Şimdi Ara

Naruto'dan ==>> Naruto Shippuden'e geçiş ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
33.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ArkadaşLar ben naruto yu izlemeye başladım 95 inci bölümdeyim acaba naruto shippuden e kaçıncı bölümde geçim sizce?? acil yardım larınızı bekliyorum lütfen ?? Şimdiden TŞK..

• 220'den sonra geç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drakai

220'den sonra geç
    Bana 100 dedilerdi ama dediğin gibi yapim çok teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drakai

220'den sonra geç
    135-140 dan sonra geçebilirsin istersen
  • quote:

Orijinalden alıntı: uchihaitachi

135-140 dan sonra geçebilirsin istersen

Alıntıları Göster
    Bu iki serinin farkı ne arkadaşlar? Elimdekiler bitince bende bir göz atmayı düşünüyorum bu seriye...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mushishi

Bu iki serinin farkı ne arkadaşlar? Elimdekiler bitince bende bir göz atmayı düşünüyorum bu seriye...

Alıntıları Göster
    naruto izlemedinmi ki gijal sen izledin die biliyorum yoksa benmi yanlış anladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: clanthee

naruto izlemedinmi ki gijal sen izledin die biliyorum yoksa benmi yanlış anladım

Alıntıları Göster
    135 ten sonra 220. bölüme geç sonra shippuuden'e geçersin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gantz 1-13 manga ve anime ?
    3 yıl önce açıldı
    Naruto movie hakkında
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: GiJaL

şipuyden devam serisi.
    ilk seri bittikten sonra aradan 2,5 yıl geçiyor ve şipuyden başlıyor.
    ikinci seride bizim ufaklıklar artık büyümüş oluyor ve ağır abilerle dövüşmeye başlıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uchihaitachi -- 10 Kasım 2009; 19:57:03 >
  • quote:

Yok hocam, izlemedim ben daha. Ana karakteri böyle veletler olan animeler pek sarmıyor. O yüzden çok övülmesine rağmen bu zamana kadar salladım hep izlemeyi.

uchihaitachi, bilgi için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kymophobia

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    @anaq10da

genelde herkes 135'den sonra shippuuden'e geç der ama senin kısıtlı vaktin falan yoksa, izlemeye zamanın yetiyorsa 135'den sonrayı da izle.Her ne kadar kalitesiz bölüm varsa bir o kadar da kaliteli zevkli bölüm de var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kymophobia

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Fiiler izlemeyecekseniz Anime değil Manga'sıyla başlayın devam edin, Anime'sini izleyecekseniz böyle mesajlar yazmayın derim. Neticede bir Anime'yi artısıyla eksisi ile değerlendiriyorsanız/değerlendirecekseniz fiiler'leri de buna dahil etmeniz gerekir.

220'den sonra geç Shippuden'e
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akuma_Blade

Fiiler izlemeyecekseniz Anime değil Manga'sıyla başlayın devam edin, Anime'sini izleyecekseniz böyle mesajlar yazmayın derim. Neticede bir Anime'yi artısıyla eksisi ile değerlendiriyorsanız/değerlendirecekseniz fiiler'leri de buna dahil etmeniz gerekir.

Alıntıları Göster
    mantık 220 sonrası dese de sabır işi devamını izlemek,
    özellikle şu anda shippuuden yayınlanırken. yetişmen lazım bi an önce action son sürat devam ediyor
    ilerde kafa kafaya denk gelince hem nostalji yaparsın hem de güzel bi tebessüm bırakır.

• quote:

Orijinalden alıntı: GiJaL

quote:

Yok hocam, izlemedim ben daha. Ana karakteri böyle veletler olan animeler pek sarmıyor. O yüzden çok övülmesine rağmen bu zamana kadar salladım hep izlemeyi.

uchihaitachi, bilgi için teşekkürler.

hehe bende kuzenim izlerken senin gibi düşünüyodm ama saten şuan büymş halleri var şzle derşm

• quote:

+1

ek olaraktan bu soruyu Naruto başlığı altında sorabilirdin yeni bir başlık açmadan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathWing

quote:

+1

ek olaraktan bu soruyu Naruto başlığı altında sorabilirdin yeni bir başlık açmadan.

Alıntıları Göster
    Ben 140'a kadar izleyip sonrada 215-220'yide izlemiştim ve Shippuuden'e geçmiştim.Geçen günler merak ettim ve 140'tan 215'e kadar olan bölümleride izledim.Sonra kendi kendime dedimki iyiki izlememişim.Çünkü gerçekten senaryoyla alakası olmayan şişirme bölümlerdi.Sürekli bir yerlere göreve gidiyorlar.Ucu illa Orochimaru'ya dayanıyor falan hep aynı hikaye.Tamam arada güzel komik bölümlerde vardı ama gereksiz bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rietveld

Ben 140'a kadar izleyip sonrada 215-220'yide izlemiştim ve Shippuuden'e geçmiştim.Geçen günler merak ettim ve 140'tan 215'e kadar olan bölümleride izledim.Sonra kendi kendime dedimki iyiki izlememişim.Çünkü gerçekten senaryoyla alakası olmayan şişirme bölümlerdi.Sürekli bir yerlere göreve gidiyorlar.Ucu illa Orochimaru'ya dayanıyor falan hep aynı hikaye.Tamam arada güzel komik bölümlerde vardı ama gereksiz bence.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar animefreak.tv den 220'ye kadar izledim naruto'yu zaten bitti başka bölüm yok. Orada movies var birde onun içinde de farklı farklı şeyler var. o ne iş ? Shippuuden'e bak ilk bölümde direk sasuke ile karşılaşıyor naruto biraz kıllandım ne iş direk karşılaşma felan diye acep eksik bir yer mi var ? movies den izlemem mi lazım ? yoksa öyle mi başlıyor ? biraz açıklarsanız sevinirim valla şuan bitti heyecan bastı.

• quote:

Orijinalden alıntı: DeHsHeT

Arkadaşlar animefreak.tv den 220'ye kadar izledim naruto'yu zaten bitti başka bölüm yok. Orada movies var birde onun içinde de farklı farklı şeyler var. o ne iş ? Shippuuden'e bak ilk bölümde direk sasuke ile karşılaşıyor naruto biraz kıllandım ne iş direk karşılaşma felan diye acep eksik bir yer mi var ? movies den izlemem mi lazım ? yoksa öyle mi başlıyor ? biraz açıklarsanız sevinirim valla şuan bitti heyecan bastı.

hayır Shippuuden'i izlemeye devam et ilk sahneler sonra ki bölümlerin ön gösterimi diyebiliriz. amaçları heyecan yaratmak işte...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yedaself

quote:

Orijinalden alıntı: DeHsHeT

hayır Shippuuden'i izlemeye devam et ilk sahneler sonra ki bölümlerin ön gösterimi diyebiliriz. amaçları heyecan yaratmak işte...

Alıntıları Göster
    Evet bende izliyecemde 135den geçsem shippuden'e olurmu ? Birşey kaçırırmıyım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Plunder

Alıntıları Göster
    Ben naruto 33 bölüm izledim sıkılmaya başladım Shippuuden geçtim. 10 Bölüm izledim, her yerde spoiler, hiç değişik karakter falan da yoktu. Zamanım da yoktu. Asla yetişemezdim, 135. bölüme geçtim 5 bölüm birden izledim. O arayı belki yazın izlerim belki de izlemem. Artık haftalık takip edicem. Bu arada karakterleri güçleri falan oyunlarından biliyorum :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Plunder

kaçırmazsın
    ilk bölümlerde sanki bişeyler eksikmiş gibi başlıyor konu aldırma devam et
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.