Şimdi Ara

nasıl çalışmalıyım tavsiye lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler dersaneye gitmiyorum günde 2 saat civarı çalışıyorum matematiğim hiç yok 0 deneme kitaplarını çözüyorum genelde türkçe dil bilgisi hiç yok 30 net civarı geliyor sosyal de coğrafya hiç yok 20-25 net geliyo fenden de 5-10 net arası yapıyorum ama konu çalışmıyorum fazla hep test çözüyorum nasıl çalışmalıyım konu çalışınca da testten geri kalıyorum diye aklım orda kalıyo yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler şimdiden

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: the_executioner_

Matematik icin nejdet kirpiden calisabilirsin yarar saglar

usta matematiğe çalışmayı pek düşünmüyorum ya yapabilcek gibi değilim diğer derslere nasıl çalışmalıyım onu soruyoum

Orijinalden alıntı: deadall21

quote:

Orijinalden alıntı: the_executioner_

Matematik icin nejdet kirpiden calisabilirsin yarar saglar

usta matematiğe çalışmayı pek düşünmüyorum ya yapabilcek gibi değilim diğer derslere nasıl çalışmalıyım onu soruyoum

Hocam hangi bolumu istiyosun bilmiyorum ama matematiksiz cok zor diger konular ezber oturup farkli kaynaklardan calisicaksin gunde 4-5 saat calismalisin 2 saat cok az gecmis yillarin sorularinida cozmeyi unutma

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam akilli basla calismaya kusura bakma ama gunde iki saat calismayla hicbir sey olmaz. Sinavi gozunde fazla kucultme ciddi emek vermen gerek. Femin konu anlatimli kitabini ve zambakin soru bankasini al konu calismadan once video izle oyle calis on yargin azalir eger varsa.

• Matematik cozmem deyip gecme derim dostum.Ygs de 20-25 civarinda cok basit matematik sorusu oluyor.5-6 tanede iyi duzey gerektiren soru isteniyor.1-2 hafta calissan ygs de o 20-25 kolay sorudan 15 lere rahat gelirsin kardesim.Matwmatik denince gozunuz korkmasin inan cok basit

• quote:

Orijinalden alıntı: Sarge17

Matematik cozmem deyip gecme derim dostum.Ygs de 20-25 civarinda cok basit matematik sorusu oluyor.5-6 tanede iyi duzey gerektiren soru isteniyor.1-2 hafta calissan ygs de o 20-25 kolay sorudan 15 lere rahat gelirsin kardesim.Matwmatik denince gozunuz korkmasin inan cok basit

hocam dediğini anladım deniycem bu hafta inş ama nasıl çalışmalıyım diyorum hep test çözüyorum ben.konu pek çalışmıyorum dil bilgisi çalıştım ama o da çok zor geldi mat olmadan 55-60 net civarı yapıyorum
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.