Kombin, Maraz Ali'nin sol kolu olmaya aday. Sağ kolu olmak istiyorsan siyah gömlek tercih etmelisin. |
Nası kombin sizce ss’li (2. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-ED4010EABKombin, Maraz Ali'nin sol kolu olmaya aday. Sağ kolu olmak istiyorsan siyah gömlek tercih etmelisin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
laci gömleğe laci pant olmaz olm keko musun? krem rengi kumaş pant bak
Teşekkürler
Standart -
Baymak iyi kombidir -
Hocam sanki tüm yasantiniz boyunca çıplak gezmissiniz yada ilk defa ceket giyeceksiniz gibi konuşuyorsunuz. Bu arada gömlek in rengi berbat. Yaşınıza gitmez. Çok ağır kalır. Ceketi çok severim. Ama göbeğim çıktığın dan beri üstüme yakıştıramıyorum.
cool bence
-
quote:
Orijinalden alıntı: Man In The WıldernessSagolun hocam
@krstarica hacı abi geçen aylarda giyimle ilgili postlarını görmüştüm yorum yap
Alıntıları GösterHem şık hem günlük olacaksa ceket olabilir ama ceketin türü önemlidir. Yün kırçıllı ya da kadife dokuma olmalıdır. Örnek olarak atıyorum 2 adet.
Bunlar kış için tercih edilebilir fiyatları daha uygun olan ceketlerde illa vardır ancak fiyat olarak değilde kalite ve uzun ömürlülük olarak Massimo gayet iyi. O sebeple attım. Bu cinste tercih ederseniz, spor olarak gözükecektir hem de şık.
Bahar ayları için normal dokuma kumaş ceket olabilir ya da keten ceket.
Ona da örnek bu ceket seçiminde dediğim gibi iyi ve kaliteli olması önemlidir çünkü kaliteli bir ceket hem şık gösterir hem de uzun yıllar giyilerek zaten parasının hakkını da verir.
Ceketlerde tavsiye edebileceğim bir diğer şey de, slim fit ise bir beden daha büyük almanız 50 ise beden 52 alın. Ceket düdük gibi dar olmamalı.
Renk olarak size kalmış ancak Yukarı attığım ceketlerin renkleri hemen her şeye uyabilir. Bunlara ek lacivert, gri, koyu kahvede seçeneklerde olabilir. Bir tane alacaksanız o lacivert olabilir yaz ayları içinse bej renk olabilir.
Siyah ceketlerden kaçınmanızı öneririm zira spor gözükmezler ve boğar giyimi.
Gömleklere gelince şu an indirim dönemi bitti bence bekleyin ama 1 ay öncesinde çok güzel şeyler vardı. Alacaksanız Massimo'nun ya da Mango'nun indirim döneminde fransız yaka gömlekleri oluyor hem keten hem de normal kumaş.
Böyle resmi ve spor gözüksün derseniz, keten gömlekler hem yaz ayları için güzel de olur.
Örnek olarak atacağım bu tarz da araştırırsınız. Şu an dediğim gibi indirim bitti hangi ürüne baksam stok gözükmüyor.
https://shop.mango.com/tr/erkek/gomlek-duz/dar-kesim-pamuklu-tak%C4%B1m-gomlek_87120504.html?c=01
Bu tarz fransız yaka gömlek almaya çalışın klasik yakadan çok daha şık durur. Ve her marka yapmadığı için herkes gibi gözükmezsiniz.
Mango ve Massimo'da birçok üründe oluyor hatta ben LCW de de görmüştüm bu yakadan orada italyan yaka diye geçiyor ama bu türkçeye çeviren işbilmezlerden kaynaklı. Sitelerde genelde böyle yazıyorlar.
https://shop.mango.com/tr/erkek/gomlek-duz/100-keten-dar-kesim-gomlek_77000509.html?c=56
Yine benzer şekilde yakası bunun da aynı. Keten bu da yazlık alınabilir. Stokta yok tabi ancak benzer ürünler zaten sürekli 6 ayda bir indirim dönemlerinde tekrar oluyor sepete atıp, kovalarsınız artık. İndirimde uyguna geliyor. 150-160 lira civarına.
