Şimdi Ara

Naruto (510. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • ya yok artık ya !!!! filler yapa yapa soğuttular animeden sırasımı şimdi özel bölümün tamda yerinde kalmışken yazık ya yazık

Orijinalden alıntı: geronimo.

quote:

Orijinalden alıntı: Teardrops

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mertozel

quote:

Ne zamandır araştırıyorum İlk Naruto da Naruto vs sasuke de çalan bir müzik vardı. O müziğin adını bilen varsa lütfen söylesin çok aradım bulamadım.

Hangi naruto vs sasuke? video verirsen yardımcı olabilirim belki.

Şu şelaledeki dövüş işte 130-135 arası

tabi 5 bölüm birşey değil hangi bölüm dakika saniye ver söyleyelim

Dakika saniye vermeye uğraşamam o bölümler arasında çalan duygusal bir müzik işte kemanla çalınıyordu galiba

Adam yardım ediyim diyor, sen uğraşamam diyorsun. Bizim millete yaranılmaz arkadaş.

Bu arada karar verdim mangaya başlıyorum. Bu ne be, ayıptır vallahi...

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mertozel

quote:

Ne zamandır araştırıyorum İlk Naruto da Naruto vs sasuke de çalan bir müzik vardı. O müziğin adını bilen varsa lütfen söylesin çok aradım bulamadım.

Hangi naruto vs sasuke? video verirsen yardımcı olabilirim belki.

Şu şelaledeki dövüş işte 130-135 arası

tabi 5 bölüm birşey değil hangi bölüm dakika saniye ver söyleyelim

Dakika saniye vermeye uğraşamam o bölümler arasında çalan duygusal bir müzik işte kemanla çalınıyordu galiba

Adam yardım ediyim diyor, sen uğraşamam diyorsun. Bizim millete yaranılmaz arkadaş.

Bu arada karar verdim mangaya başlıyorum. Bu ne be, ayıptır vallahi...

Dostum ortada ayıp falan yok.
    Dostum video koyamam. O bölümlerde öyle bir müzik var bilen varsa söylesin dedim. Video koyamamın sebebi o bölümler eski olduğundan you tube yazsam bile animenin ilk sezonunun bölümleri çıkmıyor.Çıksa bile arkada farklı müzikler var. Ayrıca arkadaşa da ters bir tepki vermedim.

Dostum video koyamam. O bölümlerde öyle bir müzik var bilen varsa söylesin dedim. Video koyamamın sebebi o bölümler eski olduğundan you tube yazsam bile animenin ilk sezonunun bölümleri çıkmıyor.Çıksa bile arkada farklı müzikler var. Ayrıca arkadaşa da ters bir tepki vermedim.

Arkadaşta video koy dememiş ki, dakika saniye söyle demiş, neyse niye bu kadar uzattıysam bende... Yanlış anlamışta olabilirim, sonuçta yazı ile iletişim halindeyiz nereye çeksek oraya gider sende haklısın.

quote:

Arkadaşta video koy dememiş ki, dakika saniye söyle demiş, neyse niye bu kadar uzattıysam bende... Yanlış anlamışta olabilirim, sonuçta yazı ile iletişim halindeyiz nereye çeksek oraya gider sende haklısın.

Dostum elimde video olmadığı için belli bir dakika saniye söyleyemiyorum aklımda değil ve animenin o bölümleri şuan bulamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geronimo. -- 19 Ekim 2012; 19:24:27 >
  • Bu haberlerle birlikte artık anime beklemenin bir anlamı yok. Okuyun mangyaı gelin manga bölümde tartışıp konuşalım. Yukarıdaki ve arkadaki sayfalardaki soruların hepsinin cevabı var ama buraya yazamıyoruz. Merak ettiklerini öğrenir daha başka şeyleri merak etmeye başlarsınız bizim gibi

ANIME&amp;MANGA Origin:DHadilazimdegilx Steam:The Loly Trinity Nintendo 3DS FC: 2337-4451-5701
    Gigabyte B550 Gaming X V2 - Ryzen 7 5800x3D - Scythe Fuma 2 - 2x 32GB Corsair Vengeance LPX 3600Mhz C18 - Zotac GTX 1070 Mini - Crucial MX100 256GB + Samsung QVO 1TB + Samsung F3 500GB - Phanteks P360A - Samsung C27JG50 27" QHD 144Hz - Logitech G105 Klavye &amp; Logitech G300s Fare - Logitech X530 5+1 &amp; Logitech G35 - Logitech F510 Gamepad &amp; Logitech Driving Force GT - xDrive 15'li Oyuncu Koltuğu - NETBOOK: Acer Aspire One AO722

• quote:

Orijinalden alıntı: adilazimdegilx

Bu haberlerle birlikte artık anime beklemenin bir anlamı yok. Okuyun mangyaı gelin manga bölümde tartışıp konuşalım. Yukarıdaki ve arkadaki sayfalardaki soruların hepsinin cevabı var ama buraya yazamıyoruz. Merak ettiklerini öğrenir daha başka şeyleri merak etmeye başlarsınız bizim gibi

aslında tam tersi şu an mangayı bırakıp fillerlara odaklanırsak unutabiliriz mangayı . böylece yeni bölümleri zevkle izleriz .
  • Ooo bu ne ya 10. yıla özel filler ver 500. bölüme özel filler ver... Sıçtılar iyice. Özel bir şeyler yapıyorsan film ya da ova çıkar. Kutlama için işkence çektirmek kadar saçma bir şey var mı ya aaaa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xLordRealx -- 19 Ekim 2012; 20:11:37 >

quote:

