Şimdi Ara

Naruto Manga (spoiler serbest) (446. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.751
Cevap
45
Favori
713.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 444445446447448
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tensho

Sakin ol hocam ne bu şiddet.

Senin sözlerinden çıkardım onları. Şimdi Madara Zetsuları yaratmak için Gedo Mezo'yu kullandığını öğrendik. Bunu ne zaman yaptığını bilmiyoruz. Senin mantığa göre Zetsu'ların Madara'yı gençken kopyalaması için Madara gençken Rinnegan açmış olması lazım ve Gedo Mezo ile Zetsuları yaratıp ne olur olmaz diye kendisini kopyalatması lazım.

Madara'nın planı Rinnegan tekniği ile hayata dönmek. Bunun için gözlerini Nagato'ya veriyor. Ve ona göz kulak olması için ise Obito'dan ona yardımcı olmasını istiyor. Çünkü Akatsuki'yi kuran, Nagato'yu kandıran Tobi yani Obito.
    Sen dediğin zaman dikkatimi çekti, eğer bu teknik ile diriltilseydi cidden yaşlı hali ile canlanması gerekirdi. Konahada ölen herkes ölmeden önceki halleriyle geldi. Yaş faktörü önemli desek, yaşlu kurbağada ölmüştü ve oda aynı yaşta dönmüştü. Bu kısmı biraz düşünmemiz lazım. Edo Tensei bile ölmeden önceki halleriyle canlandırıyor. Kabuto oynamalar yaparak Madara'yı genç çağırmıştı.

Obito Madara'ya gözünü vermedi. (Henüz) Buradan çıkarsan ölürsün, eğer öleceksende gözünü alacağım gibi birşeyler söylemişti.

Ben Minato ile dövüşenin Obito olduğunu söyledim. Kyuubi'yi kontrol edende kendisi.

Kol mevzusunu en son yazacağım.

Orayı yanlış anlamışsın, 2 seçenek sundum bunlar olabilir diye. Bunlar oldu demedim.

Son 2 cümlen kendin ile çelişiyor. Madem Zetsu'nun bu kadar iyi olduğunu düşünüyorsun. O zaman Obito'ya ihtiyaç olmaz. Ve Zetsu'da yüzünü gizlemeden Madara Madara gezer ortalıkta.

Gelelim kol mevzusuna. Evet bu konuda haklısın. Bir gariplik var. Öncelikle Kishi bu Obito'yu kimle savaştırdıysa hepsinde kolu koptu. Bunu gözümüze soktu Kişhi.

- Minato ile dövüşürken sol kol kopuyor ve Zetsu gibi sıvı akıyor.
    - Konan ile dövüşürken patlama oluyor Ardından sağ kol gitmiş akan birşey yok.
    - Birde Danzo ile karşılaştığında yine sol kol kopuyordu galiba, ve yine sıvı akıyordu.
    - Ve son sayıda ise Zetsu sağ kol veriyor bizim oğlana. O kol ile vurduğunda kol kopuyor ve sıvı akıyor.

Uyuşmazlık var burada. Evet sanırım birden fazla maskeli arkadaşımız var.

Obitonun sağ kolu yok. Zetsu ona bir kol veriyor. Konan sağ kolu yok ediyor, hiçbir sıvı akmıyor. Minato ve Danzo'nun adamı sol kolu hallediyor sıvı akıyor.

Fakat yinede neden birden fazla Obito olsun sorusu kalıyor akıllarda. Kısacası seri iyice karıştı.

Çok sakin yazıyorum aslında, ama forum ortamı yanlış algılatıyor sanırım.

Ne zaman yaptığını biliyoruz. Ama siz bazı şeyleri unutmuşsunuz anlaşılan. Madara ne demişti. "Rinnegan'ı ölmeden kısa bir süre önce açtım." Bu da şu demek, 2. ninja savaşından önce ölen Madara, daha o zaman mazo ile zetsu'yu ortaya çıkarmış. Zaten 2. ninja savaşının başlangıç zamanlarında bebek olan Nagato'ya da rinnegan'ı yerleştirebilecek, o vakitlerde Zetsu'dan başkası yok. Madara etrafta öyle dolaşa dolaşa gözü yerleştiremeyeceğine göre, değil mi?..

