Şimdi Ara

Naruto (403. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Bu yeni filmin 720p yada 1080p'lik versiyonu ne zaman çıkar? Az baktım güzel gibi.

She cast stars cross the hidden lake| Shadowed from the skies | Brilliantly in the twilight | Silver tears of life - Fathoms of hidden seas in | Pearl black oblivion | I see the treasured light | From the dark deep below me - In silence she reaches out | To pull me | The darkness will cleanse my eyes | And hold me
  • Shipppuden gibi olmasa fena değildi :)

savaş sonunda başlıyor. tobi iyi adamları topladı ama o korktuğu tabuttan kim çıkıcak baya merak ettim. bu arada hidanda dönse iyi olurdu. adam ölümsüz olduğu için çağırılamadı. birisi gidip çukardan çıkaramaz mı acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Haliax -- 3 Mayıs 2012; 4:23:48 >

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tensho

Bu yeni filmin 720p yada 1080p'lik versiyonu ne zaman çıkar? Az baktım güzel gibi.

Dostum zamunda da Naruto Shippuuden Movie 5 - Blood Prison (DVD 720x480 H.264 AAC).mkv.torrent var.Kalitesi güzel indirebilirsin.

Ayrıca animede fillerlar bitti sonunda ve savaşı izliyebileceğiz

ANIME&amp;MANGA Origin:DHadilazimdegilx Steam:The Loly Trinity Nintendo 3DS FC: 2337-4451-5701
    Gigabyte B550 Gaming X V2 - Ryzen 7 5800x3D - Scythe Fuma 2 - 2x 32GB Corsair Vengeance LPX 3600Mhz C18 - Zotac GTX 1070 Mini - Crucial MX100 256GB + Samsung QVO 1TB + Samsung F3 500GB - Phanteks P360A - Samsung C27JG50 27" QHD 144Hz - Logitech G105 Klavye &amp; Logitech G300s Fare - Logitech X530 5+1 &amp; Logitech G35 - Logitech F510 Gamepad &amp; Logitech Driving Force GT - xDrive 15'li Oyuncu Koltuğu - NETBOOK: Acer Aspire One AO722

• oha be 261 sonundaaaa savaş başlasınnn !!! animefreak.tv de eklenmiş

İlk Naruto vs Gaara'dan görüntüler duygulandırdı ama Gaara'nın konuşması öyle milleti değiştirecek cins de değildi ya. Ne kadar az nefret ediyolarmış birbirlerinden.

ANIME&amp;MANGA Origin:DHadilazimdegilx Steam:The Loly Trinity Nintendo 3DS FC: 2337-4451-5701
    Gigabyte B550 Gaming X V2 - Ryzen 7 5800x3D - Scythe Fuma 2 - 2x 32GB Corsair Vengeance LPX 3600Mhz C18 - Zotac GTX 1070 Mini - Crucial MX100 256GB + Samsung QVO 1TB + Samsung F3 500GB - Phanteks P360A - Samsung C27JG50 27" QHD 144Hz - Logitech G105 Klavye &amp; Logitech G300s Fare - Logitech X530 5+1 &amp; Logitech G35 - Logitech F510 Gamepad &amp; Logitech Driving Force GT - xDrive 15'li Oyuncu Koltuğu - NETBOOK: Acer Aspire One AO722

• 261

İyice PS3 oyunlarına benzedi anime

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 3 Mayıs 2012; 15:23:23 >

She cast stars cross the hidden lake| Shadowed from the skies | Brilliantly in the twilight | Silver tears of life - Fathoms of hidden seas in | Pearl black oblivion | I see the treasured light | From the dark deep below me - In silence she reaches out | To pull me | The darkness will cleanse my eyes | And hold me
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tensho

261

İyice PS3 oyunlarına benzedi anime

bende bir şeye benzetiyorum ama adını koyamamıştım..doğru teşhis..

Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended... so the world might be mended.
  • Bazı yerlerdekı cızımlerı begenmedım.

gara harıka konustu ! mızukage ve tsunadeyı gormek ılac gıbı geldı ayrıca....

4 5 aya cok delı amv ler ızlerız artık.
  • Naaaptın sen Gaara sama yaaa Müthiş bi konuşmaydı. Duygulandım resmen. Favori karakterimdir Gaara.Sevgim bi daha katlandı. Fillerların üzerine çok iyi dönüş yaptı bence anime. Hadi bakalım savaş başlıyo
    Opening ve animasyon geçişleri dışında güzel bir bölümdü özlemişim.

Orijinalden alıntı: smallhero55

quote:

Orijinalden alıntı: Psiqomaniack

quote:

Orijinalden alıntı: Xinu

quote:

Orijinalden alıntı: GangstaCity

1 aydır bakmıyorum hala fillerdamı ?

Benim gibi fillerdan bıktıysan aç bi Naruto SD : Rock Lee No Seishun Full-Power Ninden izle ilk bölüme dakikalarca kahkaha atmıştım Bu hafta filler bitti kaldığı yerden devam.

Ney bu?Birde link verir misin?Bizde izleyelim.

Rock Lee'nin baş rolde oynadığı, chibi karakterlerin kullanıldığı komedi animesi. Turkanimede var. Ordan izleyebilirsin.

Edit: Linki özelden yolladım

Banada link atar mısın?

Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended... so the world might be mended.
  • Asuma'yu seslendiren değişmiş sanırım. Favori karakterim Madara(Tobi). Gaara kim oluyor? İçine çeker valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 3 Mayıs 2012; 19:12:20 >

• 261

Gaara'nın konuşması iyiydi. 1-2 bölüm daha Naruto'dan ses çıkmayacak sanırım. Beni şu an en çok Naruto meraklandırıyor. Savaşın ortasına dalsa kyuubi çakrasıyla ortalığın ..., azğımız açık kalsa vs.

ayrıca çizimler konusunda;

evet hd falan olması güzel güzelde 2005 öncesi çizimler daha hoş duruyo animelerde. tsubasayla büyümüş bir nesil olarak garipsiyor insan yeni çizimleri
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.