Bildirim
Naruto (71. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: RealNember

96da 100de 1000000 kapışma var ama asıl konu bu değil.Asıl konu bu kapışmanın kaç bölüm ve yapılan jutsuların açıklanmasının toplamda kaç bölüm süreceği.
_____________________________ "Hiç, bildikleri hiçtir, bilmek istedikleri hiç."Çicek Rüzgarı kaosun içine düşüyor ve Çiçek Tanrısı haykırıyor.
Cennetimsi rüzgar kaosun içine düşüyor ve Cennetimsi Şeytan gülüyor.
Katen Kyoukotsu.
Başlangıçta hiç kimse gökte değildi.
Ne sen, ne ben, ne de Tanrı.
Ancak,gökyüzünün tahtındaki dayanılmaz boşluk son bulacak. -
Ben narutoyu youtube'den takip ediyordum :(, ama 90 dan sonraki bölümler tam olarak yok. _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Az önce shippusen 76-77 yi izlerken farkettim şok oldum . Arkadaş kim bu Kiyomu Fukuda? Adamın kellesine 7.800.000.000 ryou değer biçmişler. Asuma'nınkine 35.000.000 ryou.
Hayvansı bir karakter olmasını ve ilerde karşımıza çıkmasını diliyorum
_____________________________ MADDE 1: Türkiye devleti bir cumhuriyettir.
MADDE 2: Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devletidir.
MADDE 3: Türkiye devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçedir. Bayrağı, şekli kanununda belirtilen, beyaz ay yıldızlı al bayraktır. Milli marşı İstiklal Marşı’dır. Başkenti Ankara’dır.
MADDE 4: Anayasa’nın 1 inci maddesindeki Devletin şeklinin Cumhuriyet olduğu hakkındaki hüküm ile, 2’nci maddesindeki Cumhuriyet’in nitelikleri ve 3’üncü maddesi hükümleri değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif edilemez. -
Pardon valla manga başlığını göremeyince burasıdır diye yazmıştım _____________________________ 320 GB SLIM PS3 KULLANICISI
Oyunlarım: Mortal Kombat 9,Modnation Racers,Batman: Arkham Asylum,Heavy Rain
İstek Listem:L.A. Noire, Marvel Vs. Capcom 3: Fate of Two Worlds
PSN : InsolentKid -
animede fillerlar bitti mi? 90dan beri izlemiyorum. _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: linkin_park20
animede fillerlar bitti mi? 90dan beri izlemiyorum.
Daha bitmedi._____________________________ 
-
Fillerslar hakkında=
_____________________________ -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nibur_n -- 12 Şubat 2009; 1:51:14 >_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: nibur_n
arkadaşlar shippuden 30. bölümdeyim. Ya bu sasori çok salakça ucuz ucuza ölmedi mi? 3. kazakageyi bile öldürebilen biri nasılda 2 kişiyi öldüremedi aklım almadı? yoksa akatsuki takımını çok mu hafife alıyorum. Diğer deidaranında 2 kolu gitti. Napcak bilmiyorum. :D Aynı zamanda gaara da çok çabuk öldü
Gaara hakkında
Deidara hakkında...
Bunu okumanı, Tavsiye etmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 11 Şubat 2009; 19:19:05 >_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: muhacir
Deidara hakkında...
Bunu okumanı, Tavsiye etmiyorum.
Hidan değil KAKUZU
Karışıyo arada...
Ya arkadaşlar okusam mı okumasam mı kararsız kaldım 
Çok zor bir karar
. Ama gaarayı tahmin ediyorum. Nine kendi canını verip onu hayatta döndürecek bence
Okumadım ama spoilerleri
OKUSAM MI?
nibur_n Okusanda farklı bısey olmayacak zaten ama yazdıgına bı spoiler geç
_____________________________ "Hiç, bildikleri hiçtir, bilmek istedikleri hiç."Çicek Rüzgarı kaosun içine düşüyor ve Çiçek Tanrısı haykırıyor.
Katen Kyoukotsu.
haklısın unutmuşum
naruto shippuden 96 çıktı beyler.
Katen Kyoukotsu.
quote:
Orjinalden alıntı: BeyzadeM
İnşallah Naruto tekniği tamamlar da bizde biraz olsun zevk alırız animeden_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: Kogan
quote:
Orjinalden alıntı: BeyzadeM
İnşallah Naruto tekniği tamamlar da bizde biraz olsun zevk alırız animeden
Kishi bu hızla giderse naruto odun gibi kalmaya mahkum kalacaktır.
Adam 200 bölümden fazla bir süredir hala Kagebunshin, Sexy No Jutsu, Rasengan,FFuton Rasen-Shuriken kullanıyor.
Katen Kyoukotsu.
O teknik onların uydurdukları bir teknik değil mi? Nasıl tamamlasınlar
.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki