Bildirim
Naruto (530. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Kage bunshin no jutsu
ulan hep içimde ukte olmuştur şu deyiş,
o deyiş ki ne deyiş,
o deyiş;imana getiriş
o deyiş;zor anlardan bir çıkış
o deyiş; jiraiya samanın, yondaimenin ,tsunade baganın, sakuranın ve tüm konahalıların ümitlerinin bittiği anda çıkıp gelen bir konohatolia lı gencin deyişi,
evet
o sen,
o ben,
o hepimiz,
o bir kage,
kagelerin kagesi,
uzumaki NARUTO!
dattebayo, nande, koreva ,nandeska..
attığı dayak imana getirir insanı,
yediği ramen doyurur insanın karnını,
2 senede bir elbise değiştirir,
en sevdiği rengi turuncudur,
hinata ona,o sakurya,sakura da sasuke ye ,sonra hepsi sasuk.. [no spoiler]
içinde bir kyuubi
senseisi kakashi,
amacı sasukeyi aramak,
işe karışır akatsuki.
uzumakidir benim adım,
düşmanı sıvar atarım,
sakura vermezse bana,
hinataya takarım.
Sarı mavi yeşil-meşil farketmez,
Yürüyoruz aynı yolda biz,
ninja şiddettir!
ninja holiganlıktır!
ninjal adam rasenganlamaktır!_____________________________ seeee -
quote:
Orijinalden alıntı: 67 impala
Kage bunshin no jutsu
o deyiş ki ne deyiş,
o deyiş;imana getiriş
o deyiş; jiraiya samanın, yondaimenin ,tsunade baganın, sakuranın ve tüm konahalıların ümitlerinin bittiği anda çıkıp gelen bir konohatolia lı gencin deyişi,
evet
o sen,
o ben,
o hepimiz,
o bir kage,
kagelerin kagesi,
uzumaki NARUTO!
içinde bir kyuubi
senseisi kakashi,
amacı sasukeyi aramak,
işe karışır akatsuki.
uzumakidir benim adım,
düşmanı sıvar atarım,
sakura vermezse bana,
hinataya takarım.
ninja şiddettir!
ninja holiganlıktır!
ninjal adam rasenganlamaktır!
Haykirdim :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: siyah16
quote:
Orijinalden alıntı: Rietveld
Arkadaşlar 298. bölüm ile ilgili bir düşüncemi paylaşmak istiyorum.
Tabi tamamen yanılıyorda olabilirim sadece bu geldi aklıma.İzleyip görücez.Keşke bu hafta 2 bölüm bir yayınlansa.
Manga okuyan bir arkadaşla takılmamın sonucu olarak teorinin yanlış olduğunu söyleyebilirim. Gerçekten güzel bir bölüm var önümüzde, hatta bundan sonraki tüm bölümler süper olacak ama bu animenin bile bir limiti var muhtemelen max 3-4 yıla biter yani Naruto'suz bir hayat düşünemiyorum. Tadını çıkarın ;)_____________________________
-
quote:
Kage bunshin no jutsu
o deyiş ki ne deyiş,
o deyiş;imana getiriş
evet
o sen,
o ben,
o hepimiz,
o bir kage,
kagelerin kagesi,
uzumaki NARUTO!
içinde bir kyuubi
senseisi kakashi,
amacı sasukeyi aramak,
işe karışır akatsuki.
uzumakidir benim adım,
düşmanı sıvar atarım,
sakura vermezse bana,
hinataya takarım.
ninja şiddettir!
ninja holiganlıktır!

