Şimdi Ara

>>>Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2<<< (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
1
Favori
10.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sende Takip Ediyorsan Yakında Büyükbir Filler Giricek Araya Animeyi Yakalamak İçin...

Orijinalden alıntı: kale2

Sende Takip Ediyorsan Yakında Büyükbir Filler Giricek Araya Animeyi Yakalamak İçin...

şu anda fillerlara girmiş durumdayız minimum 2 ay yazın narutoya başlarken ne güzel günde 10 15 tane bölüm izliyordum şimdi gerçek bölümü izlemek için bayağı bir süre gerek

Orijinalden alıntı: kale2

Sende Takip Ediyorsan Yakında Büyükbir Filler Giricek Araya Animeyi Yakalamak İçin...

Anime şu an filler da değil manga da geçiyor bu konuşmalar.

Haftaya yani bu hafta Anime'nin son dakikalarında Sasuke'nin Mangekyo açtığını görürüz. Elderları öldürme planını açıkladı son hafta zaten.

http://www.youtube.com/watch?v=HWQqEQtJV68&feature=player_embedded

• Koyu bir naruto fanı olarak şunu diyebilirimki ilk oyunu çıkar çıkmaz aldım ve 1 hafta sonra takasladım.Benim için tam bir hayal kırıklığıydı.Ne adam gibi bir single player senaryosu vardı nede dövüş sistemi adam gibiydi.Bütün jutsular rahatlıkla yapılabiliyordu ve her sefarinde aynı animasyonu izlemek bi yerden sonra feci baygınlık getiriyordu.İlk oyun sadece narutonun adını lekelemiştir bence.

Orijinalden alıntı: superyakup

Koyu bir naruto fanı olarak şunu diyebilirimki ilk oyunu çıkar çıkmaz aldım ve 1 hafta sonra takasladım.Benim için tam bir hayal kırıklığıydı.Ne adam gibi bir single player senaryosu vardı nede dövüş sistemi adam gibiydi.Bütün jutsular rahatlıkla yapılabiliyordu ve her sefarinde aynı animasyonu izlemek bi yerden sonra feci baygınlık getiriyordu.İlk oyun sadece narutonun adını lekelemiştir bence.

Dostum yapma yahu kötü değildi bence. Şu ana kadar çıkmış naruto oyunlarının en iyisiydi ultimate ninja storm. Story modu zaman zaman sıkıcı olabiliyordu gerçekten pakkun'u yakalamaya çalışmak, akamaru'yu yakalamaya çalışmak, ağaca tırmanmak falan. Ama o kadar da kötü değildi. Ama dövüş sistemi olarak serbestliğin dibine vurulmuştu resmen. Dövüş alanında sağa sola öne arkaya çapraza gidebiliyorduk jutsular oyuna güzel aktarılmıştı, jutsu videoları iyidi, awakening mode olayı çok güzeldi vs...

Yanlış anlama beni lütfen bende ne kadar naruto hayranı olsam da oyun fanboyluğu yapmıyorum. Sadece bir naruto severin oyun hakkında hayal kırıklığı diye bahsetmesine üzüldüm. Sonuçta hayal kırıklığı diyorsan öyledir. Beğenmediysen beğenmezsin. Benim sana laf söylemeye hakkım yok.Sadece merak ettim mesela senin için bir hayal kırıklığı olmaması için 1.oyun nasıl olmalıydı veya 2.oyunda ne değişiklikler bekliyorsun ? Gelin hep beraber 2.oyundan daha çok keyif almamız için nelerin değişmesini bekleriz konuşalım burada

Mesela benim için 1. oyunda olmayan ve büyük eksiklik olan multiplayer modu gelecek olması çok büyük bir artı 2. oyun için.