Ancak işin ilginç yanı, ta o zaman ölmüş olan Madara şuan nasıl hayatta! Bunun tek açıklaması var. Madara zaten ölü! Şahsi fikrim, Madara rinnegan açtıktan sonra, çakrasını mazo'nun içine yerleştirdi ve bedenini de mazoya bağlayarak çürümesini engelledi. Zetsu'lar uyuyor demişti hatırlarsan, aslında ölü olduğu için öyle. İstediği zaman ya da belli zamanlarda bunu bilemiyorum, Madara, mazo'ya bağlı olan bedeni sayesinde Zetsu'larla iletişim kuruyor. Uyuyor dediği vakitler, bana kalırsa gücünü boşa harcamak istemediği anlar. Obito'nun gözünü aldığında da gücünü toparlayacağını söylemişti, bu da büyük ihtimalle bedeninin eski genç haline geleceği anlamına geliyor.

Kyuubi'yi kontrol olayına gelelim. Tobi, doğum esnasında mührün zayıfladığını bildiğini ve bu anı kaç zamandır beklediğini söylemişti. Bu durumu daha önceleri Mito'dan görmüş olan, zamanında Kyuubi'yi yine kontrol etmiş biri olmasına rağmen; böyle bir durumda, o zamanlar daha 15-16 yaşlarında olan Obito'yu Kyuubi'yi kontrol etmesi için gönderir mi Madara? Bir, iki yıl içerisinde Obito ne kadar gelişecek, hadi Rin'in ölümü ile MS açsın -ki zaten %99 böyle olacak- ona rağmen Obito'nun Kyuubi'yi kontrol etmesi olanaksız, onca Uchiha var o vakitlerde, e başka biri çıksın kontrol etsin, niye bir tek Madara başarabilmiş bunu? Kim, kimdir bunu sonraları öğreneceğiz ama Kyuubi'yi kontrol edenle, Minato ile dövüşen aynı kişiler.

Tamam zaten seçenekleri ayrı ayrı değerlendirdim. Kisame, spiral Zetsu'yu tanıyor diyelim, bu neyi değiştirecek? Ki Tobi o esnada maskesizdi. O maskeli olmuş olsa, yıllar sonra yine benzer, tek delikli maskeli bir adam çıkıp gelecek ve Kisame bundan hiç şüphelenmeyecek?! Olacak iş değil. Ya da genjutsu olayında, Kisame'ye neyi kanıtlamaya çalışıyorda, Madara yüzünü gösteriyor? Akatsuki için adam arıyorda, işte ikna etmek için ben Madara'yım diyor olsa, o zaman tüm üyelere yüzünü göstermiş olması gerekir. Ama Pain dışında Tobi'nin Madara olduğunu bile yok, bu ne çelişki böyle?! Veya Kisame'ye görünen Obito ise, Mizukage'nin yanında Kisame'ye görünen kim? O vakitlerde Obito ya doğmamış ya da bebek!

Son iki cümlemde çelişki yok. Ben Zetsu'yu yenilmez kılmıyorum, ama onun kopyalama yeteneğinin kusursuz olduğunu Kishi kendi belirtti. Ama aynı Zetsu'nun direk fiziki mücadelere giremeyeceğini de biliyoruz Tobi'nin söylediğine göre! Yani Zetsu'yu her yerde kullanamazdı Madara. Bu yüzden iki sebepten dolayı Uchiha olan birini aradı. İlki göz için, ikincisi ise Uchiha geçmişi sayesinde rahatlıkla beynini yıkayarak kendi safına çekip, işlerini halletirebilmesi için.

Kol mevzusunda ise, Danzo vs Sasuke esnasında Tobi'nin sağ kolu kopuyor, o Obito büyük olasılıkla, aynı şekilde Konan'la dövüşen de Obito. Ama Minato ile dövüşen Tobi'nin sol kolu kopuyor, söylediğin gibi spiral zetsunun bedenini giymiş olsa, içeride olan Obito'nun kolu ortaya çıkması gerekirdi. O yüzden bu Tobi'nin Madara'yı kopyalamış olan ve onla aynı dna ve çakra yapısına sahip bir Zetsu olduğu düşüncem çok ağır basıyor.

Diğer arkadaşa ek olarak edo tensei konusunda ise, dna'nın alındığı zaman ki hali ile dirilmiyor insanlar, öldükleri andaki halleri ile diriliyorlar. En basit örnek, Itachi'nin gözü Sasuke'de, Nagato'nun gözü Tobi'de ama ikisininde gözleri yerinde, yani tam öldükleri anda güçleri ne ise, o şekilde uyanıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melkor23 -- 30 Eylül 2012; 12:14:37 >
  • @melkor23

Madara dediğiniz gibi ölmeden önce Rinnegan'ı açtı. Fakat bunu gençken yaptıysa, şuanki beyaz saçlı ve yaşlı Madara'yı açıklayamayız. Şuanki yaşlı Madara ölü desek, ölü biri yaşlanmaz.

