Şimdi Ara

Nasıl Bu Kadar Pahalı Olabiliyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Apple'ın ana sitesindeki storeda iPhone 4S(16GB) 199$ yazıyor. TL'ye çevirildiğinde bu miktar 356.72 TL gibi bir miktar oluyor hadi diyelim 360TL olsun. 200TL de vergisi olsun 100TL de electroworld, teknosa v.b. kazansın. 660 TL oluyor hadi zarttı zurttu 800TL - 900TL olsun. Abi bu telefona ne yapıyorlar ya? 2000TL'ye satmayı nasıl başarıyorlar? Neresinden vergi çıkarıyorlarda neresinden kar koyuyorlar? Anlamadım ki ben bu işi. Yoksa Apple'ın sitesindeki fiyatlar mı yanlış? Ben mi bulamıyorum gerçek fiyatları?

Bunun güvenilir spot falan ucuza alınacak yeri yok mu?

• O fiyatlar kontratli fiyatlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kontratszın fiyatı 649 dolar.
  • Zartu zurtu diye diye içini çıkardin :D.
  • 1163 TL'ye denk geliyor. Yine de cok büyük fark var maalesef

• Bu Apple ürünleri en pahalı bizim ülkede mi satılıyor? Daha pahalı ülkeler var mıdır?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden bu kadar karışık?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ya ooooooooof. Bu kaçıncı konu, kontratli fiyatı arkadasım o. 199$ dan sonra her ay ödeme yapacaksın birkaç yıl..

• aynı mantıkla bakarsan vodafonda telefon bedava git al bi kaçyüz tane.

sonra faturanda her ay +100 lira geldiği zaman anlarsın nerde mantıgı yanlıs kuruyorym diye.
  • zaten bi bu konu bi de sağ hoparlörden ses gelmiyor konusu arada sırada açılır foruma. tek uygun smiley ''
  • tek nedeni ülkemizdeki vergilendirme sistemi ve Apple ürünlerinin direk olarak türkiyeye gelmemesi, distribütör aracılığıyla gelmesi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.