Şimdi Ara

Nasıl Bu kadar işsizlik var !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Millet işçi arıyor eleman arıyor nasıl bu kadar işsizlik var anlamadım millet rahatına düşkün demekki

• Örnek veriyorum. Eğer sen sınıf öğretmenliğini 4 yıl boyunca okuyup garsonluk ya da inşaatta çalışmayı uygun görüyorsan git çalış. Yok ben bu konuda uzmanlastım yapamam diyorsan 5 yıl daha kpssye gir. Belki kazanırsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 65 tane özel üniversite açılmasına izin verirsen böyle olur.
  • millet iş beğenmiyor neymiş mühendislik okumuş bulaşık yıkayamazmış tamam da 1200tl mayaş veriyorsun yine de beğenmiyorlar. çok yakın bi arkadaşım eczaneye günde 12 saat çalışacak eczacı aradı 750tl verdi ayrıca ayda 2 gün izin veriyordu yine beğenmediler. tavuk dürüm bile alıyordu yani bu millet doymuyor hocam 500tlye iş çok beğenmiyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

millet iş beğenmiyor neymiş mühendislik okumuş bulaşık yıkayamazmış tamam da 1200tl mayaş veriyorsun yine de beğenmiyorlar. çok yakın bi arkadaşım eczaneye günde 12 saat çalışacak eczacı aradı 750tl verdi ayrıca ayda 2 gün izin veriyordu yine beğenmediler. tavuk dürüm bile alıyordu yani bu millet doymuyor hocam 500tlye iş çok beğenmiyorlar

Ağır ironi içerir.
  • Death Note kullanıcısına yanıt
    "Im from somalia im selling my wife for internet" troll u ile kapisir bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gel de yaşa asgari ücretle İstanbul'da. 6 gün çalıştır tuvalete gitmeye bile izin verme sonra da iş beğenmiyooouu bunlar de.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden bu kadar karışık?
    4 yıl önce açıldı
    Ne Olacak Bu Ülkenin Hali
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence işin parasında pulunda değil , karşıdaki insana bağırıp azarlamasu koyuyor millete.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Death Note kullanıcısına yanıt
    Seni turbo sandım. "mayaş"
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.