spoiler lar var yeni kotuler gelecek madaradan 2 kat daha guclu falan hatta kushina kötulerden olacakmıs
Hikaye Naruto'nun kage olma isteğiyle başladı. Yani bu olana dek manga sonlanmaz. Ama Naruto yaşadıkça ninja sisteminin bozuk olduğunu gördü. Eğer bir gün Kage olsa dahi bu onun için amaçtan çok bir araç olacaktır. Şu an sinyalleri verilmeye başlandı zaten, Naruto bana kalırsa kageden de büyük olacak ve ikinci bir bilge olarak dünyaya huzur ve barışı getirecek. Shinobilik sistemi başından bozuk olduğu için ileride Naruto köyleri bile karşısına alır gibime geliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: CLAIRV0YANT
Hikaye Naruto'nun kage olma isteğiyle başladı. Yani bu olana dek manga sonlanmaz. Ama Naruto yaşadıkça ninja sisteminin bozuk olduğunu gördü. Eğer bir gün Kage olsa dahi bu onun için amaçtan çok bir araç olacaktır. Şu an sinyalleri verilmeye başlandı zaten, Naruto bana kalırsa kageden de büyük olacak ve ikinci bir bilge olarak dünyaya huzur ve barışı getirecek. Shinobilik sistemi başından bozuk olduğu için ileride Naruto köyleri bile karşısına alır gibime geliyor.
Bence de bu daha olası.
quote:
Orijinalden alıntı: CLAIRV0YANT
Birkaç ay önce benzer bir yorum yapmıştım. Bana da Naruto'yu kagelik kesmeyecek gibi geliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: melkor23
Altı yolun sennin'inden bence de daha güçlü olamayacak ama şahsi düşüncem o seviyeye çıkacak ve aynı onun gibi shinobi dünyasına farklı bir çehre kazandıracak. Çünkü Jiraiya'nın hayalini gerçekleştirmek istiyor ve Nagato ile Minato'yla olan konuşmasında da mevcut shinobi sisteminin işlemediği vurgulanmıştı. İşin sonunda tamamen barışın hakim olduğu ve Naruto'nun başını çektiği bir sistem gelecek ve dizi bitecek diye düşünüyorum. O yüzden Naruto en az iki tane daha time skip yapar bence... Bundan sonrakin de Minato'nun yaşına gelir, sonrasında da Ero'nun... Tabii biraz da temennim.
Ero'nun yaşa geleceğini sanmam.Minato'nun yaşındayken biter gibi geliyo ama iki time skip aşağı yukarı 10 sene eder ki bu da
akkipuden kesin çıkmalı büyük savaş bitince konu kalmıyacak hiç olmadı naruto sasukeyle dövüşür veya hokage olur yani anime yürümez zaman atlaması olursa devam edebilir
bence akkipudende önceki akatsuki üyelerinin öğullarıyla savaşırlar
quote:
Orijinalden alıntı: umutum9
Hepsi aile babası tipinde zaten Zetsu'nun oğlunu düşünemiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: smallhero55
quote:
harbiden :D valla yeni seri olur mu bilmem ama 5 aya yakın fillere girmiş naruto diyolar yeni seri haberi olabilir ya da naruto bitecekde anime sürsün olayıda olabilir..işler karışık hani ileri atsa ne çıkcak ortaya bilemedim şimdi kim kaldı ki hani dediğiniz gibi çocukları falan olsa neyse bi kere bütün köyler 1 savaş için ilk defa birleştiler artık ilişkileride çok iyi olur bu yüzden Jiraiya sölenen kehanet gibi dünyaya barışı getirmiş olcak naruto bu sayede savaşla bitebilir hiç istemiyorum bunu ama Narutoyu öldürürse masashi eğer öbür dünyada iki elim yakasında yani
quote:
Orijinalden alıntı: GaaaRA
quote:
Orijinalden alıntı: smallhero55
quote:
harbiden :D valla yeni seri olur mu bilmem ama 5 aya yakın fillere girmiş naruto diyolar yeni seri haberi olabilir ya da naruto bitecekde anime sürsün olayıda olabilir..işler karışık hani ileri atsa ne çıkcak ortaya bilemedim şimdi kim kaldı ki hani dediğiniz gibi çocukları falan olsa neyse bi kere bütün köyler 1 savaş için ilk defa birleştiler artık ilişkileride çok iyi olur bu yüzden Jiraiya sölenen kehanet gibi dünyaya barışı getirmiş olcak naruto bu sayede savaşla bitebilir hiç istemiyorum bunu ama Narutoyu öldürürse masashi eğer öbür dünyada iki elim yakasında yani
Naruto bitse de anime devam etsin olur mu hiç hikayenin içine .... Neyse Naruto'yu da hokage yapmadan öldürürlerse sabah akşam Kishi'hin tüm sülalesinin kulakları çınlar
Naruto'yu hokage yapmadan öldürsünler var ya...adam toplayıp,Tokyo sokaklarını döner bıçaklarıyla basmassak ne olayım.
Umarım bu saçmalık bu seri ile son bulur.
quote:
Orijinalden alıntı: Razura
Naruto'yu hokage yapmadan öldürsünler var ya...adam toplayıp,Tokyo sokaklarını döner bıçaklarıyla basmassak ne olayım.
Bir bakıyormuşuz hikaye öyle gelişmiş ki sasuke hokage olmuş
quote:
Orijinalden alıntı: Chidori
quote:
Orijinalden alıntı: Razura
Bir bakıyormuşuz hikaye öyle gelişmiş ki sasuke hokage olmuş
Olur olur Kishi bu naapacağı belli olmaz.Hatta Naruto da kötü adam falan bile olur
Bu arada flood yapmış gibi olacak ama gördüğüm bi resim.Bu şekil giyinim fena değil ha ?
Sasuke'nin surat ifadesi küçük Emrah gibi olmuş.
Sasukenin Allah belasını versin Bezdirdi beni artist.
quote:
Orijinalden alıntı: Saitou Hajime
Yok yav severim sasukeyi. Güç için herşeyi yapar kendini bile satar
orochimaru ya gitmesi gibi.
quote:
Orijinalden alıntı: Chidori
quote:
Orijinalden alıntı: Saitou Hajime
Yok yav severim sasukeyi. Güç için herşeyi yapar kendini bile satar
orochimaru ya gitmesi gibi.
Narutonun gülüşüne bitiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: xLordRealx
Sasuke'nin surat ifadesi küçük Emrah gibi olmuş.
Sasuke Orochimaru'ya gitmese hikaye ilerleyemezdi.Ya Sasuke arka plana atılır ya da Naruto ile birlikte savaşır Naruto'nun ilerlemesi sıkıntılı olurdu.Bu arada ben de Sasuke'den nefret eden biriyim ama şu aralar eski bölümlerini izliyorum Sakura'ya ayar falan veriyo Sasuke'yi sevmeye başladım