Pantolon olarak chinodan direkt kaç, yaşı almış insanlar giyiyor genelde ve kötü bir kumaş türü.
https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/outlet/LC-WAIKIKI/erkek/Pantolon/3998875/1035556
Bu ürünü öneririm bahar ve yaz için fiyatı da uygun kendimde aldım.
Kot pantolonda ise tek renk olsun taşlanmış olmasın ceket altına gidecekse kesinlikle.
Ben koyu lacivert tavsiye ederim. https://www.massimodutti.com/tr/erkek/regular-fit-yumu%C5%9Fak-jean-pantolon-c1864542p8948875.html?colorId=405
Bunun gibi kotlar her şeye uyar hem ciddi hem klas hem de spor gösterir. Açık renk kotlardan mümkünse kaçının.
Bu renk kot keten bej renk cekete de gider her şeye gider.
Ayakkabı kış ise, https://www.lufian.com/arnold-deri-bot-kahverengi
Bu botu öneririm gayet kaliteli bottur. Rengi tarzıda fiyatına göre baya iyi.
Bunun siyahı da olabilir ama bu renk daha hoş.
https://www2.hm.com/tr_tr/productpage.0911928001.html
HM nin ayakkabılarını takibe al botları ayakkabıları çok kalitelidir. Özellikle Premium Selection olanları iyi.
Chelsea Bot erkek yazarsan o tarz botlar da çok iyi durur.
Bunları bir daha ki indirim döneminde zaradan ya da H&M den yakalamaya çalış benzerleri geliyor onlara da hem baya uygun oluyor.
Bu attıklarım arasında bir kombin yapabilirsin.
Renk olarak ben sıralama yapayım onu da lacivert renkte attığım tarzlarda bir ceketin olsun kesin.
İçine gömlek giyeceksen gömlek bej/beyaz olabilir.
Kazak olacaksa bordo ya da açık kahve kazak olabilir(Boğazlı)
Pantolon olarak attığım koyu kot pantolon kesinlikle. LCW deki pantolonda güzeldir o da yazın giyilebilir.
Ayakkabı olarak attıklarımdan hepsi bu saydığım kombinlere uyar. Chelsea tarz botlar ya da lufiandaki o kahve bot ile Hm deki siyah botta olabilir.
Son olarak ne tarz gömlek alırsan al gömleklerin cebi olmasın kötü gözüküyor. Cepsiz tercih et.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 3 Mart 2021; 18:4:31 >
-
Hocam yardırmışsın ilk paragrafı okudum sonra okurum diğerlerinİ
o attığım ceketi massimo duttiden aldım dışı %100 yün
500e düşmüştü ark orda çalışıyo onun indirmiyle 375’e aldım
Normal
-
Chino smart casual için iyi değil mi hocam
quote:
Orijinalden alıntı: Man In The Wılderness
Bu mesaj silindi.Olmuş takildigin mekana göre olur ama. Ulan armut sen çirkin değilsin zaten. giyinmeyi bilmiyodun onu da ogrettim sana azcik oldu tamam hadi kadikoye gidek
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-94210CBD5Olmuş takildigin mekana göre olur ama. Ulan armut sen çirkin değilsin zaten. giyinmeyi bilmiyodun onu da ogrettim sana azcik oldu tamam hadi kadikoye gidek
Alıntıları GösterSarışın kızlar düşer mi
-
quote:
Orijinalden alıntı: Katiller de AğlarSimay benim karım lan
-
quote:
Orijinalden alıntı: Man In The WıldernessChino smart casual için iyi değil mi hocam
Oyle diyorlar ama yakişmiyor, hele ceket alti olmaz. Koyu renk kot attiklarimdan en iyisi olur. Benim tarzim degil chino pek de yakistiramiyorum.
Fotograf pek net degil ama gömlek olmamis hocam gomlegin yakalari dugmeli cunku yakalar ceket yakasindan disari cikmali dik durmali yani icine sünmemeli. Renk koyu mavi , ya da beyaz daha iyi gider.
Altina koyu kot ve koyu kahve bot giysen lufianda attigim bot gibi cok yakisir ya da kahve rengi kundura olabilir koyu kahve o da
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X