< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozkurt35 -- 24 Mart 2026; 12:17:20 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Narwal Robot Süpürge Kullanıcıları Kulübü (7. sayfa)
-
-
Evet alışveriş sitelerine getiriyorlar ama üçer beşer adet. Zaten o da hemen tükeniyor. Sağdan soldan bulduklarını toplayıp satan satıcılar gibi iş mi olur.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
valla bir süredir stok var hepsiburadada tükenmiyor. çoklu açtılar sanırım bu sefer.
benim için teknik servis kısmı daha önemli almamdaki en önemli karar buydu milletin kaç paralık dreamileri serviste neler neler yaşamış ürünleri çöp olmuş. umarım servislik işim olmaz ama olursa da bakalım kvk memnun edecek mi? başka markalardan işim düştüğünde hiç sıkıntı çekmedim bugüne kadar kvk'dan.
_____________________________ Türk Birliği&#8217;nin bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. TÜRK Birliği&#8217;ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını TÜRK Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. TÜRK&#39;lüğün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim TÜRK olarak doğmamdır. MUSTAFA KEMAL ATATÜRK -
Fırça dizaynı berbat iki ayda bir fırça almak gerekebilir adamların verdiği cevap yere sağa sola çarpıp kırılmıştır sarf malzemesi diyorlar lan bir ayda nereye çarptı kirildi akıllı değil mi bu ben mi ittiriyorum robotu kendi kendine çalışsın diye aldık biz bunu gerçekten insanı delirtirler halen de ürünü gondermediler maşallah
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ dünyadaki en temel sorun aptalların kendinden küstahça emin olması akıllıların ise sürekli şüphe içinde bulunmasıdır. -
İnstagram dan yazdım cevap olarak hb kanalına yönlendirdiler.
Şuan için hem çekişini hem paspaslamasını çok beğendim. Aldığıma pişman olmadım açıkçası yine olsa yine bu modeli alırdım sanırım.
Sizin fırça nın kırılan parçası belki size denk gelen cihaz’a mahsustur. O parça sizde kusurlu gelmiş olabilir. Tabi zamanla bu problemi yaşayan başka kullanıcılar da çıkarsa o zaman kronik problem diyebiliriz.
Ben her ihtimale karşı yedeklemek istiyorum fırçaları ve filtreyi.
Bu durumda da saçmalamışlar. Bir tüketiciye instagram üzerinden fiyat verip satış yapıyorlar. Başka bir tüketici sorunca HB ye şutluyorlar. Ben niye başka yerden alıp komisyon farkı vereyim. Doğubank esnafı gibi iş mi olur !
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lektonstar -- 27 Mart 2026; 8:38:47 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
muhtemelen artık adetli girdiler parçaları ondan satış kanalı olarak tercih etmişlerdir. bu da artık düzenli olarak ordan parça bulabileceğimizi gösteriyor.
_____________________________ Türk Birliği&#8217;nin bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. TÜRK Birliği&#8217;ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını TÜRK Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. TÜRK&#39;lüğün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim TÜRK olarak doğmamdır. MUSTAFA KEMAL ATATÜRK -
stoklar açılmadan önce vermişlerdi fiyatı. bundan sonra muhtemelen yüksek adetli olarak girdikleri için direk pazaryerlerine yönlendirecekler demek ki. mağduriyet olmaması adına fiyat vermişlerdi ve hb komisyonu olmadığı için fiyatlar bir tık daha uygundu bir de kargo ücreti çıkacaktı doğrudan teminde hepsiburada'da o da fiyatlara yansıyordur çünkü kargo ücreti yok. bence parça stoklarda olduğu sürece olumsuz bir durum yok.
gerçi şu an kontrol ettim fiyat makası çok açılmış ürünleri biraz indirmeleri lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozkurt35 -- 27 Mart 2026; 11:14:34 >_____________________________ Türk Birliği&#8217;nin bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. TÜRK Birliği&#8217;ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını TÜRK Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. TÜRK&#39;lüğün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim TÜRK olarak doğmamdır. MUSTAFA KEMAL ATATÜRK -
Hayır fircada küsur yok fırçanın tasarımı kusurlu sizin fırçaya bişey dolasmamis yada carpmamis olabilir fırçanın dişli kısmı incecik adi bir vida ile tutturulmuş ve plastik kötü bir yapıda onca süpürge kullandım hiç böyle birşey görmedim gerçekten oyuncak süpürge

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ dünyadaki en temel sorun aptalların kendinden küstahça emin olması akıllıların ise sürekli şüphe içinde bulunmasıdır.
-
Malesef ana fırça yine yok HB da da bitmiş sanırım , ürünü hakem heyetine göndericem servis HB daki ana fırça fiyatinin aynısını istiyor bende onarımı kabul etmedim hakem heyetine gidip sonuç alana kadar kullanayım diye fırçayı ayrı alayım dedim ama o da yok malesef nerden dustuk bu bataklığa lanet olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ dünyadaki en temel sorun aptalların kendinden küstahça emin olması akıllıların ise sürekli şüphe içinde bulunmasıdır. -
Sürekli takip edin. Ben geçen hafta yakaladım bi tane. HB, N11, Trendyol sürekli takip edin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt