Şimdi Ara

Nasıl davranmalıyım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Ben lise 1'de okuyorum dahah ilk yılım bizim sınıfta 1 sene okuyup aravermiş ve tekrar başlamış biri var 3 senelik haliyle biraz havasıda var hakkıdır biz bununla kavga ettik hmene bir özet geciyorum 1 ay öncesine kadar sınaflar yoktu bende baktım o yerinden kalktı önlerde oturuyordu bende dedim gidiyim gözlerim görmüyor burdan zorlanıyorum gittim hocaya sordum tamam otura bilirsin dedi banan 1 aydır oturuyorum 1 2 ay oluyo hatta banan dedi kalk burdan ben burda oturuyorum yazılıda kopya cekcem bende yumdum gözümü başladım sen kimsin anca yazılıda geliyorsun buraya simdimi aklına geldi simdi gidiyorum gelince kalk dedi bana bende kalkmadım geldi neyse hocada girdi bi dipnot hoca beni sever arkadaşa dedi kalk ta otursun kalmadı sonra ben gercekten güzel bir uslupla kalk dedim kalkmadı sonra boynumu sıktı ceneme vurdu bende dayanamadım gururuma sıdıramadım coktım bunu sıraya 2-3 tane caktım daha sonra biraz yamuldu hıncımı alamadım kafayı cakamla cocuğun burnunun kırılması bir oldu acile kaldırdılar onu neyse hocalar falan ifade verdiler ben haklıyım olayda ilk o vurduğu ve hoca kalk dediği icin ayrıca benim kendi yerimi gasp etme sucuda varmış galiba simdi uzaklaştırma veya kınama alırsın dedi rehperlik öğretmeni bende tmm dedim cıktım simdi ben nasıl bir tavır oynamlıyım nasıl davranmalıyım gidip ona özürmü dilemeliyim yoksa dayak atmamım seyiyle biraz yerimi korumalımıyım ve bunlar alacağım cezayı nasıl etkiler ve bu arada olayın gectiği dersin öğretmeni beni sovundu yardım cı olursanız gercekten bana büyük bir yardımda bulunacaksınız teşekürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diksiyonumu Nasıl Düzeltirim?
    9 yıl önce açıldı
    Ne yapmalıyım,kafam karışık..
    10 yıl önce açıldı
    Artık Ne Yapacağımı Bilmiyorum
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.