Şimdi Ara

Naruto Manga (spoiler serbest) (662. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.751
Cevap
45
Favori
712.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 660661662663664
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir sonraki manga göz taşlarıyla geçer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük ihtimal babası gelip kurtaracak oğlunu, içindeki kyubi gücünü aktarır..sasukeye de rinnegan gelir bu şekilde ölmeden önce açar olay bağlanır, spiralin içinde birisi var Oroçhi takıldı kaldı ona...
  • Sasuke abisi gibi neden izanami ( yanlış yazdım kesin ) yapmıyor ?

• Len şu Sasuke pek güldürüyor beni ya, geldi sazan gibi atladı Madara'nın üstüne. Ben böyle dandik yaralanma görmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ungalath

beyler biz naruto yada sasukeye rinnegan açar diyoruzda nasıl açıcaklar ? sasuke 50 defa yanındaki kızdan(adını unuttum) kan emdi.açılsa ilk kan emdiğinde açılırdı.Sonuçta dna sı geçiyor kan verdiğinde.Eğer bu şekilde açamadıysa narutoda açamaz çünkü oda uzumaki (o kız gibi) sasukeden yada başka birinde dna alması birşey değiştirmez.
    şu hinatayıda ağlatmasa olmaz zaten içim parçalandı
    bu arada benim teorim şu minato narutonun yaşaması için içindeki kyubi çakrasını verir ama mühürlemesi için biri lazım.bir kişi oradan hakke fuhin yaparsa naruto yaşar.Minato ölmeden önce narutoya power-up verecek birşeyler söyler kyubiye büyük ihtimal...

Hocam o gen alma teorileri eskidi artık.Gen almayla Rinnegan falan açılsaydı şimdiye Naruto,Sasuke falan Rinnegan'ın manyağı olmuştu.Olay başlarda geni taşımak kadar basit gösterilmiş olabilir ancak Rinnegan çıkacaksa birinde çok daha farklı bir yoldan çıkacak diye düşünüyorum.Ama Rinnegan'ın da bir olayı kalmadı bundan sonra mübarek delik deşik ettiler.Kimin kullandığı belli değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uchiha Madara.

Len şu Sasuke pek güldürüyor beni ya, geldi sazan gibi atladı Madara'nın üstüne. Ben böyle dandik yaralanma görmedim

Hacı onu bunu bırakta seni kim yenecek ya.Geleni geçeni tokatlıyosun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fujitora

quote:

Len şu Sasuke pek güldürüyor beni ya, geldi sazan gibi atladı Madara'nın üstüne. Ben böyle dandik yaralanma görmedim

Sorma sorma, yalnız benim yenildiğim gün bu forumda fena yüklenecekler bana Hele şu ezik Saskeciler, Tobiramacılar, Hashiramacılar. Neyse ki ölmeden hepsini tokatladım çok şükür Buda'ya.
  • Bee yi göstermedi çoktan ölmüştür değil mi ?

•  Naruto Manga (spoiler serbest)
  • quote:

Orijinalden alıntı: CLAIRV0YANT

Naruto Manga (spoiler serbest)

• sanki öleceklermiş gibi 1 haftada ara verdi mangaya ...
  • o zetsunun içinde yamato var büyük ihtimal
  • quote:

Orijinalden alıntı: KyoItachi

o zetsunun içinde yamato var büyük ihtimal

• Bakalım nasıl toparlayacak bundan sonra kishi
  • quote:

quote:

quote:

Sorma sorma, yalnız benim yenildiğim gün bu forumda fena yüklenecekler bana Hele şu ezik Saskeciler, Tobiramacılar, Hashiramacılar. Neyse ki ölmeden hepsini tokatladım çok şükür Buda'ya.

Eğer ölürsen peşinden birkaç kişiyi götürde biraz duygusal anlar yaşayalım.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Eğer ölürsen peşinden birkaç kişiyi götürde biraz duygusal anlar yaşayalım.

