Şimdi Ara

Naruto (755. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.296
Cevap
30
Favori
548.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 753754755756757
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kakashi rin i öldürmüyor rin kakashinin chidorisine atlıyor ve köy için kendini feda ediyor bu sırada kakashinin MS i açılıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ignite kullanıcısına yanıt

• quote:

Orijinalden alıntı: Ignite

quote:

Orijinalden alıntı: kajakalata

birde kakashi rin i mangekyo içinmi öldürüyor

nasıl izledin 25 - 50 bölüm atlayarak mı

naruto yu bitireli birkaç gün oldu naruto shippuuden e yeni başladım kakashinin geçmişinide izlemiştim youtubee da kakashinin rin i öldürdüğünü gördüm merak ettim
  • naruto shippuuden in bitmesine az kaldy sonra naruto gaiden in animesini mi çykaryrlar ayryca borutonun mangasy devam edicek mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5B0101043 -- 5 Eylül 2016; 15:30:54 >
  • En son kaç bölüm oldu. En son gördüğümde 250. Bölüm falan vardı. Ben de de 50 60 bölüm vardı ama tr altyazı problemi yüzünden fazla izleyemedim

• quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

En son kaç bölüm oldu. En son gördüğümde 250. Bölüm falan vardı. Ben de de 50 60 bölüm vardı ama tr altyazı problemi yüzünden fazla izleyemedim

şuan 474. bölümde tahminen son 5-6 bölüm kaldı
  • kperson35 kullanıcısına yanıt
    Uçmuş resmen kurtlar vadisi gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Espâda

Obito ilkinde taşın altında kaldın ağlattın, öldün sandık. Bu sefer gerçekten öldün, yine duygulandırdın. Tartışmasız Naruto evreninin en acı dolu yaşam hikayesine sahip karakteri Obitodur, Rin'le öbür dünyada mutluluklar!

Çöp karakter. Talk no jutsu yiyenlerden. Her haltı rin için yaptım falan. Yok you let rin die falan fıstık. Rock Lee'nin hikayesi bile 1000 çeker
  • Arkadaşlar aklım çok karıştı yardımcı olurmsunuz naruto shippuuden 106. bolumdeyım bir şöyle ne var ne yok bakarken farklı şeyler gördüm mesela animenin sonu bellimi nasıl bitcek diye narutonun oğlumu oluyo (baruto) yoksa ölüyomu kolları kopuyomus vs. sasuke içindeki kyuubiyi kendine mühürlüyo falan,naruto kimle evleniyo farklı sonuçlar olunca devreler yandı benim basıt bir şekilde açıklarmısnız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infection

quote:

Orijinalden alıntı: Espâda

Obito ilkinde taşın altında kaldın ağlattın, öldün sandık. Bu sefer gerçekten öldün, yine duygulandırdın. Tartışmasız Naruto evreninin en acı dolu yaşam hikayesine sahip karakteri Obitodur, Rin'le öbür dünyada mutluluklar!

Çöp karakter. Talk no jutsu yiyenlerden. Her haltı rin için yaptım falan. Yok you let rin die falan fıstık. Rock Lee'nin hikayesi bile 1000 çeker

Naruto
  • mtylmz3344 M kullanıcısına yanıt
    Aklını karıştırdığını düşündüğün pek çok bilgi yanlış.
    Kendini izlediğin bölümlere verip keyfini çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: meke

Aklını karıştırdığını düşündüğün pek çok bilgi yanlış.
    Kendini izlediğin bölümlere verip keyfini çıkar

hangileri yanlış doğru bir soylermsınız gittikçe uçuyorum :(
  • one ya bebe spoilere boğmuş konuyu mundar etti herşeyi.

tamam manga okuyan biliyor ama herkes okumadı...
  • İtachi nin narutoya verdiği güç ne bilen söyleyebilir mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SessizGenc

İtachi nin narutoya verdiği güç ne bilen söyleyebilir mi?

Güç falan vermedi bildiğim kadarıyla. Genjutsu koydu içine. Naruto nun içinden çıkan karganın ems si itachi nin Kendi ems ı ile temas edince edo tensei bozuldu işte. Vücudunun Kontrolünü ele aldı itachi.

Şu sahnede oluyor.

• mu5tafa kullanıcısına yanıt
    Sağolasın kardeşim hep aklımda olan birşeydi zaten yaklaşmışım az kalmış o bölüme

• 280 i izledim 2 yıl ara vermişim fakat üzülmedim fillerları görünce oldukça özlemişim güncel izlerken kızdığım saçma dediğim şeyler şuan umrumda değil oldukça zevk alıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: SessizGenc

Sağolasın kardeşim hep aklımda olan birşeydi zaten yaklaşmışım az kalmış o bölüme

Arkadaşın dediği doğru ancak, Itachi kargayı Edo Tensei'den kurtulmak için koymadı.

Genjutsu'yu yerleştirmesinin sebebi, Sasuke kendisini öldürdükten sonra olur da Tobi ona yaklaşır, olanları anlatır ve Konoha'ya karşı kullanır ise, Sasuke'yi durdurmasını sağlamaktı.

Itachi, Sasuke gerçeği öğrenir ise ems açacağını biliyordu. Bu yüzden kendi ems'ı ile aktif hala gelecek bir genjutsu yerleştirdi Naruto'nun içine. Çünkü Sasuke Konoha'ya saldırdığında ona karşı koyacak ilk kişinin Naruto olduğunu anlamıştı. Genjutsu'nun etkisi, etkisi altına aldığı kişiye, ''Konaha'yı Koru'' misyonu vermesiydi. Böylece Sasuke'yi karanlık yoldan kurtarmış olacaktı Itachi. Ancak Sasuke ile karşılaşmadan Naruto, Itachi ile karşılaştı ve genjutsu Itachi'yi etkisi altına aldı. Böylece de Edo Tensei'den kurtulmuş oldu.

Itachi'nin asıl amacı Sasuke'yi kurtarmaktı.
  • Cypon kullanıcısına yanıt
    Sağolasın o bölümü izledim itachi anlatıyor orada

• son rasengan'ı doldururken ilk elin jiraiya'dan gelmesi
  • 
Sayfa: önceki 753754755756757
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.