Orijinalden alıntı: adilazimdegilx

Bu haberlerle birlikte artık anime beklemenin bir anlamı yok. Okuyun mangyaı gelin manga bölümde tartışıp konuşalım. Yukarıdaki ve arkadaki sayfalardaki soruların hepsinin cevabı var ama buraya yazamıyoruz. Merak ettiklerini öğrenir daha başka şeyleri merak etmeye başlarsınız bizim gibi

aslında tam tersi şu an mangayı bırakıp fillerlara odaklanırsak unutabiliriz mangayı . böylece yeni bölümleri zevkle izleriz .

Fillera nasıl odaklanıyorsun yahu? Başka animeye filan başlayıp sonradan devam etsen ancak olur. O da mantıklı değil zira yine haftada 1 izlemeye başlayacaksın yine tatmin olmayacaksın filler bitse dahi. Hani en iyisi belirli zamana kadar izlemeyip, biriktirip sonra izlemek. Ama o da izlememekle aynı şey.
    Mangaya karşı bir şeyi olmayanın daha fazla beklemesine gerek yok bana kalırsa. Yani anime değse ben de bekleyin derim. Ama ben mangaya başlamadan öncede anime haftada bir izlenecek, merak edilecek sonra tatmin olunacak havasını kaybetmişti. Bir Naruto vs Pain gibi gidişatı, anlatışı olsa hikayeyi ben de bırakırım mangayı animeye devam ederim zaten.

ANIME&amp;MANGA Origin:DHadilazimdegilx Steam:The Loly Trinity Nintendo 3DS FC: 2337-4451-5701
    Gigabyte B550 Gaming X V2 - Ryzen 7 5800x3D - Scythe Fuma 2 - 2x 32GB Corsair Vengeance LPX 3600Mhz C18 - Zotac GTX 1070 Mini - Crucial MX100 256GB + Samsung QVO 1TB + Samsung F3 500GB - Phanteks P360A - Samsung C27JG50 27" QHD 144Hz - Logitech G105 Klavye &amp; Logitech G300s Fare - Logitech X530 5+1 &amp; Logitech G35 - Logitech F510 Gamepad &amp; Logitech Driving Force GT - xDrive 15'li Oyuncu Koltuğu - NETBOOK: Acer Aspire One AO722

• 284 fillermiydi diye bi bakıyım dedim 2,5 ay filler devam edicekmiş ekrandanda manga sarmıyo , kitap gibi eline alcan rahat rahat okucan gereklişeyler anca 7 cilde geldi anasanısatayım .KHR toparlayım bari bu arada

Bazı zamanlar ara versemde 3 yıldır mangayı okuyorum, öyle bir duruma geldim ki, animeyi izlemek zevk vermiyor açıkçası. En güzeli ise animeyi, anlaşılan şirket yaptığı için bazı bölümler berbat çizimlerle karşımıza çıkabiliyor, ancak mangada direk Kishi'nin çizdiklerini okuduğumuz için, daha fazla zevk alıyorum diyebilirim.
    The Walking Dead - Fringe - How I Met Your Mother - Prison Break - Heroes - House - Family Guy - Game Of Thrones - Supernatural
    League Of Legends TR server ID : Gravidius / Diamond 5---BattleTag : Gravidius#2168---Steam ID :✪ Gravidius™
  • _____________________________

She cast stars cross the hidden lake| Shadowed from the skies | Brilliantly in the twilight | Silver tears of life - Fathoms of hidden seas in | Pearl black oblivion | I see the treasured light | From the dark deep below me - In silence she reaches out | To pull me | The darkness will cleanse my eyes | And hold me
  • Han ne öyle, bir an Kakashi'nin en işi var orada dedim?! Yugito'da tapılacak cinsten olmuş.
    İnandılar, dövüştüler, öldüler. Bıraktıkları emanetin bekçisiyiz.
  • quote:

Mangaya başlayacağım, animenin kaldığı yer, naruto ve raikage görüşmesi, mangada kaçıncıya denk geliyor acaba?

545

Orijinalden alıntı: Izaya

quote:

Mangaya başlayacağım, animenin kaldığı yer, naruto ve raikage görüşmesi, mangada kaçıncıya denk geliyor acaba?

545

Teşekkür ettim hocam.

shion diye bir karakter varmış adını yeni örendim
    kardeşim ben shippuudene yeni başlarken openingde görmüştü kim bu bu kız çıktı mı diyip durdu ve hala ortalarda yok bu shion isimli kız.
    ama ne zaman oynadı bu bölümler hepsini izlememe rağmen bu kızı görmedim.
    Bilen varsa söylesin lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Punpun -- 22 Ekim 2012; 20:21:32 >

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.