< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

|
Anime severler için yasal ve uygun fiyatlı anime izleme ve indirme siteleri bulmak, günümüzde çok önemli bir ihtiyaç haline geldi. Bu siteler, favori animelerini kaliteli ve güvenilir bir şekilde izleme ve arşivleme imkanı sunarlar.
Anime İzleme Siteleri
Anime izlemek için tercih edebileceğin bazı yasal siteler şunlardır:
Anime İndirme Siteleri
Anime indirmek istiyorsan, yasal ve uygun fiyatlı aşağıdaki siteleri göz önünde bulundurabilirsin:
Anime Nereden İzlenir?
Yasal olarak anime izlemek için yukarıda belirtilen siteleri kullanabilirsin. Bu siteler, lisanslı ve telif hakkına uygun içerikler sunarlar, böylece hem içerik oluşturucuları destekler hem de yasalara uygun davranırsın.
Uygun Fiyatlı Anime İzleme/İndirme
Uygun fiyatlı anime izleme ve indirme seçenekleri arıyorsan, aylık abonelik ücretleri sunan Crunchyroll veya Funimation gibi platformları tercih edebilirsin. Ayrıca, tek seferlik ödemelerle anime satın almak istiyorsan Amazon Prime Video, Google Play Store veya Apple iTunes Store'dan yararlanabilirsin.
Anime izleme ve indirme ihtiyaçların için bu yasal ve uygun fiyatlı siteleri göz önünde bulundurarak keyifli ve güvenli bir anime deneyimi yaşayabilirsin.
| _____________________________ |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
gereksiz bir girişim olmuş azr talep döngüsünü bozan birşey yapmıyorsun hatta aksine animeyi yapan kişinin lehine birşey yapmış oluyorsun A animesini izlemek istiyorsun ama izleyemiyorsun diyelim anime yapımcısı bu durumda hiçbir şey kazanmaz ama A animesini korsan yollarla izlersen anime yapımcısı ün kazanmış olur yeteri kadar üne ulaşırsa A animesi telif haklarını satması daha kolay hale gelecek daha fazla pahallıya satabilecek bir yapımcı olarak dünyaya adını duyurabilecek bu mükemmel bir kazanç doğrusu ülkemizde de bazı anime kanalları oldu ve yaıynlanan animelere telif hakkı verildi ama kimse etik değil diye anime izlemeseydi bu kadar aniem fan kitlesi olmazdı dolayısıyla da bu animeler telif hakkı kazanamazdı aynı şey oyun sektörü için de geçerli bilgisayarda korsan oyunların büyük bir sektör haline gelmesiyle beraber steam açıldı ve oyunların satışı katlandı ama korsan mantığı hiç olmasaydı bilgisayarda oyun oynayan bir kitle de olmazdı ve steam ps ile rekabet edemezdi kendimden de bir örnek vereyim küçükken Minecraft oyununu korsan oynamıştım ama şimdi satın aldım eskiden korsan oynamasaydım şuanda satın alır mıydım bilmiyorum ama bildiğim şey bu oyunun bu kadar ünlü olmayacağıydı fazla uzatmaya gerek yok çabanı takdir ediyorum gayet erdemli bir hareket ama anlamsız |
|
TV de yayınlanıyor diye izlemek ahlakı değil çünkü TV kanalları anime lisanslarına para veriyor ve reklam izlemen karşılığında sana bir hizmet sunuyor o zaman reklamları da izleyeyim diye bir düşünceye kapılabilirsin ama o reklamlar sana yönelik olmadığı için kanallarda yayınlanıyor diye dayandırarak oluşturduğun etik algın doğru değil |
|