İşte biz de Tobi'nin Obito olduğunu öğrendiğimiz zaman bu velet nasıl olurda bu kadar şey bilir ve Minato ile birebir kapışır diye sormuştuk. Fakat bu olayı büyük ihtimal ile spiral Zetsu'dan aldığı güce bağlayacak Kishi.

Kisame olayında Kisame'nin verdiği tepki ve demek sendin gibi bir cümle kullanmıştı sanırım. Bu yüzden gördüğü kişiyi daha önce tanıyordur. İşte burada seçenek sundum. Spiral Zetsu içindeki Obito olabilir yüzünü gösteren, ve görünce demek sendin diyebilir. Yada 2. seçenek olarak yüzünü Genjutsu ile Madara olarak göstermiştir. Ve yine aynı tepkiyi vermiştir. Kisame'ye yüzünü gösterdiği zamanda Obito'nun daha doğmamış olacağını düşünmüyorum. Bildiğin gibi Obito geçmişte karşımıza çıkan bir karakter. Yani şuanda Kakashi yaşında birisi.

Kısaca ben maskeli olarak gezen bir başka Zetsu'nun olabileceğini düşünüyorum. Kol kopmalarından sonra, her iki koldanda sıvı gelmesi bunu doğruluyor. Tabi Obito 2 kolunuda kaybetmediyse.
    Fakat Zetsu'nun Madara'nın kendisini yada gücünü kopyaladığını düşünmüyorum. Bu kadar basite kaçacağını sanmıyorum açıkcası Kişhi'nin.
  • nagato da beyaz saçlı geldi edo ile.Kabuto özel versiyon filan dedi ama :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darui

nagato da beyaz saçlı geldi edo ile.Kabuto özel versiyon filan dedi ama :S

Madara'yı en güçlü olduğu zamanda çağırdı Kabuto. Nagato'nun saçları yaşlılıktan değil kendini çok zorladığından beyazladı. Tobi Uzumaki'yi temsil eden o kızıl saçların şimdi ne hale dönmüş gibi birşeyler söylemişti hatta. Rinnegan'ı almaya gittiğinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tensho

quote:

Orijinalden alıntı: Darui

nagato da beyaz saçlı geldi edo ile.Kabuto özel versiyon filan dedi ama :S

Madara'yı en güçlü olduğu zamanda çağırdı Kabuto. Nagato'nun saçları yaşlılıktan değil kendini çok zorladığından beyazladı. Tobi Uzumaki'yi temsil eden o kızıl saçların şimdi ne hale dönmüş gibi birşeyler söylemişti hatta. Rinnegan'ı almaya gittiğinde.

evet biliyordum ama sağol yine de :) Bu arada edoda çakra olayı nasıl oluyor?
    Bi ara madara mokuton+rinnegana çakrası yetmediği için kendisini çağıracak birini bulup ölecek,yeniden doğunca da sınırsız çakraya sahip olacak denmişti ama çağıran nagato olacaktı ve edosuz çağıracaktı.Sınırsız çakra da olmuyordu olsaydı kakashi de öldükten sonra o şekilde dirildi onda da shizunede de sınırsız çakra olurdu
    not:yukarıda söylediğim bir arkadaşın teorisiydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darui -- 30 Eylül 2012; 14:32:46 >
  • @Final Getsuga Tensho

Madara büyük ihtimalle ölü zaten! O beden ise iki sebeple açıklanır. Birincisi önceki mesajımda yazdığım gibi çakra mazo'da, beden de mazo'ya bağlı şekilde çürümesi engelleniyor. İkincisi ise, o beden sahte, gerçeği ise saklamış olabilirler. Düşünüldüğünde bu da olabilir, çünkü Madara'nın dna'sını nereden bulacak Kabuto? Hatta Madara'nın tabutunu ilk gösterdiğinde Tobi, bunu nasıl elde ettin demişti.

Spiral Zetsu'nun bir gücü olduğunu sanmıyorum. Spiral Zetsu, Obito'ya farkında olmadan birşeyler yaptıracakmış gibi geliyor ve bu sayede Obito'yu kullanmaya çalışacaklar. Hatta Rin'in ölümünü de bu şekilde ayarlayacaklar ve Obito böylece ms açacak diye tahmin ediyorum.

