Şimdi Ara

Naruto (56. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 12 Aralık 2008; 14:09:46 >

Orjinalden alıntı: faust13

%50 de diyordu değilmi jutsu için yamato

ewt

• O rasengan Kakashi'nin elini yakmıştı hep, %50 öyleyse, %100 baya müthiş olacak herhalde
     Naruto

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :blaCk: -- 12 Aralık 2008; 20:05:31 >

• %50 sini becerebilirken yerde koca bi krater açabiliyosa %100 ü çok mrak ediorum Ama mangaka naruto yu küçük emrah yerine koyuyo hani emrah bütün film boyunca gözü yaşlı annesini arar ya naruto da ağlaya ağlaya sasukeyi arıyo mangka nın narutoya kastı var sanki bu mangaka naruto ya %100 ünü yaptırmaz ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yedaself -- 12 Aralık 2008; 20:22:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: :blaCk:

O rasengan Kakashi'nin elini yakmıştı hep, %50 öyleyse, %100 baya müthiş olacak herhalde
     Naruto

kakashinin elini yaktigi zaman %50de bile degildi bu arada belki %100unu paini oldururken kullanir belli olmaz
  • Bugun markette hazır Ramen gördüm ve aldım.1 bardak tan oluşuyor.İçinde uzun erişte,küçük pişmiş köfteler,1-2 tane küçük biber ve domates sosuna benzer birşey var.Kaynar suyu bardağa boşaltıyorsunuz.3-4 dakika bekleyip karıştırıyorsunuz.Afiyetle yiyiyorsunuz.Açıkcası hoşuma gitti.Yanında köfte iyi gidiyo.

Rameni sevdim kısaca
    Now, go forth. Unleash the Tides of Doom, upon all those who would oppose us.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kubilay

Ramenin hası İchiraku Ramande yenir

Ve Iruka Sensei ile birlikte.

Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS

Bugun markette hazır Ramen gördüm ve aldım.1 bardak tan oluşuyor.İçinde uzun erişte,küçük pişmiş köfteler,1-2 tane küçük biber ve domates sosuna benzer birşey var.Kaynar suyu bardağa boşaltıyorsunuz.3-4 dakika bekleyip karıştırıyorsunuz.Afiyetle yiyiyorsunuz.Açıkcası hoşuma gitti.Yanında köfte iyi gidiyo.

Rameni sevdim kısaca

Hangi marketten aldın, bende yemek istiyorum ama nereden bulabileceğimi bilmiyorum.
    The time we spent together however long it was meant the world to me. I would love to see you again, but unfortunately, I cannot. You see, I am a ghost. I can't only materialize once every decade on the anniversary of my death. I chose to spend my one day among the living with you, sweet... Resident. Perhaps we will meet again in another decade, provided you keep your figure.
    Until then, all my love from the beyond,
    Barney
  • filler ların hepsi kötü değil çok komik yerlerde vardı.
    ama keçi boynuzu gibi
    bir damla bal için 1 kilo odun yenirmi bilmem
    ben şahsen hepsini izledim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS

Bugun markette hazır Ramen gördüm ve aldım.1 bardak tan oluşuyor.İçinde uzun erişte,küçük pişmiş köfteler,1-2 tane küçük biber ve domates sosuna benzer birşey var.Kaynar suyu bardağa boşaltıyorsunuz.3-4 dakika bekleyip karıştırıyorsunuz.Afiyetle yiyiyorsunuz.Açıkcası hoşuma gitti.Yanında köfte iyi gidiyo.

Rameni sevdim kısaca

Hangi marketten aldın ve fiyatı nedir?
    Ben bir de dango denemek istiyorum. Güzel bir japon tatlısıymış.

@Kubilay

@Rosenrot , @windsurf

Ben Bursada yaşıyorum.Kükürtlüdeki Pembe Çarşı isimli Alışveriş merkezindeki Özhan isimli marketinden aldım.Hazır bir bardakta satılıyor.Fiyatı 3YTL.Tek yapmanız gereken sıcak su eklemek.

Adı: Leader Ramen idi.İstanbulda çok rahat bulursunuz.

Fakat hazır yiyicek olduğu için eriştelerin tadı hoş değildi.Onun yerine 1 paket Spagetti,biraz domates sosu (su kıvamında olan,şehriyeli çorbada kullanılır) çok az soğan,1-2 biber , istediğiniz baharatları ilave ederek çok rahat aynısından yapabilirsiniz.Tek farkı eriştenin daha doğrusu spagettinin kalite farkı olur

(KOnu nereye kaydı demeyin.Naruto Ramenin içindeki bir yiyeceğin ismidir,ayrıca Narutonun en sevdiği yemek Ramen dir. )
  • migros'larda bulunuyor, ama duyduklarım ve yukarıda yazılanlar pek iyi olmadığını söylüyor. istanbul'daysanız ve paraya kıyabilirseniz iyi bir ramen yiyebileceğiniz yerler var.(kore ve japon lokantaları)

yalnız içerdiği domuz eti nedeniyle naruto'nun ramen'ini yermisiniz bilemem.(hazır olanlarında domuz eti yok.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dergul -- 13 Aralık 2008; 20:50:26 >

[DH] Öğretmenler Odasi!
  • Bu anlatılanlar değilde, Ramen deyince Naruto'nun onu nasıl yediği geliyor aklıma, dolu dolu, iştahla İnsanın iştahı açılıyor.

çocuk hemen yio naapsın iki can taşıo

Orjinalden alıntı: dergul

migros'larda bulunuyor, ama duyduklarım ve yukarıda yazılanlar pek iyi olmadığını söylüyor. istanbul'daysanız ve paraya kıyabilirseniz iyi bir ramen yiyebileceğiniz yerler var.(kore ve japon lokantaları)

yalnız içerdiği domuz eti nedeniyle naruto'nun ramen'ini yermisiniz bilemem.(hazır olanlarında domuz eti yok.)

İçerenköy Carrefour'da bir Şangay restoranı gördüm.Uzak Doğulu bir adam tezgahtardı.Adama "Ramen var mı?" diye sorduğumda bana makarna mı diye sorup resmini gösterdi.Sıradan tabağa bildiğimiz makarnayı koymuşlar 18 Ytl'ye satıyorlar.Hiç iyi değildi açıkçası almadım ama bildiğimiz makarna olduğu besbelli...
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.