Şimdi Ara

Naruto Shippuuden altyazı (sadece altyazı) ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yeni konu açmak istemedim bunu değiştiriyorum.
    bana shippuuden'in altyazıları gerekli bölümler var elimde.bildiği bir site olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi windsurf -- 13 Şubat 2008; 19:03:55 >

• ordan sonra mangayla alakasız filler bölümler başlıyor oradan direk shippuden a geçebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dombilibili -- 13 Şubat 2008; 18:59:52 >
  • teşekkürler
  • kesinlikle olur ... o saçma sapan filler ları izleme sakın ... arada can sıkıntısına izlenebilir belki ama sen direk shippuuden e geç aksiyon orda
  • teşekkürler şimdi yeni sorumu cevaplayabilir misiniz?
  • fillerlar iyidir. hatta seri bolumlerinden daha cok hosuma gitti benim.
  • türkçeye çeviren grup hardsub olarak yayınlıyor bildiğim kadarıyla yani altyazısı gömülü bunun dışında bildiğim kadarıyla çeviren yok olacağını da zannetmiyorum türkiyede fansub grupları başkasının yaptığı dizinin çevirisini yapmaz ingilizce gibi aynı dizide birden fazla grup olmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türkçe Dizi İngilizce Altyazı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • teşekkürler.
    zaten ingilizce çok zorlanmıyorum bazen bilmediğim kelimeler için sürekli durdurup sözlükğe bakmak çok zor oluyor ondan dedim.demekki ingilizceye devam.
    ayrıca yazın müsait olursam kendim birkaç çeviri yapıp koyabilirim divxplanet'e.bu gidişle kimsenin çeviri yapacağı yok çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi windsurf -- 13 Şubat 2008; 20:42:31 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.