Şimdi Ara

Naruto (511. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Chikara filleri sadece 6 bolumcuk, ki kapagina bakarsak o kadar da kotu olacagini sanmiyorum, suanki fillerlari filler olarak saymak yanlis olur, kishinin kakashi ve ekibi vs 7 kilic ustasini gostermemesine zamaninda cok sovduk, ama animede yapacaklarini tahmin ediyorduk, fillerdan saymayin bu bolumleri, belli ki kage savaslarini diger 13 bolum kapsayacak

Orijinalden alıntı: Garozi

Chikara filleri sadece 6 bolumcuk, ki kapagina bakarsak o kadar da kotu olacagini sanmiyorum, suanki fillerlari filler olarak saymak yanlis olur, kishinin kakashi ve ekibi vs 7 kilic ustasini gostermemesine zamaninda cok sovduk, ama animede yapacaklarini tahmin ediyorduk, fillerdan saymayin bu bolumleri, belli ki kage savaslarini diger 13 bolum kapsayacak

Yalnız şu son bölümdeki çizimler neydi ya sanki manganın arkasına dublaj yapmışlar. Aşırı saçmaydı, resim koymular 30 saniye ağazı oynuyor falan..

• quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Shippuden'in ilk filmi.

Teeşkkürler, ben naruto ve shippuuden movie lerinin ayrı olduğunu bilmiyordum 1. seri 1-2-3 bitince shippuudene başladım herhal. :)
    Bana bu 1-2-3. filmleri indirebileceğim bir adres söyler misiniz? hep kırık çıktı linkler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tensho

quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Anime toplamda 500 bölüme ulaştığı için Chikara adlı özel bir arc yapılacakmış sanırım ve Ocak ayına kadar filler olacağı söyleniyor.

Ekleme: Chikara Kasım ortasında başlıyormuş, Kasım'a kadar normal filler var, sonrada 500. bölüme özel Chikara filler arc'ı başlayacakmış. Kısaca 2013'den önce animeyi unutun.

Bu da kapağı.

Naruto

Güzel kapak olmuş. Ben dedim zamanında mangaya başlayın diye. Filler koymak için bahane arıyorlar resmen.

O değilde isminde hayır yok Çikita gibi.

Yanılmıyorsam Shippuuden'de Fırtına Günlükleri'di sanırım ne kadar alakalı ise artık filler izlemekten fırtına göremedik.

Shippuuden'i de kasırga günlükleri diye biliyorum.
  • oo anime guzeldi bugun, bu kadar kaliteli bir senaryo ve savas taktikleri ummuyordum, Manga okuyorum ama su kakashinin bolugundekiller kilic ustalarini ve diger iki kisiyi nasil alacaklar merak ediyorum, kishi kesip atti direk oralari
  • aga az önce shippuuden movie 3 serettim ...anladımki movielerden uzak kalmışım :) jiraya yı gördüm bittim ve konusuda mükemmeldi... gece gece değdi yani :)

She cast stars cross the hidden lake| Shadowed from the skies | Brilliantly in the twilight | Silver tears of life - Fathoms of hidden seas in | Pearl black oblivion | I see the treasured light | From the dark deep below me - In silence she reaches out | To pull me | The darkness will cleanse my eyes | And hold me
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tensho

Dünkü bölüm filler miydi?

manga'da verilmediği için filler bölümü. ama bana göre ise, savaşı daha işleyen ekstra bir bölümdür. filler arc'ları yerine, bu tür ekstra bölümler daha iyi giderdi. sonuçta bu savaşta daha çok malzeme var.

[DH] Öğretmenler Odasi!
  • Kurban bayramına özel filler geliyormuş haftaya.

Anime en son kaplumbağa adası fillerı vermişti, gemidelerdi bırakmıştım oldu bayağı, o noktadan nereye kadar anlattılar şu anda bilgi verebilecek var mı? Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lev@

Kurban bayramına özel filler geliyormuş haftaya.

Anime en son kaplumbağa adası fillerı vermişti, gemidelerdi bırakmıştım oldu bayağı, o noktadan nereye kadar anlattılar şu anda bilgi verebilecek var mı? Teşekkürler.

En son Naruto Raikage'yle kapıştı sonra savaş alanına doğru yola çıktı.

Orijinalden alıntı: Post Rock

Ufak naruto'nun tüm bölümlerini HD indirebilceğim site var mı orjinal dilinde ?

ilk naruto serisi 4:3 ve SD olarak yayınlandı.Malesef yok :(

quote:

Orijinalden alıntı: teddybear01

quote:

ilk naruto serisi 4:3 ve SD olarak yayınlandı.Malesef yok :(

Hocam MTV'de görüntü kalitesi mükemmeldi onu nereden bulabiliriz ya

Televizyondan izlediyseniz öyle gelmiştir nede olsa çok uzaktan bakıyorsunuz.ama 720P bulabileceğinizi sanmam benim gordugum en iyi kalite bakabt da idi çünkü

Anbu Aone versiyon naruto bölümlerini araştır istersen , ben o sürümler ile izlemiştim. İndirmeleri mevcuttu. Altyazılarıda divxplanetten halledebilirsin.

quote:

Orijinalden alıntı: ItachiUchiha

quote:

Anbu Aone versiyon naruto bölümlerini araştır istersen , ben o sürümler ile izlemiştim. İndirmeleri mevcuttu. Altyazılarıda divxplanetten halledebilirsin.

Hocam Anbu Aone araştırdım şimdide virüslü çıktı hep bildiğin site var mı yada size zahmet link falan?

Uzun zaman oldu tam hatırlayamıyorum indirdiğim yeri ama araştıracağım. Zorrent sitelerine felan bakmanı tavsiye ederim , ben genelde öyle indiriyorum.

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam Anbu Aone araştırdım şimdide virüslü çıktı hep bildiğin site var mı yada size zahmet link falan?

Uzun zaman oldu tam hatırlayamıyorum indirdiğim yeri ama araştıracağım. Zorrent sitelerine felan bakmanı tavsiye ederim , ben genelde öyle indiriyorum.

Tamamdır hocam buldum indiriyorum teşekkürler.

bende torrentten indiriyodum 30 gb 1-135+220. bölümleri ama %98 de kaldı seeder yok. nerden indiriyosun pm atabilir misin ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Outerspace

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Tamamdır hocam buldum indiriyorum teşekkürler.

bende torrentten indiriyodum 30 gb 1-135+220. bölümleri ama %98 de kaldı seeder yok. nerden indiriyosun pm atabilir misin ?

Attım.

Banada PM yollayabilir misin? Bu arada hd formatli mi?
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.