Şimdi Ara

Naruto Manga (spoiler serbest) (447. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.751
Cevap
45
Favori
713.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 445446447448449
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: thend

quote:

Orijinalden alıntı: VioleGrace

Bu olayı Madara ve Zetsu'nun tezgahladığını herkes farketmiştir herhalde.

aslında rin, "zetsu". bu kadar basit bence olay.. kakashi ve obito da rin sanıyor, biri ms diğer rinnegan çıkartıyor olsa gerek.. ama obito nun "laaaap" diye rinnegan seviyesine çıkmasını beklemiyorum yine de

Kakashi'nin ''Zetsu'' olup Rin'in gerçek olma ihtimalide var.
  • Ben Naruto'nun çok öncesinde, daha 3. Hokage'nin öldüğü dönemlerde olabilir, Shippuuden çıkmamıştı, Rin ve Kakashi'nin Yağmur altında konuşma yaptığını hatırlıyorum aslında?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lev@

Ben Naruto'nun çok öncesinde, daha 3. Hokage'nin öldüğü dönemlerde olabilir, Shippuuden çıkmamıştı, Rin ve Kakashi'nin Yağmur altında konuşma yaptığını hatırlıyorum aslında?

http://www.mangareader.net/93-144-8/naruto/chapter-139.html

Kızın kim olduğunu hatırlamıyorum ama Rin değildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wesker7

quote:

Orijinalden alıntı: sulanx

MANGAYI OKUMAYIN!

Bu manga nereye gidiyor?Bıktım şu Obitodan...

oldu başka bişey istermisin
    çokta güzel gidiyor bana göre. beğenen okur beğenmeyen okumaz
    ben beğeniyorum ve okuyorum

Tamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grimmjòw

quote:

Ben Naruto'nun çok öncesinde, daha 3. Hokage'nin öldüğü dönemlerde olabilir, Shippuuden çıkmamıştı, Rin ve Kakashi'nin Yağmur altında konuşma yaptığını hatırlıyorum aslında?

Evet değilmiş, o kadın kim acaba.
  • quote:

quote:

quote:

Anbu üyesi bir kız. Kakashi ölenler için üzülürken oda çiçek bırakmaya gelmişti. Kısacası konu ile alakası yok.
  • quote:

quote:

quote:

Hayate öldürülmüştü hani şu chunnin sınavlarının hakemiydi final den önce casusluk yaparken kum köyünden bir ninja.
    Sanırım Hayate için gelmişti o kadın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Naruto çıktı ve tepkim şu oldu
    What...the..fuck!?

Yapma bunu Kishi yapma bunu bana...Bu 1 hafta geçmez anasını satayım -_-
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gintoki

quote:

Orijinalden alıntı: Ss4Gogeta

Kakashi'nin Rin'i öldürmüş olması zaten büyük oranda tahmin edilen bir şeydi. Bariz bir şekilde Kakashi'nin Rin'i öldürmesinde Zetsuların ve Madaranın parmağı var, obito'nun bunu görmesini istediler. Zetsu obito'ya senju+uchiha yeteneklerini birleştirerek "görülmemiş bir güç" elde edebileceğini söyledi. Obito'nun rinneganı nasıl açtığını da öğrenmiş olduk. Ters köşe olmadı bu bölüm gayet tahmin edildiği gibi oldu.

Obito nerede rinnegan açıyor yok öyle bir şey.Obito madara nın rinneganını kullanıyor.

Şu an farkettim uyku sersemliğinden dolayı olmuş, kusura bakmayın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArchAngel-

quote:

quote:

aslında rin, "zetsu". bu kadar basit bence olay.. kakashi ve obito da rin sanıyor, biri ms diğer rinnegan çıkartıyor olsa gerek.. ama obito nun "laaaap" diye rinnegan seviyesine çıkmasını beklemiyorum yine de

Rin'in görüntüsünü görüp, sol gözünü tutmuş olması bence bu ihtimali zayıflatıyor. Obito bu tuhaf şeyleri hayal etmeye yorsa da Kakashi'ye verdiği gözden gelen wireless sinyal karışması, bi'cızırtı olabilir.

Kakashi'nin gözünün dolmuş, ağlıyor olması da önemli bi'ayrıntı bence; yağmura yormamak lazım. Ortada bilinçli bi'hareket var gibi.

edit. Kakashi'nin olayın hemen öncesinde Rin'e söylediği sözü de buldum:
    "Tehlikelerle, savaşlarla dolu bu dünyada, Obito'ya verdiğim sözün ne zaman bozulacağını bilememek beni mahvediyor. Bu tedirginliği daha fazla yaşamak istemiyorum, farewell Rin..."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi layneth -- 2 Ekim 2012; 18:27:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: layneth

quote:

Orijinalden alıntı: ArchAngel-

quote:

quote:

Rin'in görüntüsünü görüp, sol gözünü tutmuş olması bence bu ihtimali zayıflatıyor. Obito bu tuhaf şeyleri hayal etmeye yorsa da Kakashi'ye verdiği gözden gelen wireless sinyal karışması, bi'cızırtı olabilir.

