< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardhungry -- 30 Ağustos 2020; 20:22:14 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardhungry -- 30 Ağustos 2020; 20:22:14 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bahsettiğin belirtiler başka hastalıklarda da mevcut. Ama tabii ki testin yanılma ihtimali var
|
Testin doğruluk oranları %57-60 civarlarında. Anlayacağın yanılma payı bayağı bir yüksek ve alan kişi de çok önemli bir faktör. Nazofarenks ve orofarenks bölgesine çubuğu iyice yedirmesi lazım ki üstünkörü iş yapılmamış olsun. Numune yeterli gelebilir ancak oranlar yayınlarda kanıtlandı. Thorax BT çekildi mi peki? Tomografi üzerinden de tanı koyulabiliyor.
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi therkut -- 28 Ağustos 2020; 1:32:7 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Play Hard -- 28 Ağustos 2020; 1:32:39 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tonodias -- 28 Ağustos 2020; 0:59:50 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi performer999 -- 28 Ağustos 2020; 11:52:23 > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
İşin tuhafı, negatif olunca ilaç ta vermiyorlar değil mi? Arkadaşın semptomları covid ile baya baya örtüşüyor. |
kardeşmi aynı şikayetleri ben de yaşıyorum ciğerlerim yanıyor pcr testim negatif çıktı nasıl oldu durumun geçti mi? antibiyotik kullanıyorum şu an. |