Şimdi Ara

Naruto (531. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • son birkaç bölümdür bir noksanlık var tat vermiyor açıkçası çizimlerden midir nedir bilemedim sanki özet geçiliyor her sahne özensiz inşallah böyle devam etmez
    Öğretilenler sadece size ait değil; bütün uygarlığın malıdır.
  • Çok kısa ya....
  • Animedeki çizimler, Naruto kaplumbağa adasına geldiğinden beri yerlerde sürünmeye devam ediyor. Neredeyse hiç düzelme göstermedi. Chikara'daki çizimler bile çok daha kaliteliydi.

Yinede anime candır; ha gayret, beş bölüm daha diyorum.

• Chikaraya yatiracaklari parayi bu bolumlere yatirsalar bolumler daha kaliteli olabilirdi elbet,ozellikle ileriki bolumleri dusunerekten bunu soyluyorum,ha ileriki bolumleri guzel yapacaklarsa bunlara raziyim tabi,gerci bu bolumlerde fena degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

Orijinalden alıntı: adilazimdegilx

O Amaterasu neydi ya öyle? Bıraksalar ben daha güzel çizerim Nerede durduğu bile belli değildi hava da uçuyordu üstünde mi duruyordu Bölüm çok güzeldi ama ordan kurtardı da rahat izletti kendini. Birçok soru cevaplanmış oldu böylece. İtachi Reyiz akıyor

Bu arada @Rietvield
    1-49 arası 6 tane nurama yazsana hocam

Hocam yazayımda tutsa ben kendim zengin olcam.

Bu arada ben Itachi'nin Edo Tensei'den nasıl kurtulduğunu tam olarak çözemedim.Anlattı ama anlayamadım.Birisi açıklarsa sevinirim.

Itachi'nin Sasuke ile karşılaşmasını sabırsızlıkla bekliyorum.

Soğuk Ve Boş Birşey Var Kızın Gülüşünün Ardında , Üstgeçitte Duruyor.Birkaç Saniye Sonra Havada Süzülüşünü İzliyorum.Sonunda Gülüşü Daha Sıcak Ve Anlamlı.Niye Güldüğünü Asla Öğrenemiycem , Artık Sadece Ruhsuz Bir Et Parçası...
    _╬_ Marilyn Manson l157l (Yeni Albüm "The Pale Emperor" Çıktı) _╬_
    :::^^::: Rietveld (RSA) Yazılım Ve Bilgi Evreni :::^^:::
  • Sanırım Shisui'nin kişiyi farkında olmadan yönetme tekniğini kullandı. Yani göz açığa çıktığında Kabuto'yu habersiz ele geçirdi ve Itachi'yi salmasını sağladı. Başka mantıklı bir açıklama gelmiyor aklıma.

o göz uchiha shisui'nin gözü. kendisi en güçlü genjutsuya sahip olan kişinin gözü. o gözü itachi kendi gözüne cevap verecek şekilde ayarlamış. ne zaman itachi'nin gözü ms ye geçecek, o zaman o göz narutonun mideden çıkacak. bunu narutoya verme amacı ise olası bir naruto vs sasuke karşılaşması içindi. sasuke'nin kendisi gibi kör olacağını ve itachinin gözlerini takıp ems'yi açacağını biliyordu.. bu gözlere yereştirdiği genjustsu kodu ise "konahayı koru" idi. yani bununla sasuke'ye genjutsu atınca sasuke köye saldırmaktan vazgeçecekti..

ama bunu kabutonun edosundan kurtulmak için kullandı. kendi kendine genjutsu attı yani. ee haliyle kabuto etkilendi bundan ve kurtuldu edo'nun etkisinden. artık kafasına göre dolaşıyor. ( en azından benim anladığım böyle )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arseniCem -- 31 Ocak 2013; 22:52:53 >

Orijinalden alıntı: Rietveld

Yuıkarıdaki arkadaşlar yok öyle olmuyor falan dedi ama dediğim gibi oldu yaa.Spoiler yemeyelim diyemi öyle yaptılar acaba.

quote:

O Amaterasu neydi ya öyle? Bıraksalar ben daha güzel çizerim Nerede durduğu bile belli değildi hava da uçuyordu üstünde mi duruyordu Bölüm çok güzeldi ama ordan kurtardı da rahat izletti kendini. Birçok soru cevaplanmış oldu böylece. İtachi Reyiz akıyor

Bu arada @Rietvield
    1-49 arası 6 tane nurama yazsana hocam

Hocam yazayımda tutsa ben kendim zengin olcam.

Bu arada ben Itachi'nin Edo Tensei'den nasıl kurtulduğunu tam olarak çözemedim.Anlattı ama anlayamadım.Birisi açıklarsa sevinirim.

