Şimdi Ara

Naruto (754. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.296
Cevap
30
Favori
548.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 752753754755756
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Onla beraber izleyeyim o halde. Yorumun için sağol.
  • İzlemeyi bırakalı birkaç yıl olmuş sanırım. Neredeyse 50 bölüm birikmiş Buralarda ölmüş tabi bu süreçte. Obito'nun görkemli vedasından sonra bölümle ilgili sadece 2 yorum saydım. Benimkisi de 3. olsun. Rip Obito, sulu gözlerle izlettirdin kendini

Uchihaların çektiğini kimse çekmedi sanırım şu animede. Her bir Uchiha'nın hikayesi ayrı bir dram/trajedi. Hepsinin hikayesi de etkiledi beni. Obito'yu da başından beri sevmiştim, şimdi o da gitti. Neyse en azından Rin'in yanına gitti deyip teselli edelim kendimizi. Obito'nun ve Rin'in hatırına da şu eski ama güzel videoyu paylaşayım:

• Siyah. kullanıcısına yanıt
    Yalnız bu Uchihaların çoğu takıntılı.Obito Rin'e,Madara kardeşine,İtachi Sasuke'ye resmen takıntılılar,Sasuke de sonlara doğru sürekli İtachi deyip deyip durdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son bölüm cinayetti.

• 2. Hokage açıkladı bu durumu zaten. Uchihalıların sevdiklerine karşı beslediği sevgi senjulardan çok daha fazla. Bunun sonucu olarak da bağlarını kim koparırsa, sevgileri aynı ölçüde bağı koparan kişiye ya da sisteme karşı büyük bir nefrete dönüşüyor.
  • 1.5 yıl oldu izlemiyorum. En son obitoya karşı savaş vardı. baya bir bölüm birikmiştir. İzlemeye başlamak lazım.

• gözü dolmıyan bizden değildir gördüğüm en iyi duygusal amvdir narutonun bitmiş olmasınında payı var tabi ki
  • Arkadaşlar animeyi yaklaşık 1 yıldır izlemiyorum en son sasuke-naruto-sakura vs bir olup obito ve madara ile savaşıyordu, bölüm kaç oluyor buralar tahminen ve anime bitti sanırım değil mi, bir de filler hariç hikaye hangi bölümden sonra devam ediyor, bu soruları yanıtlarsanız sevinirim başlamayı düşünüyorum çünkü kaldığım yerden

Bir de hd olarak indirebileceğim bir site var mı, torrent de olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 29 Ağustos 2016; 2:28:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Arkadaşlar animeyi yaklaşık 1 yıldır izlemiyorum en son sasuke-naruto-sakura vs bir olup obito ve madara ile savaşıyordu, bölüm kaç oluyor buralar tahminen ve anime bitti sanırım değil mi, bir de filler hariç hikaye hangi bölümden sonra devam ediyor, bu soruları yanıtlarsanız sevinirim başlamayı düşünüyorum çünkü kaldığım yerden

Bir de hd olarak indirebileceğim bir site var mı, torrent de olur.

animesi bitmedi. mangası bitti. bence başlama. zaten senin kaldığın yerden sonraki çoğu kısım filler. animesi bitince başlarsın.

• Hala mı devam ediyor oha, manga biteli 2 sene olacak nerdeyse :D, bekleyelim o zaman.
  • Son dövüş videosu yayınlanmış diyorlar, onu gösterirler, sonra direkt manganın sonuna geçmeyip narutonun nasıl hokage olduğunu milletin nasıl evlendiğini falan gösterecekler herhalde.
  • KAKÁ K kullanıcısına yanıt
    Kissanime'den ing altyazı veya dublaj olarak indirebilirsin.
  • [A]narchy kullanıcısına yanıt
    evet baya güzel bir amv olmuş bu adamın yaptığı diğer amv lerde güzeldir izlemenizi tavsiye ederim
  • Obito ilkinde taşın altında kaldın ağlattın, öldün sandık. Bu sefer gerçekten öldün, yine duygulandırdın. Tartışmasız Naruto evreninin en acı dolu yaşam hikayesine sahip karakteri Obitodur, Rin'le öbür dünyada mutluluklar!
  • 20-25 bölüm biriktirmiştim 2-3 günde hepsini izledim, bu şekilde daha iyi oldu... Bu animeyi bu kadar uzatmayıp bizi soğutmasalardı daha iyi olacaktı. Her şeye rağmen hepimizin gönlünde yer etti Naruto.
  • son bölümde gözümden yaş gelmedi desem yalan olur.
  • duygusal bir bölümdü. keşke madara ile hashirama biraz daha konuşsaydı..

neyse sona da geliyoruz zaten, gidiyor gönlümün efendisi :(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tobi naruto shippuuden in kaçıncı bölümünde çıkıyor?
  • birde kakashi rin i mangekyo içinmi öldürüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kajakalata

birde kakashi rin i mangekyo içinmi öldürüyor

nasıl izledin 25 - 50 bölüm atlayarak mı
  • 
Sayfa: önceki 752753754755756
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.