Şimdi Ara

Naruto (515. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Razer

Sizce animesi sonlara yaklaşıyor mu? Bence büyük ninja savaşından sonra raylar yerine oturacak ve anime sonlara yaklaşacak.

Anime bu hizla devam ederse bu savaş hiç bitmez.Şaka bir yana savaştan sonra devam edeceğini düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Potato_GLaDOS -- 13 Kasım 2012; 12:23:26 >

Sizce animesi sonlara yaklaşıyor mu? Bence büyük ninja savaşından sonra raylar yerine oturacak ve anime sonlara yaklaşacak.

Manga seneye bitiyor ki zaten. Kişhi açıkladı bunu.

She cast stars cross the hidden lake| Shadowed from the skies | Brilliantly in the twilight | Silver tears of life - Fathoms of hidden seas in | Pearl black oblivion | I see the treasured light | From the dark deep below me - In silence she reaches out | To pull me | The darkness will cleanse my eyes | And hold me
  • Manga bittikten sonra anime daha hızlı ilerler çok fazla filler dayamazlar tahminimce.

Orijinalden alıntı: Vikernes

Manga bittikten sonra anime daha hızlı ilerler çok fazla filler dayamazlar tahminimce.

Stüdyoyla kaç sene ya da sezon için anlaştıklarına bakar gerçi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler ben bir de Orochimaru'yu çok merak ediyorum. Sizce geri dönme ihtimali var mı? Bildiğim kadarıyla farklı bir boyutta tutsak şu an. Geri dönmesini ve dünyayı yeniden yakıp yıkmasını çok isterim.

Beyler ben bir de Orochimaru'yu çok merak ediyorum. Sizce geri dönme ihtimali var mı? Bildiğim kadarıyla farklı bir boyutta tutsak şu an. Geri dönmesini ve dünyayı yeniden yakıp yıkmasını çok isterim.

Zaten jiraiya ve oroch,maruyu çok çabuk harcadılar.Hele orochinin nasıl öldüğünü bile göremedik.Sasuke odadan çıktı orochi meftaa dı yanlış hatırlamıyorsam bide sasuke vs itachide de yılan yandı o kadar.
  • quote:

Beyler ben bir de Orochimaru'yu çok merak ediyorum. Sizce geri dönme ihtimali var mı? Bildiğim kadarıyla farklı bir boyutta tutsak şu an. Geri dönmesini ve dünyayı yeniden yakıp yıkmasını çok isterim.

Çok pis spoiler veresim geldi
    Öğretilenler sadece size ait değil; bütün uygarlığın malıdır.
  • Chikara 6 bölüm sürücek diye biliyorum, zaten mangaya geçmemek için zor duruyorum daha da uzartırlarsa manga geçerim.

Yuruse Sasuke... ...Kore de saigo da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Watashi wa L des.

Chikara 6 bölüm sürücek diye biliyorum, zaten mangaya geçmemek için zor duruyorum daha da uzartırlarsa manga geçerim.

İnan bana beklediğin hata. Olaylar olaylar...
  • Neler neler oluyor mangada uzun bir aranın ardından bomba gibi bir dönüş yaptı manga.

She cast stars cross the hidden lake| Shadowed from the skies | Brilliantly in the twilight | Silver tears of life - Fathoms of hidden seas in | Pearl black oblivion | I see the treasured light | From the dark deep below me - In silence she reaches out | To pull me | The darkness will cleanse my eyes | And hold me
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tensho

Bu mesajlar bana birini hatırlattı.

Kimi?

Orijinalden alıntı: Watashi wa L des.

Chikara 6 bölüm sürücek diye biliyorum, zaten mangaya geçmemek için zor duruyorum daha da uzartırlarsa manga geçerim.

Bende aynı durumdayım. Hatta dayanamadım İtachi ve Nagato ile ilgili bölümlerin bir kısmına baktım. Sonra hızımı alamadım oradan da Tobi'ye, Madara'ya falan bir göz attım. İyice bir çorba oldu ortalık. Böyle gördüğüm şeylerle falan iyice bir afalladım, sanki ölümcül bir darbe almış gibi oldum. Ardından da bu kadar şeyi ben henüz kaldıramam dedim ve frenledim kendimi. Olur da uzatırlarsa artık mangayı baştan aşağı okurum.

Yalnız şunun şurasında herhalde 10 sayı falan manga okudum feleğimi şaşırdım, arkadaşlar ise hala manga okuyun okutun, uzun bir aranın ardından manga dönüş yaptı falan diyorlar. Neler oluyorsa artık.Biraz daha okusaymışım kalp krizi falan geçirecekmişim herhalde

Orijinalden alıntı: TheDcdy

quote:

Çok pis spoiler veresim geldi

Spoiler butonu koyarak verebilirsin. Çok merak ediyorum.

ANIME&amp;MANGA Origin:DHadilazimdegilx Steam:The Loly Trinity Nintendo 3DS FC: 2337-4451-5701
    Gigabyte B550 Gaming X V2 - Ryzen 7 5800x3D - Scythe Fuma 2 - 2x 32GB Corsair Vengeance LPX 3600Mhz C18 - Zotac GTX 1070 Mini - Crucial MX100 256GB + Samsung QVO 1TB + Samsung F3 500GB - Phanteks P360A - Samsung C27JG50 27" QHD 144Hz - Logitech G105 Klavye &amp; Logitech G300s Fare - Logitech X530 5+1 &amp; Logitech G35 - Logitech F510 Gamepad &amp; Logitech Driving Force GT - xDrive 15'li Oyuncu Koltuğu - NETBOOK: Acer Aspire One AO722

• Of of of spoiler cok fena manga okumuyorum ama artik konu kapanabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.