Şimdi Ara

Nasıl AKPLİ Olurum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ülkenin dertleriyle dertlenmekten sıkıldım.

Ben de artık size katılmak istiyorum. Dolar yükseldiğinde "Önemli değil, ben zaman 50 liralık alırım zaten," demek istiyorum. AKP'nin yaptığı bütün hatalara kılıf bulup savunmak, reyisin bir konuşmasını dinleyip gaza gelmek istiyorum. Ortamlarda Allah, Kur'an deyip ben de el altından parayı götürmek istiyorum.
    Bir atama olduğunda ben de sizin gibi kayırılmak istiyorum sayın arkadaşlar. İnsanları tahrik edip, hakaret edip sonra da laf işitince mağdur olmak istiyorum. Hata yaptığımda kandırıldım demek istiyorum.

Akpli arkadaşlara soruyorum o yüzden. Nasıl Akpli olurum? Nereye başvurulur, şartları nedir?

• Tencereye makarna suyu koymakla başlayabilirsin.Karbonhidrat seninle olsun.
  • Öncelikle büyük resim kursuna kaydolmak lazım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kömür isi çekip sade makarna yediğin zaman o kafaya ulaşılabiliyor diyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olamazsın akpli olmak doğuştan gelir

• Eyiye gidiyo cohhh eyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düşünme yeter.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Önce ergenliği bitir

• Özel mesaj yoluyla millete küfrederek ve tehtid ederek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deleted_User-04 -- 17 Ocak 2017; 19:47:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uzaklardan Gelen

Önce ergenliği bitir

Sende tam akpli tipi var, anlat hocam dinliyorum.
  • Cidden ben de o partinin kafa yapısını merak ediyorum.

• Bildiğin herşeyi unut.

• dolarını bozdur reise oy ver gerisini düşünme
  • Öncelikle üye olman lazım. Bu her partide aynı zaten. Daha sonrasında yükselebilmen için olabildiğince yalaka olman lazım. Buda her partide aynı. Birde düşüncelerinin partiyle aynı frekansa geçmesi lazım. Buda hepsinde aynı. Burada zorlanacağın kısım frekans sanırım.

• https://www.youtube.com/watch?v=blopFheTM8s

aklının yarısını kullanmazsan olabilirsin .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kobra1907 -- 17 Ocak 2017; 22:26:40 >
  • En önemli şeyi yazmamışlar. Beynini düşüncelere kapat. Sadece reisin dediklerini algıla. Onun dışında tartışmalarda sürekli aynı argümanları öne sür ve nöronlarını yavaşça yere bırak

• Melih gökçek abimiz çok içten bi Akpartilidir. Onu örnek al. Twitter'dan takip et.

Nasıl AKPLİ Olurum?
     Nasıl AKPLİ Olurum?

• Malzemeler: A haber, survivör tarzı yarışma ve evlilik programları, yanına kanal24 soslu haber bülteni, tatlı olarak tv8 ve içicek olarak kanal A kahve keyfi içinde beyaz tv

Yapılışı: Akşam işten yorgun argın gelindiğinde ayaklarını uzatıp a haber kanalı açılır.Ordaki ekonomi coh eyi almanya çıldırıyor bizi çekemiyolar kılışdar ülkeyi mahvetti erdoğan şurda konuşma yaptı erdoğan tatilde erdoğan muhtarlarla ve cinali topu tut tarzında haber bülteni izlenir.Burdaki ilizyon ile mutluluk ve gurur hormonları kısık ateşte pişirilir.

Arada bir kanal 24 haberleri olan tencereye fetö tehditli korunma sosu a haber ile birlikte soğanla kavrulur.

Tüm hepsi pişince bi güzel yenilir beyin hücreleri şekillenir güçlü ülke ile ateş yoğurulur ve yemek dinlemeye geçilir

Yemek dinlenmesiyle tv kanalları zaplanır muhalif kanallar açılır bunlar büyük resmi göremiyor diyip beddualar okunur.

Artık yemek hazır yiyebilirsiniz afiyet olsun

Yemeği yedikten sonra acunun mini etekli kızlar yarıştırılan kevaşeler ve adada kavga eden büyük kutu mu küçük kutu mu tarzındaki yarışma programları izlenir.

Tatlı baydığı zaman içicek olarak kanal a açılır ve ordaki analistlere kulak verilir ve içicek içilirken beyin hücreleri otomatik plota geçer.Düşünmeyip sorgulamadan ordaki spikerlerin bizim yerimize düşünüp sorgulamaları sayesinde beynimizde yorulmaz beyin bedava.

Miğde doldu keyif kahvesi için beyaz tv deki spor tartışma programları izlenir spor haricinde herşeyin konuşulduğu nesface üçü bir arada gibi her telden muhabbetlere 2 saat ayrılır.

Arada bir kanallar zaplanır herkese hitap eden diziler ile nerde nasıl davranıcağınız nasıl kin ve nefretle fitneyle dolucağınız size öğretilir.

Evlilik programlarındaki casting ajans elemanları bir kadını paylaşamıyan kavga eden erkek yada bir erkeği paylaşamıyan laf atan çemkiren fake yarışmacı adayları gibi kombinasyonlarla beyne narkoz modunda mutluluk hormonları verilir.Aynı zamanda evlilik kurumundan insanlar soğutulur.

Gece olduğunda beyninizde düşünme ve sorgulama olmaz çünkü beyniniz başkalarının düşüncesiyle fikriyle hayat tarzıyla yaşmıyla şekillenmiştir yani kafanız yorulmamıştır çünkü zihin başkasının elindedir.

Bunun verdiği rahatlıkla gece ülke çok iyi dünyaya kafa tutuyoruz mutluluklarıyla serotin hormonunun verdiği sakinlik ve mutlulukla rahat rahat uyursunuz.Hem bedavadan bilgi sahibide oldunuz yarın iş yerine gittiğinizde akp yi eleştiren oldu mu a haberdeki kanal a daki aydınların yorumcuların kalıp laflarını çakıp sahte gündemin bie önümüze sunduğu bilgileri ve kalıp argumanlarıda birilerine yapıştırıp Bakın bende gündemi takip ediyorum bilgim var görünümü izlenimi verip ezikde kalmazsınız

Kısacası medya varsa akp li otomatikman olursunuz.

Tüm bunlar cehape mehape içinde geçerlidir siyaset kirli bir iştir en büyük silahı medyadır.

Amerika 11 eylül saldırılarında canlı yayında 6 milyar insanı kandırdı medya dumansız barutsuz en büyük kitle silahıdır.

• A haber izle otomatik vitesle 1 aya kalmaz olursun

• Güzel blok konusu.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.