İlk gördüğünde 3. ninja savaşındalar sanıyorum. Doğru diyorsun Obito doğmuş oluyor, fakat Kisame'nin karşısına çıktığında 12-13 yaşlarında.

Tamam işte benim dediğimi söylüyorsun. Ortada bir tane Tobi var, ama hepsi Obito değil. Zaman zaman Zetsu'da karşımıza çıktı ama bazı yerlerde Madara'nın görünümündeydi diye düşündüğümü belirtiyorum. Çünkü bu kadar kusursuz bir kopyalama yapıyorken, Madara'nın görünümüne bürünüp, tek bir yüz göstererek işleri daha hızlı halletme imkanı olmuş oluyor. Adam geliyor "Ben Madara'yım" diyor, diğeri "Kimi öldürüyoruz abi?" diye direk konuya giriyor, o derece etkili...

@Darui

Edo tensei ile gelenlerde çakra sınırsız. Çünkü ölü olarak geldikleri için, milyonlarca parçaya dahi ayrılsalar, tekrar birleşip, geri oluşuyorlar.

Madara ile ilgili dediğin mokuton+rinnegan olayına çakrası yetmedi gibi bir şey olmadı hiç. Çünkü edo olarak geldiği için çakra sorunu yok. Madara en başından beri rinne tensei ile gelmek istiyordu, plan oydu ama Kabuto bozdu planı. Ama söylediğin teoriyi ben yazmıştım aylar önce.

Ahanda buldum, teee Mart'ta yazmışım.

quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Sadece Tobi'nin sözlerinden anlamıyoruz, Madara'da Nagato'dan bahsetti. Edo ile uyandığında, ilk kurduğu cümle "bizim Nagato veledi büyümüş anlaşılan" oldu. (Sayı: 559) Ayrıca rinnegan kapanan bir göz değil, sürekli açık duruyor.

Gözü ise Tobi vermedi, Tobi kendini herkese Madara diye tanıttığı için ben verdim diyor. Nagato'ya verilen göz, Madara'nın rinnegan'ıdır. Neden Uzumaki diyorsan, Uzumaki'ler normal insanlardan çok daha uzun süre yaşıyorlardı, Madara'da Hashi ile savaşından sonra rinnegan açtı ve Uzumaki'lerden biri olan Nagato'yu seçti gözü vermek için! Tobi'de burada devreye giriyor, muhtemelen Madara'nın çok güvendiği biri ve gözler hakkında da çok bilgili; malum göz koleksiyonu var adamın. O yüzden Tobi, Madara'nın rinnegan'ınını Nagato'ya nakletti ve Nagato, uzun ömrü sayesinde Madara'yı belirtildiği zaman geri getirecekti. Ancaaak, edo tensei ile değil! Rinnegan, yaşam ile ölümü kontrol eden bir göz olduğu için, Nagato; ölen Madara'yı, aynı Naruto vs Pain savaşındaki ölülerin geri gelmesi gibi geri getirecekti, işte bu yüzden Madara, edo tensei ile uyandırıldığında ağzından ilk çıkan cümle "bizim Nagato veledi büyümüş anlaşılan" oluyor ve sonrasında edo olduğunu öğrenince şaşırıyor. (Sayı: 559) Tobi ise Madara'nın planından sapıp, kendi çıkarı peşinde koşunca, yıllar önce Nagato'ya naklettiği Madara'nın gözünü kendisi için istedi. (Belki en başından beri planı bu da olabilir!?) Ama beklemediği bir şekilde araya Kabuto ve edo tensei girdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melkor23 -- 30 Eylül 2012; 15:38:30 >
  • Nagato, obitonun sözünü dinleyip , kendini madara için feda edecekti ... bu arada yondaimenin neden obitoyu tanımadığını zetsunun bedeni sayesinde olduğunu anladık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teardrops

Nagato, obitonun sözünü dinleyip , kendini madara için feda edecekti ... bu arada yondaimenin neden obitoyu tanımadığını zetsunun bedeni sayesinde olduğunu anladık.

asıl sorun yondaimenin obitoyu tnıması değil ki. zaten sadece maskeyle bile açıklayabilirlerdi bunu. asıl sorun obitonun yondaimenin jutsularını ilk defa görüyomuş gibi davranması/ilk defa görmesiydi. jutsulara karşı hiç hazırlıklı değildi ve gerçekten şaşırmıştı
  • quote:

