Şimdi Ara

Naruto Manga (spoiler serbest) (778. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16.751
Cevap
45
Favori
713.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 776777778779780
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shisu kullanıcısına yanıt
    www.acelemanga.tk/oku/naruto/692 Buradan bakabilirsiniz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Liederjaeger -- 10 Eylül 2014; 21:21:45 >
  • Naruto'nun son çıkan oyununda güçsüz yapmışlar gibi Obito'yu
  • Oh be naruto şu veleti bi öldürsünde rahatlıyalım

• quote:

Orijinalden alıntı: Swelterangel

www.acelemanga.tk/oku/naruto/692 Buradan bakabilirsiniz :)

Saolun
  • Sizce bu vs'yi kim alır? Sasuke genjutsu ile işi bitirir diyenler de var, Naruto ezer geçer diyenler de. Anket falan mı yapsak acaba? Sizce kim kazanır?

quote:

Orjinalden alıntı: Shisu

Saolun

Ne demek her zaman :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: -SkyKiller-

Oh be naruto şu veleti bi öldürsünde rahatlıyalım

Aynen öyle. Uchiha klanının son üyesinin sasuke gibi bir ergen olması beni gıcık ediyor. Bir dünya sağlam insan çıkartmış bu klanın son üyesinin malesef ölmesini istiyorum. Hiçbir zaman sasuke için okumadım bu mangayı. Ölsün kurtulalım.
  • quote:

Sizce bu vs'yi kim alır? Sasuke genjutsu ile işi bitirir diyenler de var, Naruto ezer geçer diyenler de. Anket falan mı yapsak acaba? Sizce kim kazanır?

quote:

Orjinalden alıntı: Shisu

Saolun

Ne demek her zaman :)

Naruto nun gucleri gitti diye biliyorum, rikodou bir kac numara yapmazsa (+ kishi nin sacma sapan trollemelerini hesaba katmazsak demrk istiuorum fakat madara ve kaguya icin yaptiklarini gorduk) Sasuke alir.

Hadi naruto nun gucleri gitmedi diyelim, o genjutsu ya her turlu alinir. Ustune de PS acilirsa...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok hocam güçleri gitmedi hala var sadece otomatik olarak normale döndü. Yani güçleri varken PS'yi şu yeni yaptığı rasenshurikenlerle mahveder. Ama dediğiniz gibi genjutsu var, sharingan genjutsusu olsa jinchuuriki işe yaramaz diyeceğim ama rinneganlı bunlar, hem diğerinden daha farklı. Naruto'yu etkileyebilir. Şu dikkatimi çekti :

Naruto Manga (spoiler serbest)

Bu sefer Naruto tereddüt etmeyecek, gerekirse Sasuke'yi öldürmeye hazır gibi. Bence ikisi de Hogoromo'dan aldıkları güçleri tam göstermediler. Efsane savaş geliyor hocam benim oyum Naruto'ya ! -Buram buram tnj kokuyor ama illa bir kapışma olacak, sonuç gelmese bile ağır basan illa olur-
  • Onu deneme şansım olmadı da, Gakaşinin ultisi fena olmuş.
  • Sasuke'yide anlıyorum seri başından beri arkdaşından şöyle okkalı bir sopa çekiyodu canı baktı seri bitiyor son şansını kullandı artık bi yedi sekiz sayı tadından yiyemez sopayı sonra bi duygu seli peşine Sasuke'den bir seppuku veleddalin amin tertemiz
  • quote:

Yok hocam güçleri gitmedi hala var sadece otomatik olarak normale döndü. Yani güçleri varken PS'yi şu yeni yaptığı rasenshurikenlerle mahveder. Ama dediğiniz gibi genjutsu var, sharingan genjutsusu olsa jinchuuriki işe yaramaz diyeceğim ama rinneganlı bunlar, hem diğerinden daha farklı. Naruto'yu etkileyebilir. Şu dikkatimi çekti :

Bu sefer Naruto tereddüt etmeyecek, gerekirse Sasuke'yi öldürmeye hazır gibi. Bence ikisi de Hogoromo'dan aldıkları güçleri tam göstermediler. Efsane savaş geliyor hocam benim oyum Naruto'ya ! -Buram buram tnj kokuyor ama illa bir kapışma olacak, sonuç gelmese bile ağır basan illa olur-

Kim kimi mahvediyor hocam

Naruto yeni rasengani ile ne yapabildi? PS gibi daglari mi yok etti (ki tek bir savurusuyla) yoksa PS nin ustunde bir guc mu uyguladi? ya da ps kadar guclu oldugunu mu gosterdi?

PS kucumsenmemeli. Kishi coluk cocugun eline oyuncak etse de...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 10 Eylül 2014; 23:21:45 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Şu teknikten söz ediyorum hocam :

Bu tekniğe karşı PS'nin ayakta durabileceğini söylemeyin hocam :D Naruto genjutsu yüzünden gidebilir bence başka ihtimal aklıma gelmiyor

Edit: Resim fazla büyüktü görüntü kirliliği olmasın diye spoiler içine aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Liederjaeger -- 10 Eylül 2014; 23:34:05 >
  • quote:

Şu teknikten söz ediyorum hocam :

Bu tekniğe karşı PS'nin ayakta durabileceğini söylemeyin hocam :D Naruto genjutsu yüzünden gidebilir bence başka ihtimal aklıma gelmiyor

Edit: Resim fazla büyüktü görüntü kirliliği olmasın diye spoiler içine aldım.

Tamam, ben de diyorum ki bu teknigin o kadar guclu oldugunu nereden cikardiniz?

Su teknigi manganin kacinci sayisinin kacinci sayfasinda yapiyordu? Hafizami tazeleyeyim bir, atladigim bir kisim olabilir

• Pardon hocam ben başka bir teknikten bahsettiniz sandım. 688'de çıkıyor bu jutsu. Direk çıktığı sayfanın linkini de veriyorum:

http://www.acelemanga.tk/oku/naruto/688/8.shtml
  • Genjutsu'nun Naruto'yu etkileme ihtimali var mı ? Genjutsu'dan kurtulma metodlarını şöyle bir düşünürsen Naruto'yu etkileme ihtimali olmadığını görürsün hatırlarsan çakra dalgalandırması yani çakrana başka birinden biraz çakra eklenmesiyle genjutsu etkisinden kurtulursun Naruto'nun içinde dokuz farklı arkadaşı olduğu için ( sekizinden azar azar olsada ) genjutsu Naruto'ya işlemez bir dalgalandırma yetiyoken adamın içinde tsunami var.
  • Oh be sonunda Sasuke geberip gidecek.
  • sasukeye sempatim arttı narutonun yaptığını 1. hokagade yaptı ashurada yaptı olmadı sıra uchiha devriminde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaneki Ken

Genjutsu'nun Naruto'yu etkileme ihtimali var mı ? Genjutsu'dan kurtulma metodlarını şöyle bir düşünürsen Naruto'yu etkileme ihtimali olmadığını görürsün hatırlarsan çakra dalgalandırması yani çakrana başka birinden biraz çakra eklenmesiyle genjutsu etkisinden kurtulursun Naruto'nun içinde dokuz farklı arkadaşı olduğu için ( sekizinden azar azar olsada ) genjutsu Naruto'ya işlemez bir dalgalandırma yetiyoken adamın içinde tsunami var.

Bu siradan bir genjutsu degil. Madara infinity tsukuyomi baslattigi zaman onlari oradan kurtaran sasuke nin rinnegani olmustu. Naruto rikodou olmadan biraz zor kurtulmasi.

• -Sasuke Naruto ya ninjutsu yapabilir mi ? Hayır çünkü Naruto da siyah toplardan var (gudou dama ) Naruto icin de aynisi gecerli Sasuke de rinnegan var.
    -Sasuke Naruto ya genjutsu yapabilir mi ? Hayır çünkü Naruto da 9 adet bijuu var. Kimse infinite tsukuyomi ile karistirmasin. Infinite tsukuyomi cok cok ust duzey bi teknik. Ki olsa bile bence Naruto yine kurtulur. Naruto zaten genjutsu yapamiyor onu da es gecelim.
    - Genjutsu ve ninjutsu yok o zaman is neye kaliyor ? Taijutsu ve sage hareketlerine. Taijutsu da bariz Naruto üstün , sage mod aciklamaya gerek yok sanirim onda da bariz Naruto üstün.
    -Ha bide Naruto daha hizli Sasuke isinlaniyor falan demeyin Sasuke isinlandi Kaguya kacti, Naruto kolu kesti, Yani Naruto hiz acisindan avantajli.
    -Narutonun ucabilmesi ve absurd derecedeki iyilestirme gucu sayesinde buyuk avantaji var.
    Kimse yok Sasuke chibaku yapti falan demesin. Naruto Madaranin yaptigi chibakulari nasil temizledi gorduk ? Madaranin yaptigi chibakular daha buyuk ve sayilar daha fazlaydi hatirlatiyim.

Ayrica Naruto nun full cakra modunu daha gormedik kimse bana cikip p.s falan demesin. Ki bence yeni mod acmasa bile p.s yi alabilir neyse.

Naruto Sasukeyi öldürür mü bilmem ama iyi bi dayak atar. Sonu tnj olur gibi klasik.Keske saglam bi dayak yese de Sasuke geberse gitse. Madara Itachi gibi karakterlerin ciktigi Uchihalar Sasukeye kalmasa.

Naruto fanboyu degilim. Ne Naruto yu severim ne Sasukeyi ama suan gucleri boyle. Karsit gorusunuz varsa duzgun bi dille yazin cevaplarim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ashura -- 11 Eylül 2014; 2:56:25 >
  • 
Sayfa: önceki 776777778779780
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.