Sakura'yı götürmeye çalışacam sizin için dur bakalım
  • quote:

Konuya bir bakayim dedim de keske bakmasaymisim su naruto ve sasuke kadar cocukca karakter gormedim. Bi obito dan umitliydim o da rin rin diye kafayi yedi. Madara beklentilerimi karsilamadi. Orochimaru da iyi tarafa gecince hepten biraktim seriyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: KyoItachi

o zetsunun içinde yamato var büyük ihtimal

Çok da mantıksız değil aslında; mokuton kullanması, Orochimaru'nun ilgisi vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grimmjow Jaggerjack

quote:

Konuya bir bakayim dedim de keske bakmasaymisim su naruto ve sasuke kadar cocukca karakter gormedim. Bi obito dan umitliydim o da rin rin diye kafayi yedi. Madara beklentilerimi karsilamadi. Orochimaru da iyi tarafa gecince hepten biraktim seriyi.

Hafta hafta değil de bir bütün olarak okuyunca Obito'nun o kadar da kötü bir kötü karakter olmadığını gördüm ben. Naruto'nun en büyük amaçlarından birisi de arkadaşlarından hiçbirine zarar gelmemesi için uğraşmaktı. Ama Neji öldükten sonra Obito üstüne basa basa Naruto'ya kendi yaşadıklarını göstermeye çalıştı. Yanında Hinata olmasaydı Naruto'nun o zamanki ruh halinden kurtulabilmesi pek mümkün görünmüyordu. Bir de olaya Obito açısından bakıldığında Rin'i kaybettiğinde yanında hiçkimse yoktu. Ve Rin'i öldüren kişi aslında Obito'nun kendisini korumak için emanet ettiği kişiyle aslında aynı kişi olunca haliyle kafayı çizdirdi. Böyle bir durumda yaşanılan dünya her ne kadar gerçek de olsa kurulmuş olan düzen büyük oranda çarpıklaşmış fakat kurallar artık belirli olduğu için düzen çarpık da olsa değiştirilemiyor. Aklını kaçıran Obito'da bu çarpıklığı düzeltmek yerine başka bir evrende yeni bir düzen yaratma işine girişti. Naruto bunu engelledi ve ona gerçek dünyada yeni bir düzen getireceğini söyledi ancak bu o kadar da kolay bir şey değil. Zaten kendisi de ölümün eşiğinde.

4 bölüm kaldı. Uchiha Madara
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Grimmjow Jaggerjack

quote:

Hafta hafta değil de bir bütün olarak okuyunca Obito'nun o kadar da kötü bir kötü karakter olmadığını gördüm ben. Naruto'nun en büyük amaçlarından birisi de arkadaşlarından hiçbirine zarar gelmemesi için uğraşmaktı. Ama Neji öldükten sonra Obito üstüne basa basa Naruto'ya kendi yaşadıklarını göstermeye çalıştı. Yanında Hinata olmasaydı Naruto'nun o zamanki ruh halinden kurtulabilmesi pek mümkün görünmüyordu. Bir de olaya Obito açısından bakıldığında Rin'i kaybettiğinde yanında hiçkimse yoktu. Ve Rin'i öldüren kişi aslında Obito'nun kendisini korumak için emanet ettiği kişiyle aslında aynı kişi olunca haliyle kafayı çizdirdi. Böyle bir durumda yaşanılan dünya her ne kadar gerçek de olsa kurulmuş olan düzen büyük oranda çarpıklaşmış fakat kurallar artık belirli olduğu için düzen çarpık da olsa değiştirilemiyor. Aklını kaçıran Obito'da bu çarpıklığı düzeltmek yerine başka bir evrende yeni bir düzen yaratma işine girişti. Naruto bunu engelledi ve ona gerçek dünyada yeni bir düzen getireceğini söyledi ancak bu o kadar da kolay bir şey değil. Zaten kendisi de ölümün eşiğinde.

4 bölüm kaldı. Uchiha Madara

Hadi bakalım 666'da komple bitmesin de manga Madara hepsini katledip
  • 
Sayfa: önceki 660661662663664
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.