al.
  • Şimdi den hayırlı teskereler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.