Şimdi Ara

Naruto ultimate ninja storm (1) alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben almayı düşünüyorum ama naruto ultimate ninja 4 ü oynadım.gayet zevk aldım.Acaba oyunun un 4 ile farkı var mı ? Oyunu sadece hikaye modu için alıcam.Sizce alıyımmı yoksa zaten ultimate ninja 4 ün aynısı gibi bişey mi ?

• Ben sadece 1 ve 2 var diye biliyorum. İkincisi mükemmeldir, ilki de ona yakındı. 3 ve 4'ün varlığından bile haberim yok. Büyük ihtimalle gerçeken de yoklar. Üşendim, google'da arayamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .ZeuS.

Ben sadece 1 ve 2 var diye biliyorum. İkincisi mükemmeldir, ilki de ona yakındı. 3 ve 4'ün varlığından bile haberim yok. Büyük ihtimalle gerçeken de yoklar. Üşendim, google'da arayamadım.

hocam ultimate ninja ps2 olan bir seri o 4 tane :D şimdi ben diyorum ki bu eski ultimate ninja serisinin 4. oyununu oynadım.Sonra ultimate ninja storm çıktı.Onu alıyımmı eski oyunlardan bir farkı varmıdır hikaye modu güzelmidir diye soruyorum ben ?
  • Oyun eğer Japonca değilse ve Naruto fanıysan anime oyunları bana gerçekten çok zevk verir. Ama Japonca bilmediğim için oynadığım tüm anime oyunlarında (Bleach Blade Battlers serisi gibi) senaryo ve işleyişi tamamen kafandan silmek zorundasın. Konuşmaları geçerken X'e asılmış durumda oluyorsun, cidden çok sinir bozucu para vermeye değmiyor. Eng sub falan varsa alabilirsin ama problem olacağını sanmıyorum. (Bu arada oyunun içeriği hakkında en ufak bir fikrim yok.)
    Edit: Sımayli kodlama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oziko -- 4 Ağustos 2011; 14:02:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oziko

Oyun eğer Japonca değilse ve Naruto fanıysan anime oyunları bana gerçekten çok zevk verir. Ama Japonca bilmediğim için oynadığım tüm anime oyunlarında (Bleach Blade Battlers serisi gibi) senaryo ve işleyişi tamamen kafandan silmek zorundasın. Konuşmaları geçerken X'e asılmış durumda oluyorsun, cidden çok sinir bozucu para vermeye değmiyor. Eng sub falan varsa alabilirsin ama problem olacağını sanmıyorum. (Bu arada oyunun içeriği hakkında en ufak bir fikrim yok.)

Hocam ingilizce altyazısı var tabi.Ama işte şöyle bir örnek veriyim.Dragonballz budokai tenkaichi diye bir oyun vardı.Ben baya oynadım arkadaşlarla tek başıma hikayeyi filan.Sonra ps3 alınca dragonballz raging blastı gördüm.Hemen alyım dedim çünkü eski oyunu çok sevdim.Ama bi baktım ki oyunun daha önceki yada sonraki(muhtemelen) dragonballz oyunlarından bi farkı yokmuş.Narutoda da aynı durum lur diye korkuyorum oyüzden sordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: snaxyz

quote:

Oyun eğer Japonca değilse ve Naruto fanıysan anime oyunları bana gerçekten çok zevk verir. Ama Japonca bilmediğim için oynadığım tüm anime oyunlarında (Bleach Blade Battlers serisi gibi) senaryo ve işleyişi tamamen kafandan silmek zorundasın. Konuşmaları geçerken X'e asılmış durumda oluyorsun, cidden çok sinir bozucu para vermeye değmiyor. Eng sub falan varsa alabilirsin ama problem olacağını sanmıyorum. (Bu arada oyunun içeriği hakkında en ufak bir fikrim yok.)

Hocam ingilizce altyazısı var tabi.Ama işte şöyle bir örnek veriyim.Dragonballz budokai tenkaichi diye bir oyun vardı.Ben baya oynadım arkadaşlarla tek başıma hikayeyi filan.Sonra ps3 alınca dragonballz raging blastı gördüm.Hemen alyım dedim çünkü eski oyunu çok sevdim.Ama bi baktım ki oyunun daha önceki yada sonraki(muhtemelen) dragonballz oyunlarından bi farkı yokmuş.Narutoda da aynı durum lur diye korkuyorum oyüzden sordum.

En iyisi sen oyunun Gameplay'lerine detaylı bir şekilde bak. Ama kötü değildir bence Sharp grafiklerin hayranıyım çünkü.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: snaxyz

quote:

En iyisi sen oyunun Gameplay'lerine detaylı bir şekilde bak. Ama kötü değildir bence Sharp grafiklerin hayranıyım çünkü.

Yok zaten almam herhalde hocam zaten sorun grafikler değil oyunun kendini tekrar etmesi.Yani bundan sonra yine bi oyun çıksın sadece grafikleri iyi olur diğer herşey aynıdır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ha ben başlıkta Storm'u gördüm de mesajda da yazdığını sanmıştım. Anladım şimdi
  • arkadaşlar NOLUR yardım edin . bu oyuna ulaşmayı çok çok çok ama çok istiyorum! lütfen nereden alabileceğimi bana söyleyin lütfeen

• Generationsu bekle.
    1 ve 2 deki tum karakterler olacak ben 1i uzun ultimate jutsulari icin almayi dusunuyordum bilmiyorum belki ilerde koleksiyonluk alirim.
  • Generations nedir?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.