Şimdi Ara

nasıl çıkma teklif edilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
3
Favori
1.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • üni 1 deyim hiç sevglim olmadı sosyal yardım olarak düşünüp bi el atsanız konuya kızlarla hep arkadaşlık safhasında kalıyorum durumu ben ilerletenediğim için dm den wp den falan şimdiye kadar hiç ilk mesajı atan erkek olmadım ama onlar attığındada sohbet ediyoruz ama ben ilerletmediğim için devamıngelmiyor ne yapmam lazım çok samimi olmadığım bi kızla yüz yüze nasıl bi buluşma ayarlarım 🙏🏻🙏🏻

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• senin konuşmaya çekindiğin kızlarla diğer erkekler konuşup yatağa atıyor. içine siniyorsa daha konuşmamaya devam et
  • böyle gaza gelmiyorum kardeş onun yerine taktik veya yapmam gereken konuşmada ne demem gerektiğini yazsan daha iyi olur

• selamün aleyküm benimle çıkar mısın diyip direk gir olaya
  • Kızın numarasını ver senin yerine teklif ederim

• MağaraAdam kullanıcısına yanıt
    hacı benimle çıkar mısın diye bir şey mi kaldı

• Şehmistan kullanıcısına yanıt
    kardeş madem bi numarayla bile halledebileceksin ver bi taktik söyle ne demem nasıl demem gerektiğini

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aquajes kullanıcısına yanıt
    selamün aleyküm diye konuşmaya başlaman normal yani ?

Al karşına sakin bir şekilde açık açık senden hoşlanıyorum de, eğer sende istersen seni yakından tanımak isterim vs vs. Rahat ol yani, olursa olur olmazsa olmaz, efendiliğinden bir şey kaybetmezsin.
  • Kasma kendini su akar yolunu bulur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aquajes

kardeş madem bi numarayla bile halledebileceksin ver bi taktik söyle ne demem nasıl demem gerektiğini

İnternetten üzerinden mi edeceksin yüz yüze mi?

• Lap diye söylemeyeceksin tabi. Çok samimi olmadığın bir kızla yüz yüze buluşman için samimi olman lazım. Sohbet et hal hatır sor yavaş yavaş yürü.
  • Şehmistan kullanıcısına yanıt
    yüz yüze daha iyi olur gibi tek sıkıntı sevgilis var mı myok mu onu bilmyorum

bende o tarz bir şey düşünüyorumda kızın sevgilisi var mı yok mu onu hiç bilmiyorum onu napıcam

• Krone K kullanıcısına yanıt
    çok samimi oluncaya kadarda her şey için çok geç olabilir

• aquajes kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorsan hoşlandığını söylemeden önce, ağzından bir şekilde cevap almaya çalış, ee hayatında var mı birisi vs
  • Hocam kafeye veya kantine davet edecek kadar muhabbetin varsa başbaşa kaldığınızda söyle gitsin. Ezile büzüle söyleme ama. Efendice ama kendine güvenerek duygularını ifade et. Cevap olumsuz olsa bile en azından kafandaki soru işaretleri gitmiş olur.

Ben bir ara çalıştığım işyerindeki bi kızdan hoşlanmıştım. Ama öyle bir ortam ki, kızı tek başına yakalamak çok çok zor, yakalasam bile ve kızla bunları konuşsam bile biliyorum ki tüm şirkete yayılacak bu şuna teklif etmiş duydunuz mu diye. Sırf bu muhabbetlere katlanamayacağım için boşvermiştim. Benim fırsatım olmadı. Senin fırsatın varsa değerlendirmeni tavsiye ederim.
  • +Merhaba

-Merhaba

+Hoş bir insana benziyorsun. Çıkışta bir yerlerde bi şeyler yapalım mı?

-Evet ya da Hayır

Taktik bu arkadaşım.

• quote:

Orijinalden alıntı: aquajes

yüz yüze daha iyi olur gibi tek sıkıntı sevgilis var mı myok mu onu bilmyorum

Lan daha onu bilmiyon bide çıkma teklifi edeceksin

• Razer kullanıcısına yanıt
    uzun uzun yazdığın için teşekkrkerde ben o duyguları ifade etme kısmında sıkıntı çekiyorum üstteki arkadaşın yazdığı gibi metin şeklinde ne demem gerektiğini yazabilir misin

öyle oluncada ağzını aradığım çok belli olur direk ilk dediğini desem sevgilim var dersede ortada kalırım gibi geliyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.