Şimdi Ara

Naruto (389. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • fıllerları teske boyle eskı bolumlerı harmanlayıp verseler hep cok hos olmus o konuda.

Sayfa: [1] 2 3 4 5 6 7 sonraki > >>
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizen_Must_Die

Kapanış gercek mi yaw geçen açılıştada sai sakura naruto birlikte justu yapıyodu o olmadı inş bu sondakide olmaz.

Herkes o anı bekliyor zaten.İllaki gelecek.

Orijinalden alıntı: Citizen_Must_Die

Kapanış gercek mi yaw geçen açılıştada sai sakura naruto birlikte justu yapıyodu o olmadı inş bu sondakide olmaz.

Serinin neredeyse yarısından beri bu kapanıştaki sahne bekleniyor zaten. Hatta çoğu açılış ve kapanışta da benzeri oldu.

She cast stars cross the hidden lake| Shadowed from the skies | Brilliantly in the twilight | Silver tears of life - Fathoms of hidden seas in | Pearl black oblivion | I see the treasured light | From the dark deep below me - In silence she reaches out | To pull me | The darkness will cleanse my eyes | And hold me
  • Bölümü sadece opening ve ending için izledim opening berbat ötesi olmuş o şarkı nedir ya
    endingde bi okadar muhteşem olmuş

If you have real paradise for gangsters, see ya there
  • Açılıştaki şarkıyı bir tek ben beğenmişim anlaşışan, bence güzel, siz anlamıyorsunuz şarkıdan markıdan...

Ayrıca o Sasuke vs Naruto temsili bir çalışma; bu ikisinin kapışması muhtemelen tek başında bir dünya savaşı boyutunda olacaktır.

Orijinalden alıntı: melkor23

Açılıştaki şarkıyı bir tek ben beğenmişim anlaşışan, bence güzel, siz anlamıyorsunuz şarkıdan markıdan...

Ayrıca o Sasuke vs Naruto temsili bir çalışma; bu ikisinin kapışması muhtemelen tek başında bir dünya savaşı boyutunda olacaktır.

Naruto vs sasuke gelse de bir an önce bu büyük kapışmayı izlesek.

Edit:515

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klise Adam -- 5 Nisan 2012; 23:53:08 >

Orijinalden alıntı: arjen553

Millet 256 mangada kaçıncı sayıya denk geliyor?

Edit:515inci bölüm

515

Edit:Görmemişim editleyip yazmışsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi All Men Must Die -- 5 Nisan 2012; 23:53:42 >

bölüme gelince, anlaşılan eski zamanları bir kac bölüm yad edeceğiz.
    bölümlerde önemli anlar değişik açılardan tekrar gösterilmiş.açıkcası izlerken sıkılmadım
    insanların aklında kalan soruların bir bakıma cevapları verilmeye başlanmış.mesela ben hep derdim
    ya bu cocuk neden annesinin babasının kim olduğunu sormuyor yada nasıl geçiniyor diye , güzel olmuş.
    çizimlerle ve animasyonlarla ilgili şikayette bulunuyorduk , ilk başlarda sakuranın o yüz ifadesi gözüme cok
    battı fakat ilerleyen dövüş sahnelerinde kendini unutturmayı başardı.

kısacası fillerlar eski bölümlerde kopyala yapıştır olmadığı sürece kendini sıkmadan izletir.
  • Bu kadar beğenmeyenin arasında openingi ben de beğendim ilginçtir, sadece o zorlama sesleri çıkarmasa çok hafif daha iyi olabilirmiş, ama dediğim gibi beğendim. Ending de ayrı bir harika, Place to Try'dan beri son 3 ending fevkalade güzel geldi bana. Yapımcılar endingleri sallamıyorlar bazı animeler gibi, uğraşıyorlar anlaşılan. Bölüm ise yine ilginçtir son yayınlanan bölümlerden biraz daha fazla beğendim. Güncel olaylar yüzünden özlediğimiz Konoha'yı tekrar göstermenin yanında, serinin nereden nereye geldiğini bir kez daha görmüş olduk. Özellikle Naruto, Sasuke'nin yanında ezilirken şu anki durumunu düşününce serinin vardığı nokta bir kez daha gözümün önüne geldi. Bu şekilde biraz devam etsin, hem manga daha da ilerler, hem de özlediğimiz bölümleri bize biraz daha hatırlatırlar.