@Final Getsuga Tensho

Madara büyük ihtimalle ölü zaten! O beden ise iki sebeple açıklanır. Birincisi önceki mesajımda yazdığım gibi çakra mazo'da, beden de mazo'ya bağlı şekilde çürümesi engelleniyor. İkincisi ise, o beden sahte, gerçeği ise saklamış olabilirler. Düşünüldüğünde bu da olabilir, çünkü Madara'nın dna'sını nereden bulacak Kabuto? Hatta Madara'nın tabutunu ilk gösterdiğinde Tobi, bunu nasıl elde ettin demişti.

Spiral Zetsu'nun bir gücü olduğunu sanmıyorum. Spiral Zetsu, Obito'ya farkında olmadan birşeyler yaptıracakmış gibi geliyor ve bu sayede Obito'yu kullanmaya çalışacaklar. Hatta Rin'in ölümünü de bu şekilde ayarlayacaklar ve Obito böylece ms açacak diye tahmin ediyorum.

İlk gördüğünde 3. ninja savaşındalar sanıyorum. Doğru diyorsun Obito doğmuş oluyor, fakat Kisame'nin karşısına çıktığında 12-13 yaşlarında.

Tamam işte benim dediğimi söylüyorsun. Ortada bir tane Tobi var, ama hepsi Obito değil. Zaman zaman Zetsu'da karşımıza çıktı ama bazı yerlerde Madara'nın görünümündeydi diye düşündüğümü belirtiyorum. Çünkü bu kadar kusursuz bir kopyalama yapıyorken, Madara'nın görünümüne bürünüp, tek bir yüz göstererek işleri daha hızlı halletme imkanı olmuş oluyor. Adam geliyor "Ben Madara'yım" diyor, diğeri "Kimi öldürüyoruz abi?" diye direk konuya giriyor, o derece etkili...

@Darui

Edo tensei ile gelenlerde çakra sınırsız. Çünkü ölü olarak geldikleri için, milyonlarca parçaya dahi ayrılsalar, tekrar birleşip, geri oluşuyorlar.

Madara ile ilgili dediğin mokuton+rinnegan olayına çakrası yetmedi gibi bir şey olmadı hiç. Çünkü edo olarak geldiği için çakra sorunu yok. Madara en başından beri rinne tensei ile gelmek istiyordu, plan oydu ama Kabuto bozdu planı. Ama söylediğin teoriyi ben yazmıştım aylar önce.

Ahanda buldum, teee Mart'ta yazmışım.

quote:

Sadece Tobi'nin sözlerinden anlamıyoruz, Madara'da Nagato'dan bahsetti. Edo ile uyandığında, ilk kurduğu cümle "bizim Nagato veledi büyümüş anlaşılan" oldu. (Sayı: 559) Ayrıca rinnegan kapanan bir göz değil, sürekli açık duruyor.

Gözü ise Tobi vermedi, Tobi kendini herkese Madara diye tanıttığı için ben verdim diyor. Nagato'ya verilen göz, Madara'nın rinnegan'ıdır. Neden Uzumaki diyorsan, Uzumaki'ler normal insanlardan çok daha uzun süre yaşıyorlardı, Madara'da Hashi ile savaşından sonra rinnegan açtı ve Uzumaki'lerden biri olan Nagato'yu seçti gözü vermek için! Tobi'de burada devreye giriyor, muhtemelen Madara'nın çok güvendiği biri ve gözler hakkında da çok bilgili; malum göz koleksiyonu var adamın. O yüzden Tobi, Madara'nın rinnegan'ınını Nagato'ya nakletti ve Nagato, uzun ömrü sayesinde Madara'yı belirtildiği zaman geri getirecekti. Ancaaak, edo tensei ile değil! Rinnegan, yaşam ile ölümü kontrol eden bir göz olduğu için, Nagato; ölen Madara'yı, aynı Naruto vs Pain savaşındaki ölülerin geri gelmesi gibi geri getirecekti, işte bu yüzden Madara, edo tensei ile uyandırıldığında ağzından ilk çıkan cümle "bizim Nagato veledi büyümüş anlaşılan" oluyor ve sonrasında edo olduğunu öğrenince şaşırıyor. (Sayı: 559) Tobi ise Madara'nın planından sapıp, kendi çıkarı peşinde koşunca, yıllar önce Nagato'ya naklettiği Madara'nın gözünü kendisi için istedi. (Belki en başından beri planı bu da olabilir!?) Ama beklemediği bir şekilde araya Kabuto ve edo tensei girdi.