Itachi'nin Sasuke ile karşılaşmasını sabırsızlıkla bekliyorum.

Yaz, belki kendine şansın yoktur. Ama zengim olursam tanımam valla

Yukarıda teorinin yanlış olduğunu söyleyen bendim. Biraz bilerek yaptım izlerken haklı çıkınca daha çok hoşuna gider diye biraz da doğru söyledim zira en önemli kısmı tutturmuştum ama ayrıntılar doğru değildi.
    Şimdi mantık şöyle:
    - Uchiha Shisui en güçlü genjutsuya sahip olan ninjaydı. Koto Amatsukami. Öyle güçlü bir göz gücü olunca peşinde de gözlerini isteyenler vardı tabi. Başta Danzo. Ki zaten İtachi onu bulduğunda Danzo Shisui'nin bir gözünü almıştı. Danzo'nun sağ gözü Shisui'ye aitti, neyse. Shisui daha fazla kaçmak istemediğinden mi yoksa zaten ölecek olduğundan mı bilinmez (İtachi gibi o da aşırı Sharingan kullanımdan gitmiş olabilir, sigara gibi meret) kalan gözünü güvendiği İtachi'ye bırakıp ortadan kayboldu. Gözü İtachi'ye köyü koruması amacıyla verdi. İtachi bu gözü kargalarından birinde sakladı gereken bir gün gelene kadar. Ancak İtachi de yolcu olduğunu biliyordu. Kendisi olur da başaramam, Sasuke doğru yolu bulamazsa diye düşünürken gözü kullanmayı düşündü. Gözü Sasuke'de direkt kullanmadı-kullanamadı. Ayrıca savaş sırasında ve ölümüyle Sasuke'ye göstermek istediği şeyler de vardı. Kendisi ölü olacağı için gözü verecek birisi lazımdı. Orada Naruto devreye girdi, İtachi Naruto'nun inadına ve Sasuke'yi kardeş gibi görmesine güvenerek gözle beraber kargayı Naruto'ya yerleştirdi. Çünkü ileride bir gün Sasuke'yle karşılaşması en mümkün şahıs oydu. Göz dediğimiz gibi güçlü bir genjutsuya sahip. İtachi göze "Konoha'yı koruma" genjutsusu yükledi (öyle mi denir ya ) Kendi Mangenkyo'sunu görürse göz ortaya çıkacak ve karşıdakine "Konaha'yı koruma" genjutsusu yapacaktı. İtachi bunu en kötüsü için hazırladı. Olur da Sasuke yola gelmezse, abisinin gözlerini alıp Eternal Mangenkyo açıp Konoha'ya filan saldırırsa diye. İtachi'nin planı buydu ama istediği gibi gitmedi.
    Naruto'yla savaşırken Kabuto Amaterasu vs. atmazsa olmazdı tabi. Bunu yaptığı anda da Naruto'nun içindeki karga İtachi'nin Mangenkyo'sunu görüp ortaya çıktı ve İtachi'ye "Konaha'yı koruma" genjutsusu yaptı. Koto Amatsukami hariç hiç bir genjutsunun gücü böyle bir şeye yetmezdi. Genjutsu, Edo Tensei'nin kontrol gücünün üstünde bir başka katman oldu. Bu sayede İtachi Konoha'yı koruma amacıyla olduğu sürece istediği gibi hareket etme yeteneği kazandı. Düşman taraf Kabuto ve Madara olduğu için haliyle Naruto'ların tarafına geçmiş oldu.
    Senin teorinde İtachi bu kargayla Edo Tensei'den kurtuluyordu. En önemli kısmı buraydı zaten orayı da tam tutturmuşsun yani. Onu söylemiştim. Ama önceki mesajda dediğim gibi İtachi bunu planlamamıştı. Ona göre tamamen şans eseri oldu. Ölürken bile amacı amacı kendisini değil Sasuke'yi ve köyü korumaktı. İtachi reyiz bir başka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adilazimdegilx -- 31 Ocak 2013; 23:10:20 >

ANIME&amp;MANGA Origin:DHadilazimdegilx Steam:The Loly Trinity Nintendo 3DS FC: 2337-4451-5701
    Gigabyte B550 Gaming X V2 - Ryzen 7 5800x3D - Scythe Fuma 2 - 2x 32GB Corsair Vengeance LPX 3600Mhz C18 - Zotac GTX 1070 Mini - Crucial MX100 256GB + Samsung QVO 1TB + Samsung F3 500GB - Phanteks P360A - Samsung C27JG50 27" QHD 144Hz - Logitech G105 Klavye &amp; Logitech G300s Fare - Logitech X530 5+1 &amp; Logitech G35 - Logitech F510 Gamepad &amp; Logitech Driving Force GT - xDrive 15'li Oyuncu Koltuğu - NETBOOK: Acer Aspire One AO722

