Şimdi Ara

Shin Megami Tensei V: Vengeance [PS5 / PS4 ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
63
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Shin Megami Tensei V: Vengeance [PS5 / PS4 ANA KONU]


    Shin Megami Tensei V: Vengeance - Duyuru Fragmanı | NSW, PS4/5, Xbox Series One, X|S, Steam, PC


    Shin Megami Tensei V: Vengeance [PS5 / PS4 ANA KONU]Official ATLUS Westyoutube
    Shin Megami Tensei V returns… with a vengeance! 🔥🖤 Venture back into a post-apocalyptic Tokyo with an all-new storyline featuring new locations, demons, and choices to make in Shin Megami Tensei V: Vengeance. Choose your path on June 21, 2024! https://atlus.link/SMTVV Physical and digital pre-orders for PlayStation 5, PlayStation 4, Steam, Xbox Series X|S, Xbox One and PC will begin on 2/27. Physical pre-orders for Nintendo Switch will also start on 2/27. Details on digital pre-orders for Nintendo Switch will be announced at a later date. Follow Atlus West: Twitter/X: https://twitter.com/Atlus_West Instagram: https://www.instagram.com/atlus_west Facebook: https://www.facebook.com/atluswest Web: https://atlus.com
    https://www.youtube.com/watch?v=KDiRwSeXbZM

    -


    Eleştirmenlerden tam not alan Shin Megami Tensei V'in yeni konumlar, iblisler ve tüm varoluşun kaderini belirleyecek seçimler içeren yepyeni bir hikayeyle büyük ölçüde genişletilmiş bu nihai versiyonuna başlayın.


    Shin Megami Tensei V: Vengeance iki eksiksiz hikaye yolundan oluşur: Yepyeni bir rota olan "İntikam Kanonu"nu deneyimleyin; yeni karakterler ve esrarengiz bir iblis grubu olan Qadištu'nun etrafında dönen, ölenlerin dramatik intikam hikayesi. Düzeni korumak için savaşanlarla ona karşı gelmek isteyenlerin savaşı dışında, kendi karanlık planlarını çizenler. Veya baş kahramanın dünyanın kaderi için savaştığı, melekler ve şeytanlar arasındaki ebedi çatışma olan "Yaratılış Kuralı" Shin Megami Tensei V'te anlatılan orijinal hikayeyi keşfedin.


    Günümüzün Tokyo'sunda meydana gelen tüyler ürpertici bir cinayet sahnesi, kahramanımızın eve yürüyüşünü engellediğinde, planlanmamış bir dolambaçlı yol onu gömülü ve bilinçsiz bırakır. Kıyametin harap ettiği, artık Da'at olarak adlandırılan çorak bir arazi olan yeni bir Tokyo'da uyanır... ancak kana susamış iblisler onun hayatına mal olmadan önce, bir kurtarıcı ortaya çıkar ve ikisi bir araya gelerek ne insan ne de iblis olan güçlü bir varlığa dönüşür: bir Nahobino.


    Kahraman, yeni keşfettiği güçle, hayatta kalmak için sürekli çatışma halinde olan efsanevi tanrılar ve şeytani zorbalarla dolu esrarengiz bir bölge olan Da'at'a doğru maceraya atılır. Cevaplar arayan kahramanın, dünyanın kaderini belirlemek için melekler ve şeytanlar arasındaki savaşta kendi yolunu çizmesi gerekiyor.


    ANA ÖZELLİKLER


    Shin Megami Tensei V'in Nihai Versiyonu


    Modern konsollar için çarpıcı görseller, karanlık bilgiler, sinir bozucu atmosfer ve güzel ve canavarca iblisler ile tamamen geliştirilmiş, her zamankinden daha iyi bir şekilde geri döndü. Yeni alanlar, iblisler ve müzikle büyük ölçüde genişletilen Shin Megami Tensei V: Vengeance, daha erişilebilir bir oynanış, geliştirilmiş bir savaş sistemi, yeni iblis deneyimleri ve daha fazla saha keşfi sunuyor.


    Bir İntikam veya Yaratılış Hikayesi


    Hangi yolu seçeceksin? Her ikisi de çelişkili ve trajik seçimlerle dolu, sizi hangi ideolojiler için savaşmaya hazır olduğunuzla yüzleşmeye zorlayan, düşmüş ya da Shin Megami Tensei V'in orijinal öyküsündeki yepyeni bir intikam öyküsünü deneyimleyin. Etrafınızda düzen ve kaos dağılırken, insanlığın kaderini belirlemek için kendi yolunuzu çizin.


    Kıyamet Sonrası Dünyayı Keşfedin


    Geniş bir çorak araziye dönüşen ve efsanevi iblisler tarafından istila edilen, büyük bir kısmı yok edilmiş bir Tokyo'da savaşın. Geniş, açık alanlarda dolaşın ve hayat kurtaran öğeler için yeni yerler keşfedin ya da müttefik olarak savaşmak veya arkadaş olmak için yüzlerce tanıdık iblisle ve düzinelerce yeni iblisle karşılaşın.


    -


    Çıkış Tarihi: 21 Haziran 2024

    Tür: RYO

    Dağıtıcı: Atlus

    Geliştirici: Atlus


    https://gamefaqs.gamespot.com/ps5/450672-shin-megami-tensei-v-vengeance

    https://www.metacritic.com/game/shin-megami-tensei-v-vengeance//








  • Çok güzel haber.Shin Megami Tensei V: Vengeance [PS5 / PS4 ANA KONU] 

  • Atlus'un batı pazarına açılması çok büyük şans diğer platformlara sahip olan oyuncular için. Must play oyunlardan biri.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.