benim dediğim
    ölmeden önce yapmak isteseydi bu savaşı çakra yetmezdi diye söylenen bir iddiaydı burada okumadım diye hatırlıyorum
    rinneganla gelse de çakrası sınırsız mı olacaktı sorusunu soruyorum.Şey demişin hiç öyle bir sorun olmadı diye,ölmeden önce olmuş olabilir
  • Ne için çakra yetmeyecek miş? Saçma bir teoriymi o zaman, zaten amacı ölüp, bijuuların tamamı ele geçirildiğinde rinne tensei ile tekrar dirilmek, bunu da çakra yüzünden değil; ömrünün yetmeyeceğinden bu şekilde yapıyor. Rinne tensei ile uyansaydı, normal bir insan gibi uyanacağı için çakra sınırsız olmayacaktı. Edo olarak gelenlerin dışında kimsenin çakrası sınırsız değil. Zaten Kabuto öldüğü için, ortada edo olan kimse kalmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melkor23 -- 30 Eylül 2012; 17:46:30 >
  • kabuto ölmedi daha . genjutsuda . ama doğru jutsu bozuldu. asıl soruyu kaçırdık . bu adam gedo mazoyu nasıl buldu ve nasıl kullanmasını biliyor . kyuubinin köye saldırmasıda obitonun oyunu nagato gibi keyfine şehir yok ediyor . alsa gitse kyuubiyi bugün bunlara gerek kalmazdı.
  • 604

Hadi buradan yakın. Rin'i Kakashi öldürmüş.
  • 604.Türkçesi çıkınca tam yorumumu yaparım ama

İşler karıştı.Rin i Kakashi öldürmüş.Ms nasıl açtı öğrenmiş olduk.Wireless göz olayı saçmaydı.

• Standart arkadaşını öldürme bahanesi çıkar altından. Rin kontrol altındadır yada başka bir şey. Ve öldürmek zorunda kalmıştır. Ve Obito olayın sadece bu yönünü görüp kötü olmuştur. Yada Genjutsu gibi bir şey çıkar altından.

• Kakashi'nin Rin'i öldürmüş olması zaten büyük oranda tahmin edilen bir şeydi. Bariz bir şekilde Kakashi'nin Rin'i öldürmesinde Zetsuların ve Madaranın parmağı var, obito'nun bunu görmesini istediler. Zetsu obito'ya senju+uchiha yeteneklerini birleştirerek "görülmemiş bir güç" elde edebileceğini söyledi. Obito'nun rinneganı nasıl açtığını da öğrenmiş olduk. Ters köşe olmadı bu bölüm gayet tahmin edildiği gibi oldu.
  • MANGAYI OKUMAYIN!

Bu manga nereye gidiyor?Bıktım şu Obitodan...

• Bu olayı Madara ve Zetsu'nun tezgahladığını herkes farketmiştir herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VioleGrace

Bu olayı Madara ve Zetsu'nun tezgahladığını herkes farketmiştir herhalde.

aslında rin, "zetsu". bu kadar basit bence olay.. kakashi ve obito da rin sanıyor, biri ms diğer rinnegan çıkartıyor olsa gerek.. ama obito nun "laaaap" diye rinnegan seviyesine çıkmasını beklemiyorum yine de
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ss4Gogeta

Kakashi'nin Rin'i öldürmüş olması zaten büyük oranda tahmin edilen bir şeydi. Bariz bir şekilde Kakashi'nin Rin'i öldürmesinde Zetsuların ve Madaranın parmağı var, obito'nun bunu görmesini istediler. Zetsu obito'ya senju+uchiha yeteneklerini birleştirerek "görülmemiş bir güç" elde edebileceğini söyledi. Obito'nun rinneganı nasıl açtığını da öğrenmiş olduk. Ters köşe olmadı bu bölüm gayet tahmin edildiği gibi oldu.

Obito nerede rinnegan açıyor yok öyle bir şey.Obito madara nın rinneganını kullanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sulanx

MANGAYI OKUMAYIN!

Bu manga nereye gidiyor?Bıktım şu Obitodan...

oldu başka bişey istermisin
    çokta güzel gidiyor bana göre. beğenen okur beğenmeyen okumaz
    ben beğeniyorum ve okuyorum
  • 
Sayfa: önceki 444445446447448
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.