• Arkadaşlar başından beri bug mu? diye merak ettiğim bir mevzu var. Öncelikle Itachi'nin bugünkü bölümdeki gözleri Sasuke'nin gözleriydi değil mi? (ingilizce altyazılı izledim bugünkünü bahsedilmiş olabilir)
    İkinci ve asıl anlatmak istediğim ise Nagato! Nagato'nun 2 gözünü birden dikkat etmeme rağmen görememiştim ki bu bölümde iki tane rinnegan'ı olduğu aşikar. Tobi'nin Nagato'dan rinnegan aldığını biliyoruz, peki nereden geldi bu rinnegan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertozel

Arkadaşlar başından beri bug mu? diye merak ettiğim bir mevzu var. Öncelikle Itachi'nin bugünkü bölümdeki gözleri Sasuke'nin gözleriydi değil mi? (ingilizce altyazılı izledim bugünkünü bahsedilmiş olabilir)
    İkinci ve asıl anlatmak istediğim ise Nagato! Nagato'nun 2 gözünü birden dikkat etmeme rağmen görememiştim ki bu bölümde iki tane rinnegan'ı olduğu aşikar. Tobi'nin Nagato'dan rinnegan aldığını biliyoruz, peki nereden geldi bu rinnegan?

Bro cok fena yakalamıssın be

ama edo tenseide eksıksız dırılıyomuydu acaba kafamda ole kalmıs varmı anımede ole bır bılgı.

Arkadaşlar başından beri bug mu? diye merak ettiğim bir mevzu var. Öncelikle Itachi'nin bugünkü bölümdeki gözleri Sasuke'nin gözleriydi değil mi? (ingilizce altyazılı izledim bugünkünü bahsedilmiş olabilir)

Niye Sasuke'nin gözleri dediğini anlamadım. İtachi'nin mangenkyosu kendisininkiydi. Zaten normal sharingan herkeste aynı. İtachi ve Nagato'nun gözleri kendi gözleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adilazimdegilx -- 31 Ocak 2013; 23:31:35 >

ANIME&amp;MANGA Origin:DHadilazimdegilx Steam:The Loly Trinity Nintendo 3DS FC: 2337-4451-5701
    Gigabyte B550 Gaming X V2 - Ryzen 7 5800x3D - Scythe Fuma 2 - 2x 32GB Corsair Vengeance LPX 3600Mhz C18 - Zotac GTX 1070 Mini - Crucial MX100 256GB + Samsung QVO 1TB + Samsung F3 500GB - Phanteks P360A - Samsung C27JG50 27" QHD 144Hz - Logitech G105 Klavye &amp; Logitech G300s Fare - Logitech X530 5+1 &amp; Logitech G35 - Logitech F510 Gamepad &amp; Logitech Driving Force GT - xDrive 15'li Oyuncu Koltuğu - NETBOOK: Acer Aspire One AO722

• edolu cesetler ölmeden önceki halleriyle geliyor... bknz: nagato'nun saçlarının beyaz olması. (ölmeden önce bütün konahayı geri diriltiği için saçları beyazlamıştı)

quote:

Niye Sasuke'nin gözleri dediğini anlamadım. İtachi'nin mangenkyosu kendisininkiydi. Zaten normal sharingan herkeste aynı. İtachi ve Nagato'nun gözleri kendi gözleri.

External Mangekyou'nun görünüşü zaten eskisine benzer (bknz: Sasuke). Sonuçta şuanda Itachi'nin gözleri Sasuke de ve benim bunu söyleme nedenim Tobi'nin Itachi'nin gözlerini aldıktan sonra Edo için yerine Sasuke'ninkileri koymuş olabilmesi. Nagato'nun zaten kendi gözü, external olabilme ihtimali yok ama tek gözlü olması gerekirdi yani kendiliğinden oluşması tam bir saçmalık olurdu.

• quote:

quote:

quote:

External Mangekyou'nun görünüşü zaten eskisine benzer (bknz: Sasuke). Sonuçta şuanda Itachi'nin gözleri Sasuke de ve benim bunu söyleme nedenim Tobi'nin Itachi'nin gözlerini aldıktan sonra Edo için yerine Sasuke'ninkileri koymuş olabilmesi. Nagato'nun zaten kendi gözü, external olabilme ihtimali yok ama tek gözlü olması gerekirdi yani kendiliğinden oluşması tam bir saçmalık olurdu.

Edolar ölmeden önceki halleriyle diriliyor. Gözleri de geliyor yani. Ben yanlış anlamışım ilk yazdığını.

• Nagato adamım döktürüyor yine. Şu animedeki tek delikanlı Gerçi o kontrol etmiyor ama olsun. Kral
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.