Şimdi Ara

Nasıl Arkadaş Edinebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 4senelik ev arkadaşım hoşlandığım kız ile çıkmaya başladı.(kız ile ikimiz 1,5 yıl buluşuyorduk.kız ondan hoşlandı).kimsem kalmadı nasıl yeni çevre edinebilirim.

• Günlük Tekrar zamanı sar başa hey allam ya
  • Kız ile 1.5 yıl buluşup nasıl tavlayamadın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kurslara yazıl ordan bulursun.

Bu arada kızla kanka olduktan sonra çıkmaya nasıl ikna etmiş bizi de aydınlat:)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dur abi ben daha olayı anlamadım arkadaşı bulursunda olay nedir şimdi senin 1.5 senelik kız arkadaşını ev arkadaşım dediğin adam olacak herif mi aldı ve hala arkadaşım diyorsun çivisi çıkmış bu dünyanın anasını satayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jouska

dur abi ben daha olayı anlamadım arkadaşı bulursunda olay nedir şimdi senin 1.5 senelik kız arkadaşını ev arkadaşım dediğin adam olacak herif mi aldı ve hala arkadaşım diyorsun çivisi çıkmış bu dünyanın anasını satayım

arkadaşım-dı.hala aynı evde kalıyoruz.sorma ya kız için ev arkadaşını sattı adam.kız beni seviyor boş kalmayayım dedi çıktı.bende küstüm konuşmuyorum onla.gerekli konular hariç.

1,5 senedir hep aynı takılıyorduk işte.kız ona aşık oldu yapıcak birşey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cabriolet1981

Kurslara yazıl ordan bulursun.

Bu arada kızla kanka olduktan sonra çıkmaya nasıl ikna etmiş bizi de aydınlat:)

kız her zaman yürüyordu ona aslında da bizim arkadaş farkında değildi.en sonunda ben söyledim bak kız seni seviyor diye.eşeğin aklına karpuz geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: watchfulprotector

Kız ile 1.5 yıl buluşup nasıl tavlayamadın

tavladığım zamanlarda oldu ama işte değerlendirmedim fırsatı.kaçtığını hissedince kıymete bindi ve gitti :D
  • Zebanisiz csb okuyun

• Uzuldum ama sen sevinmelisin.. en azindan bi daha bu hatayi yapmassin

1.5 sene bulusmayla olmaz bu is :) sen kendini ne kadar efendi olarak gorup cekingen olsan ve kiza dokunmasanda, kiz bi yerden sonra ona hak ettigi ilgiyi gosterene kosar

Ev arkadasin icin cidden easy target olmus kusura bakma.. hem kizi taniyor hem de senin sayende kizin nasil kisilerden hoslandigini biliyor

Rahat olun olum ya.. yolda yuruyo musunuz? Gir koluna

Bankta oturuyo musunuz? Don bak 2 3 saniye sonra dogaclama op gitsin :D daha niceleri

• quote:

Orijinalden alıntı: madrush x

Uzuldum ama sen sevinmelisin.. en azindan bi daha bu hatayi yapmassin

1.5 sene bulusmayla olmaz bu is :) sen kendini ne kadar efendi olarak gorup cekingen olsan ve kiza dokunmasanda, kiz bi yerden sonra ona hak ettigi ilgiyi gosterene kosar

Ev arkadasin icin cidden easy target olmus kusura bakma.. hem kizi taniyor hem de senin sayende kizin nasil kisilerden hoslandigini biliyor

Rahat olun olum ya.. yolda yuruyo musunuz? Gir koluna

Bankta oturuyo musunuz? Don bak 2 3 saniye sonra dogaclama op gitsin :D daha niceleri

aynen öyle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.