Ekleme :

1.oyunda benim çok hoşuma giden diğer bir noktada para karşılığı aldığımız ultimate jutsu movieleri, müzikler ve karakterlerdi. Umarım 2.oyunda da bu özellik devam eder. Sırf bu karakterlerin, filmlerin ve müziklerin hepsini açmak için bütün görevleri 2'şer kere yapmaya değdi benim için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynekm -- 18 Şubat 2010; 18:25:24 >

• Evet bu kesinlikle zevk meseledir ama oyun değerlendirmelerdede bayağı düşük not almıştı bu saydığım sebeplerden ötürü.2. oyunda kesinlikle değişmesi gereken şey dövüş sistemidir bence.Jutsular bu kadar kolay yapılmamalı ve çeşitlilik olmalı.Her karakterin belli 3-4 hareketi vardı buda bir noktada baygınlık getiriyordu.Hareket çeşitliliği kesinliklikle artmalı.Ayrıca sırf story modu olsun diye story modu yapılmamalı yapılacaksada bir konu üzerinde ilerlemeli yani ikide bir yok ağaca çık.Yok saklambaç oyna.Bence iyi bir harita olmalı ve seyahat ederek bize verilen görevleri yapmalıyız bence.Böyle katileti bir anime bu kadar kötü bir oyunu hak etmiyor.Umarım 2. oyunda hakkını verebilirler.

Doğru demişsin dostum ama yani naruto animesini izlemeyen veya mangayı takip etmeyen biri şu oyundan ne kadar zevk alır ? Bence en fazla 3-4 saat oynar bitirmeden takaslamaya bakar. Benim oyunu çok beğenmemdeki asıl sebepte bir naruto hayranı olmam.Eminim naruto diye birşeyden haberim olmasa bu adar beğenmezdim. Ayrıca diğer beğenen arkadaşlarında bu sebepten ötürü beğendiğini düşünüyorum. Oyun değerlendirmelerinde de düşük notlar almasını belki buna bağlayabiliriz.

Sonuçta bu bir dövüş oyunu olduğu için çok fazla çeşitlilik beklemek de biraz ütopik olabilir gibime geliyor. Çünkü bu işin ustaları mortal kombat, street fighter veya tekkeni falan baz alırsak onlarda da hareket çeşitliliği son derece sınırlı değil midir ?

Benim 2. oyundan beklentilerimi yüksek tutmamın sebebi 2.oyunu çok çabuk piyasaya çıkaracak olmaları. Ben ilk oyunun satışlarından çok memnun kalmadılar ki eleştirileri göz önünde bulundurup geliştirerek daha çok satış yapabilecek bir oyunla gelmeyi düşündüler diye umuyorum.

Dediğin gibi story modu pek elle tutulur bir oynanabilirlik sağlamadı bize. E shippuuden' de de köyde geçen zaman eskisi kadar çok değildi. Bu sebepten ötürü 2.oyunda çok daha büyük görevleri gerçekleştirmek için başka yerlere gideceğimiz haritalar olsa çok iyi olur. Ayrıca umarım saklanbaç ve ağaç tırmanma bölümleri yerine narutonun eğitiminin üzerinde durup ona göre bölümler hazırlarlar.

• çok haklısın kardeş o saçma şeyler yerine eğitim görevleri olsa ve sağlam bir çabadan sonra yeni bir jutsu kazansak bu çok daha iyi olurdu.yalnız dövüşlerde jutsu yapmak zorlaştırılmalı bence,oyunu çok daha basitleştiriyor.Benim tek isteğim naruto serisine yakışır bir oyunun yapılması.Bu arada temmuzda narutonun 4. anime filmi vizyona girecek herkese duyrulur
  • Şunu Unutmayın Şu Ana Kadar Yapılmış Hiç Bir 1 Vs 1 Oyununda Bu Kadar Serbest Yön Verebildiğimiz Bir Oyun Yok Dövüş Sistemi Bence Mükemmeldi Biz 5-6 Arkadaş Tamamen Naruto Fan'ız Ve Evde Vs Atmak Mükemmel Zevk Veriyor Tek Başına Oynayınca Zevk Alamaya Bilirsin Ama Topla Bilen Arkadaşları Zevkin Tavana Vursun

Uchiha Itachi For Ever !
  • Bende dövüşteki serbestlik sisteminden son derece memnunum ve değişmesi taraftarı değilim....Zaten pek de düşünmüyorum 2.oyunda bu sistemi değiştireceklerini...Ah keşke bende senin gibi narutocu arkadaşlarımla beraber oynama şansını bir elime geçirsem artık o zaman oyundan alacağım zevkin tavana vuracağından adım gibi eminim zaten

>>>Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2<<<

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

Ps3 kutu kapağı

Oha be naruto ne zaman sage oldu
    Bayadır takip etmiyorum animeyi.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.