Orijinalden alıntı: tirabzonli

bu fillerlar kalıcımı? 5-10 bölüm sürecekse işimiz var yine

4 bölüm filler sürecek geriye 3 kaldı
    League Of Legends TR server ID : Gravidius / Diamond 5---BattleTag : Gravidius#2168---Steam ID :✪ Gravidius™
  • Naruto'nun küçüklüğünü görünce duygulanmadım değil. Aileniz yok ve doğdunuzdan beri yalnız yaşıyorsunuz. Eviniz bomboş, köydeki herkes sizi dışlıyor... Birşeyler paylaşacak dostlarınız yok. Sarutobi-sensei ile konuştuğu sahnelerde baya duygulandım ben.

Naruto
     Naruto

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sulu Çor Kağan -- 6 Nisan 2012; 13:07:44 >
  • 4 bölüm diye başlayıp, kaç 4 bölüm sürdüğünü de gördük fillerların... İşin kötü yanı, şuan ki fillerlar genel bir tekrar havasında gibi görünüyor, tüm seriyi böyle özet geçmeyi planlıyorlarsa, yine bir 3,4 aya bağlarlarsa şaşırmam. Hazır tam savaş başlıyorken, filler girmek için en uygun an.

4 bölüm diye başlayıp, kaç 4 bölüm sürdüğünü de gördük fillerların... İşin kötü yanı, şuan ki fillerlar genel bir tekrar havasında gibi görünüyor, tüm seriyi böyle özet geçmeyi planlıyorlarsa, yine bir 3,4 aya bağlarlarsa şaşırmam. Hazır tam savaş başlıyorken, filler girmek için en uygun an.

İstedikleri kadar filller soksunlar. Savaşın ortasında girecek filler kaçışı yok.

She cast stars cross the hidden lake| Shadowed from the skies | Brilliantly in the twilight | Silver tears of life - Fathoms of hidden seas in | Pearl black oblivion | I see the treasured light | From the dark deep below me - In silence she reaches out | To pull me | The darkness will cleanse my eyes | And hold me
  • quote:

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

Naruto'nun küçüklüğünü görünce duygulanmadım değil. Aileniz yok ve doğdunuzdan beri yalnız yaşıyorsunuz. Eviniz bomboş, köydeki herkes sizi dışlıyor... Birşeyler paylaşacak dostlarınız yok. Sarutobi-sensei ile konuştuğu sahnelerde baya duygulandım ben.

Naruto
     Naruto

Saliseler bile fark ediyor ama tutturursanız az da olsa güzel bir senkron oluşuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 6 Nisan 2012; 16:20:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tensho

quote:

4 bölüm diye başlayıp, kaç 4 bölüm sürdüğünü de gördük fillerların... İşin kötü yanı, şuan ki fillerlar genel bir tekrar havasında gibi görünüyor, tüm seriyi böyle özet geçmeyi planlıyorlarsa, yine bir 3,4 aya bağlarlarsa şaşırmam. Hazır tam savaş başlıyorken, filler girmek için en uygun an.

İstedikleri kadar filller soksunlar. Savaşın ortasında girecek filler kaçışı yok.

Konoha tarihinden beri zaten 1 sezonluk bölüm zor izledik full filler en son ara vericem biraz

Ayrıca Kakashi 7. takıma kendilerinden bahsetmelerini istediği yeride yanlış çizmişler orijinalinde arkalarında ağaç yoktu gözümden kaçmadı
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.