Kakashi'nin gözünün dolmuş, ağlıyor olması da önemli bi'ayrıntı bence; yağmura yormamak lazım. Ortada bilinçli bi'hareket var gibi.

edit. Kakashi'nin olayın hemen öncesinde Rin'e söylediği sözü de buldum:
    "Tehlikelerle, savaşlarla dolu bu dünyada, Obito'ya verdiğim sözün ne zaman bozulacağını bilememek beni mahvediyor. Bu tedirginliği daha fazla yaşamak istemiyorum, farewell Rin..."

bana kesinlikle rin - zetsu ymuş gibi geliyor, nasıl olsa mükemmel kopyalama yapıyor zetsu hiçbir sorun olmadan bunu yapabilir ve obito + kakashiyi birbirine düşürebilir.

fakat 600. mangaya bakarsak, kakashi obitonun en son kaya altında kaldığını anımsıyor. "did you survive?" diyor, eh şimdi obito ile karşılaştılarsa hatırlayabilmesi lazımdı olayı burdan kakashi nin zetsu olma olasılığıda çıkıyor.

bir diğer seçenek ise, rin de kakashi de zetsu.
  • Tamam Zetsudur dedik. Peki yarın öbürgün Obito Zetsu'ların klon yapabildiğini öğrenip Rin'în ölümüyle ilgili şüpheye düşmez mi? Araştırıp gerçeği öğrenmiş olsa manganın güncelinde kötü tarafta olmuş olmazdı herhalde.

Ortada bir olay döndüğü çok açık. Kakashi bir nedenden ötürü Rin'i öldürüyor. Madara Obito'nun geri döneceğinden çok emin. Beyaz zetsu sürekli sırıtıyor.
    Öte yandan öldürülen kişi Rin değil Zetsu ise gerçek Rin nerede?
  • elder chiyo kakashiyi kontrol ederek öldürtüyor
    rin ölümcül bir hastalığa yakalandı . kısa yoldan kakashi yardım ediyor.

şaka bi yana eğer kakashi bilinçli olarak öldürdüyse naruto bile obitoyu destekleyebilir .
  • Bence tüm olay obitonun anlık görüş kaybında oluyor.Madara ayarlamış birşeyler
    Naruto Türk dizilerine döndü iyice
  • quote:

...

Rin zetsu olsaydı bence kalbinin içinden geçen chidori sonrasında orjinal formuna dönerdi. edit.(Kafaları kesmezsek ölmüyorlarmıydı yoksa:?)

En son seçenek olarak da; kendimden de şüphelenmeye başlayacağım Zetsu muyum diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi layneth -- 2 Ekim 2012; 22:40:27 >
  • 600. mangayı tekrar okuyunca, "nasıl hayatta kaldın?" kısmından sonra kakaşinin yüzü düşüyor, "beni suçlamayacak mısın?" diyor.. ama obitoyu hatırladığı son sahnenin kayalıklarında altında kaldığı sahne olması garip
  • Kakashi genjutsuda rin de zetsu
    Ya da belki rin sandığımız kadar masum da değildir .

• Rin'de gerçek Kakashi'de. Rin sahte olsa gerçeği nerede? Kakashi sahte olsa, MS'yi nasıl açtığını bilemeyiz. Demekki Rin'i öldürünce açıldı.
  • quote:

600. mangayı tekrar okuyunca, "nasıl hayatta kaldın?" kısmından sonra kakaşinin yüzü düşüyor, "beni suçlamayacak mısın?" diyor.. ama obitoyu hatırladığı son sahnenin kayalıklarında altında kaldığı sahne olması garip

Obito cok degiamisti fark etmemesi normaldir

• quote:

Orijinalden alıntı: teddybear01

quote:

600. mangayı tekrar okuyunca, "nasıl hayatta kaldın?" kısmından sonra kakaşinin yüzü düşüyor, "beni suçlamayacak mısın?" diyor.. ama obitoyu hatırladığı son sahnenin kayalıklarında altında kaldığı sahne olması garip

Obito cok degiamisti fark etmemesi normaldir

mantık kullanırsan, obito o durumda "KAKASHİEEAA! RİEEEAN!" diye bağıracak, e kakashi öküz değil ya obito olduğunu anlamasın? kaldı ki yüzünü gizlemiyorda değişen sadece saçı, tek gözü de kapalı illa ki anlar onu diyorum ben.

@FGT; bende senin gibi kakashi nin gerçek olduğunu düşünüyorum, fakat rin gerçek değilse gerçeği nerede? bilmiyoruz, açıkça rin hakkında bilgimiz sıfır o yüzden gerçek olma olasılığı da zetsu olma olasılığı da duruyor. "Ölünce anlamayacaklar mı?" diyenler için, bee ve raikage kisame görünümdeki zetsuyu yardıklarında anlamadılar? o adamlar anlamıyorsa bunlar hiç anlamaz diyorum. (kaldıki sadece 2si yoktu orada)
  • 
Sayfa: önceki 445446447448449
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.