_____________________________ "Duamdaki gözyaşım kadar edepliydi içime düşen aşkın. Ey benim beşeri aldanışım, ben seni kalbime koyana sevdalıyım"=Hz. Mevlana= -
quote:
Kage bunshin no jutsu
o deyiş ki ne deyiş,
o deyiş;imana getiriş
evet
o sen,
o ben,
o hepimiz,
o bir kage,
kagelerin kagesi,
uzumaki NARUTO!
içinde bir kyuubi
senseisi kakashi,
amacı sasukeyi aramak,
işe karışır akatsuki.
uzumakidir benim adım,
düşmanı sıvar atarım,
sakura vermezse bana,
hinataya takarım.
ninja şiddettir!
ninja holiganlıktır!
Hacı bune ya gülmekten okuyamadım valla süper paylaşım
_____________________________ 12 Monkeys - Alcatraz - Almost Human - Arrow - Banshee - Battlestar Galactica - Breaking Bad - Buffy the Vampire Slayer - Chuck - Colony - Constantine - Continuum - Da Vinci's Demons - Dark - Dexter - Forever - Fringe - Game of Thrones - Gotham - Heroes - Justified - Lost - Merlin - Misfits - Mr. Robot - Messiah - Person of Interest - Prison Break - Revolution - See - Shameless - Sherlock - Smallville - Sons of Anarchy - Spartacus - Stargate Atlantis - Stargate SG1 - Stranger Things - Supernatural - Terra Nova - The 100 - The Expanse - The Flash - The Gift - The Last Ship - The Protector - The Walking Dead - The X Files - Touch - Vikings - WestworldAvatar The Last Airbender - Death Note - Naruto - Ultimate Spider-Man -
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: ungalath
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151216534461006&set=a.166338316005.128909.10573221005&type=1&theater
ova fılandır heralde araya atmıslar sanırım. special bolumlerden bence_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Saitou Hajime
quote:
Orijinalden alıntı: ungalath
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151216534461006&set=a.166338316005.128909.10573221005&type=1&theater
ova fılandır heralde araya atmıslar sanırım. special bolumlerden bence
muhtemelen öyledir ama baya şaşırdım
belki lerde değişik şeyler görürüz
itachi olayından sonra şaşırmam
edit:http://www.youtube.com/watch?v=mF3DCa4TbD0 paylaşmazsam olmazdı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ungalath -- 29 Ocak 2013; 21:10:56 >_____________________________ -
O görüntü naruto ova konoha olimpiyat festivalinden alınma. _____________________________ 
-
Yarın büyük gün.
She cast stars cross the hidden lake| Shadowed from the skies | Brilliantly in the twilight | Silver tears of life - Fathoms of hidden seas in | Pearl black oblivion | I see the treasured light | From the dark deep below me - In silence she reaches out | To pull me | The darkness will cleanse my eyes | And hold me -
298 çıktı yardırın
Gigabyte B550 Gaming X V2 - Ryzen 7 5800x3D - Scythe Fuma 2 - 2x 32GB Corsair Vengeance LPX 3600Mhz C18 - Zotac GTX 1070 Mini - Crucial MX100 256GB + Samsung QVO 1TB + Samsung F3 500GB - Phanteks P360A - Samsung C27JG50 27" QHD 144Hz - Logitech G105 Klavye & Logitech G300s Fare - Logitech X530 5+1 & Logitech G35 - Logitech F510 Gamepad & Logitech Driving Force GT - xDrive 15'li Oyuncu Koltuğu - NETBOOK: Acer Aspire One AO722

-
Bugün günlerden Naruto! Gerçekten süper bir bölüm olacak, 1080P çıkmış iniyor şuan.. -
link paylaşırmısınız,nerede takip edebilirim _____________________________ seeee -
quote:
link paylaşırmısınız,nerede takip edebilirim
horriblesubs.info_____________________________
-
298
She cast stars cross the hidden lake| Shadowed from the skies | Brilliantly in the twilight | Silver tears of life - Fathoms of hidden seas in | Pearl black oblivion | I see the treasured light | From the dark deep below me - In silence she reaches out | To pull me | The darkness will cleanse my eyes | And hold me -
Bu arada @Rietvield
1-49 arası 6 tane nurama yazsana hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adilazimdegilx -- 31 Ocak 2013; 14:29:11 >_____________________________
ANIME&MANGA Origin:DHadilazimdegilx Steam:The Loly Trinity Nintendo 3DS FC: 2337-4451-5701
Gigabyte B550 Gaming X V2 - Ryzen 7 5800x3D - Scythe Fuma 2 - 2x 32GB Corsair Vengeance LPX 3600Mhz C18 - Zotac GTX 1070 Mini - Crucial MX100 256GB + Samsung QVO 1TB + Samsung F3 500GB - Phanteks P360A - Samsung C27JG50 27" QHD 144Hz - Logitech G105 Klavye & Logitech G300s Fare - Logitech X530 5+1 & Logitech G35 - Logitech F510 Gamepad & Logitech Driving Force GT - xDrive 15'li Oyuncu Koltuğu - NETBOOK: Acer Aspire One AO722

-
Yorum yapamadım ya la bölümle ilgili
yazıp yazıp sildim
_____________________________ -
Şu animeyi çizimler ile mahvediyorlar resmen.Böyle bir bölüme böyle çizimler yakışmadı hiç. _____________________________ -
Çizimler hariç güzel bölümdü.
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki