Şimdi Ara

Naruto Manga (spoiler serbest) (746. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.751
Cevap
45
Favori
714.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 744745746747748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu Kaguya bir bana mı güzel geliyor? Çok çekici lan kadın.
  • KyoItachi kullanıcısına yanıt
    ne çocuğu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KyoItachi

bu siyah zetsu 3. çocuk mu ne şimdi hiç bişe anlamadım. ben kaguyanın çocuguyum diyo.

Evet, üçüncü çocuğu. Annesinin mühürlenmesinden önce doğduğunu söyledi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yalarca

Kullanacakları gizli teknik Jiraiya'nın zamanında bahsettiği ''That Jutsu'' olayı mı acaba?

Naruto Manga (spoiler serbest)

orada kuramayı kastediyor .
  • Black zetsu cocukdan ziyade Kaguya'nin hirsinin, vesayetinin (ambition, will) vucut bulmus hali. Normal dogan bir bebekten ziyade bijuular gibi daha cok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

Bu Kaguya bir bana mı güzel geliyor? Çok çekici lan kadın.

aynen daş gibin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yalarca

Kullanacakları gizli teknik Jiraiya'nın zamanında bahsettiği ''That Jutsu'' olayı mı acaba?

Naruto Manga (spoiler serbest)

ingilizcenin 0 olduğunu da öğrenmiş olduk
  • caneycaney kullanıcısına yanıt
    Ne alaka bu yorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 19 Haziran 2014; 12:07:26 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • "That Jutsu" olayı nedir Allah aşkına?Şöyle denir "Zamanında jiraiyanın bahsettiği jutsu bu jutsu mu acaba?" diye."That Jutsu" diye sanki bir jutsu varmış gibi yazmış Kcuhiyose no Jutsu tarzında
  • That jutsu diye bir şey yok muhurleme jutsusu yapacaklar orada Kaguya'ya. tipik hatalı mangareader çevirisi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • narutonun kullanacağı teknik hakkında teorisi olan varmı arkadaşlar teorileri alalım
  • Kimlerle uğraşıyoruz. Tanımadığın insana ne hakla İngilizcen 0 tarzı şeyler yazarsın. '' That jutsu'' yani '' O jutsu'' gizemini koruduğu için forumlarda hayranlar o şekilde bahsetmeye devam ediyorlar.

• "That jutsu" oodama rasengan degil miydi yahu. Bence jiraiya'dan güç ve power up anlamında bir beklenti kalması serinin su noktasında artık yersiz oluyor.

Yapılan teknikler ve savaşın büyüklüğü ortada. Jiraiya'nin seviyesini de tekniklerini de geceli cok oldu.

He duygusal olarak jiraiya gibisi gelmedi gelmeyecek. O yuzden mental anlamda power up verebilir Naruto'ya bir sekilde Manga'ya katılması. Ancak en fazla o kadar. Fazlasını veremez.

Duşunun ki pain tobi'nin kuklasiydi, tobi madara'nin kuklası çıktı, Madara da kaguya'nin.

Jiraiya bu zincirin en altına yenildi hatırlatarım.

• Valla dostum o yere dokunma olayını gösterdi, bir yandan da o kafasından düşen boynuz parçasını da gösterdi. Tentenin önüne düşen hani. Bilmiyorum öyle yeşillik olsun diye mi gösterdi yoksa bir yere bağlayacak mı onları...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uchiha Madara.

Valla dostum o yere dokunma olayını gösterdi, bir yandan da o kafasından düşen boynuz parçasını da gösterdi. Tentenin önüne düşen hani. Bilmiyorum öyle yeşillik olsun diye mi gösterdi yoksa bir yere bağlayacak mı onları...

boşa olmaz herhalde. Boşa olursa cidden saçma olur.Bi de gereksiz tartışmalara girme dostum.Tartıştığın adama bak öyle gir
  • Arkadaş bu bizim Jiraiya tamam adam gibi adamdı sevdik saydık hatta benim bu seride en sevdiğim karakter fakat gücünün sınırları var Tsunade ve Orochimaru bu üçü denk sayılırlar ustanın en büyük tekniği inancı ve felsefesiydi ve öğrencisine en iyi şekilde aktarıp misyonunu tamamladı iyi bir hoca ve dedeydi saygıyla anıyoruz

Hala ustadan medet umanlara saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaneki Ken -- 19 Haziran 2014; 21:06:36 >
  • Jiraiya, Pain olayını çözerek zaten Konoha için yapacağını yaptı. Daha ne umuyorsunuz adamdan. Bırakın da rahat rahat uyusun okyanusun dibinde.
  • Bizimkilerin çakrası emilmedi mi nasıl yapacaklar mühürleme tekniğini ?
    Ayrıca rikidou'nun kardeşine ne oldu ?
    Mühürleme tekniği olacaksa eğer Naruto'nun vücüduna mı mühürleyecekler ?
    On kuyruklu aslında Kaguya mı ?

Şunları açıklarsanız sevinirim özellikle sen açıkla reis
  • Emilmedi, Naruto hamle yapıp durdurdu işte çakra emilimini. Rikudou'nun biladerine ne olduğu belli değil daha. Mühürleme tekniği derken birinin içine falan değil. Gene Rikudou kardeşlerin yaptığı bir teknik gibi sanırım. Onlar Kaguya'nın iradesini Juubi'ye(Ağaç'a), Juubi'nin bedenini de Ay'a hapsetmişler. Bildiğimiz "Juubi insanoğlundan çakrayı geri almaya çalışıyor" hikayesi aslında "Juubi'nin içindeki Kaguya'nın, oğullarına pay ettiği çakrayı geri almaya çalışıyor" hikayesiymiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uchiha Madara.

Emilmedi, Naruto hamle yapıp durdurdu işte çakra emilimini. Rikudou'nun biladerine ne olduğu belli değil daha. Mühürleme tekniği derken birinin içine falan değil. Gene Rikudou kardeşlerin yaptığı bir teknik gibi sanırım. Onlar Kaguya'nın iradesini Juubi'ye(Ağaç'a), Juubi'nin bedenini de Ay'a hapsetmişler. Bildiğimiz "Juubi insanoğlundan çakrayı geri almaya çalışıyor" hikayesi aslında "Juubi'nin içindeki Kaguya'nın, oğullarına pay ettiği çakrayı geri almaya çalışıyor" hikayesiymiş.

Teşekkür ederim
  • 
Sayfa: önceki 744745746747748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.