Bildirim
Nasıl bu kadar çok yiyebiliyor?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Yenir ne varki iskenderciye gidip duble yiyorum sonra bidaha istiyorum gozum ac heralde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu adam başlarda bu kadar çok yiyemiyordu tabi. Yiye yiye zamanla mideyi alıştırdı potansiyelini maksimuma cıkardı.
Kayradan bahsediliyor diye girdim
çekimden 3 gün önceden su hariç aç kalmaya başlıyor, çekim başladığında kurt gibi aç ,, çekim sonrası 3 gün bişey yemiyor, 6 günde 20bin kalori, günde 3500 kalori -
Benim anlamadığım bunda nasıl bir mide var arkadaş? Ben yesem bu kadar midem delinir patlar -
yalan dolan -
cok cılız bi akrabam var.
o da deli gibi yer. akli almiyo insanin
Valla abimle oturduk düşündük hiçbir mantıklı açıklamasını bulamadık tabi bunu 1 yıl civarı önceden yaptık.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Adam nasıl kilo almıyor demiyor nasıl yiyiyor diyor
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Urfada 1 oturuşta 60 lahmacun yiyen adam var. Bu ne ki.
Videodaki pizza, tavuk kanatları ve burgerleri ben yiyebilirim. Fakat gerisi için bişey diyemem -
Bu adam neler neler yedi bir gorsen. Muhtemelen dunyada bundan hizlisi yok. Cunku bu yemegi cognemiyor girtlagini o ladar gelistirmiski cognemeye gerek duymuyor.quote:
Orijinalden alıntı: yusuf24
Urfada 1 oturuşta 60 lahmacun yiyen adam var. Bu ne ki.
Videodaki pizza, tavuk kanatları ve burgerleri ben yiyebilirim. Fakat gerisi için bişey diyemem
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Daha önce bir videosunu daha izlemiştim. Ama 60 lahmacun etmez. Ben sağlam yiyiciyim. 6 dan sonra kesiliyorum. Ufak lahmacunlardan bahsetmiyorum. Yarım pide hamurundan yapıyorlar. 30 ekmek ederquote:
Orijinalden alıntı: NoNickMan
Bu adam neler neler yedi bir gorsen. Muhtemelen dunyada bundan hizlisi yok. Cunku bu yemegi cognemiyor girtlagini o ladar gelistirmiski cognemeye gerek duymuyor.
Alıntıları Göster -
Ben de çok şaşırıyorum bu adama. Bir de yenir ne var ki diyenlere şaşırıyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- gözlüğün burunda iz yapmaması için ne yapmalı
- erkek cinsel organda tahriş kremi
- istanbul"da sevgiliyle gidilecek sessiz sakin yerler
- geçmiş olsuna ne denir
- gargaradan sonra ağız suyla çalkalanır mı
- 5g nedir zararları
- bim para sayma makinesi markası
- ince belli çay bardağı emojisi
- exxen de neler var
- ets2 türkiye haritası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X