Şimdi Ara

Nasa'nın dünya fotoğrafındaki sex yazısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tahmin edebileceğiniz konuyu ekşide gördüm. Normalde hadi ordan der geçerdim de nasanın kendi sitesinde resim hala duruyor.
    https://www.nasa.gov/press-release/nasa-satellite-camera-provides-epic-view-of-earth

Daha rahat görülebilmesi için renklerin terslenmiş ve fotoğrafın çevrilmiş hali.
    https://ibb.co/ebres7

Kendi kendine oluşmasının imkanı yok, bilerek yapmışlar ama neden? Bu illuminati ne ayak?

Nasa'nın dünya fotoğrafındaki sex yazısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BF8E9B238 -- 29 Mart 2018; 12:3:1 >

• Milletimiz olmayan yerlerde sex mex seyleri goruyor
  • Çünkü dünya düz kardeşim.Bu fotoğraf da fotoşok.
  • Hiç dikkat ettin mi, tuvalette duvara veya fayanslara bakarken oradaki şekilleri yüzlere benzetir insanlar bazen. Buradaki gibi olaylar da bana öyle geliyor.
  • Dolar işareti var orda. Yoksa bu görmemiz gereken büyük oyun mu!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • NASA'daki fotografı ters yaptığımda çıkmıyor.
  • Öküz kadar yazıyı görmüyor musunuz siz şimdi? Yoksa "ben öyle sapık şeyleri görmem çünkü entelim dantelim kültürlüyüm" demeye mi getiriyorsunuz?

Benim sorduğum orada yazı olup olmadığı değil. Nasa niçin dünya fotoğrafına böyle birşey yazma ihtiyacı duymuş ben bunu soruyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BF8E9B238 -- 29 Mart 2018; 12:36:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karbon 12

NASA'daki fotografı ters yaptığımda çıkmıyor.

Terslemene gerek yok. Kürenin sol alt kısmında ters yazılmış şekilde görünüyor.
  • Şu anda NASA 404 veriyor.

Tek söyleyebileceğim sitedeki fotografla NASA'nın sitesindeki aynı değildi.

Diğer fotografta birisinin yazdığı "SEX" belirgin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.